AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- AvantiSignora
- Kontakt:
Re: AC Milan
@Milanello: Galliani: "Now we can announce it officially: Honda will be a Milan player on January 3. He will wear number 10."
Eto vam pojacanja
Eto vam pojacanja
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Bonera-Zapata,pa ne mogu da vjerujem.
Svejedno ja sam keca' na kladionici opuco' i to sa top ponude
Veceras ici samo na pobjedu,mozemo ih uzeti i na kontre,sto je veoma realan ishod.
Forza Milan!!
Svejedno ja sam keca' na kladionici opuco' i to sa top ponude
Veceras ici samo na pobjedu,mozemo ih uzeti i na kontre,sto je veoma realan ishod.
Forza Milan!!
Rukovodstvo milanskog tima odlučilo je i da Bryan Cristante, Riccardo Saponara i M’Baye Niang od januara odu na posudbu.
Sarajevo ljubavi moja.
ako ce samo sjediti na klupi milana, i ako im onaj uhljup od trenera nece davati sanse za igru. onda je i najbolja solucija da odu negdje na posudbe do kraja sezone gdje ce igrati i kaliti se, ali prodavati ih to ne dolazi u obzir. pocetkom sljedece sezone ratiti ih sa posudbi a sutnuti iz ekipe dobro znane metilje. i to je to.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ajax bi vrlo lako mogao prirediti hladan tušn na San Siru. Kad su mogli Barcelonu dobiti njenih najjačim oružjem, ne vidim kako ne bi i ovaj sakati Milan. Uzdam se u to da neće uvezati dvije izvrsne predstave u Evropi, ali i da će Allegri znati zatvoriti utakmicu i zabiti šta "na guzove". Barem je za to sposoban.
Sretno vam veceras
Barem vi prodite
Mi smo ispali nismo ni zasluzili proci jer kad dance ne pobjedis u gostima EL ti je neminovnost
Ovo danas necu ni komentarisati kad utakmica nije ni bila po ovakvom terenu ali nije opravdanje za ispadanje
Mi smo ispali nismo ni zasluzili proci jer kad dance ne pobjedis u gostima EL ti je neminovnost
Ovo danas necu ni komentarisati kad utakmica nije ni bila po ovakvom terenu ali nije opravdanje za ispadanje
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
hvala druze @Yucca
nazalost Juve se oprostio od Lp za ovu sezonu. nadam se da mi necemo. i da ce Italija imati predstavnike u 1/8 finala LP.
nazalost Juve se oprostio od Lp za ovu sezonu. nadam se da mi necemo. i da ce Italija imati predstavnike u 1/8 finala LP.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Hvala drug i steta stvarno za Juve,i to u zadnjim minutamaYucca je napisao/la:Sretno vam vecerasBarem vi prodite
![]()
Vrlo lako se moze desiti da talijani ostanu bez ijednog predstavnika u daljnjem takmicenju,sto bi bilo ravno katastrofi.
- muha milanez
- Kontakt:
Syeba mi raspolozenje totalno, nije se ovo trebalo desit
Veceras samo pobjeda, vjerujem da ce tako i biti. Ne treba se cuditi ako Ajax i zabije, odbarana katastrofa. Ali ipak smo kvalitetniji i uvjeren sam u pobjedu.
Veceras samo pobjeda, vjerujem da ce tako i biti. Ne treba se cuditi ako Ajax i zabije, odbarana katastrofa. Ali ipak smo kvalitetniji i uvjeren sam u pobjedu.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Hvala drug, steta za vas, nadam se da cemo mi i Napoli proci dalje, mada nece biti lahkoYucca je napisao/la:Sretno vam vecerasBarem vi prodite
![]()
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- francobaresi
- Kontakt:
Na svu sreću Ajax igra puno lošije u gostima.Claus je napisao/la:Ajax bi vrlo lako mogao prirediti hladan tušn na San Siru. Kad su mogli Barcelonu dobiti njenih najjačim oružjem, ne vidim kako ne bi i ovaj sakati Milan. Uzdam se u to da neće uvezati dvije izvrsne predstave u Evropi, ali i da će Allegri znati zatvoriti utakmicu i zabiti šta "na guzove". Barem je za to sposoban.
Ali, već smo naučili da se nikad ne zna sa ovom ekipom Milana. Nadam se da su svi gledali današnji meč Galate i Juventusa, taktika i igranje na "nulu" se skoro nikad ne isplati. Jer uvijek, ama baš uvijek protivnik može dati gol.
Što se tiče Honde, njegovim dolaskom Milan prelazi na sistem 4-2-3-1.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Hoćemo li večeras prisustvovati još jednom izenađenju.
Valjda Milan neće dopustiti nešto slično kao Juve.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nadamo se da nece al dok nam je ovaj punoglavac na klupi ja nisam siguran ni da igramo protiv drugoligasaSaurman je napisao/la:Hoćemo li večeras prisustvovati još jednom izenađenju.Valjda Milan neće dopustiti nešto slično kao Juve.
- francobaresi
- Kontakt:
Realno, ne bi trebalo biti iznenađenja. Ali s obzirom ko je na klupi Milana, ništa nije nemoguće.Tako da treba biti oprezan, maksimalno oprezan. 
-Rui Costa-
-Rui Costa-
I maksimalno usporiti igru 
- muha milanez
- Kontakt:
Sta, zar opet sporom igrom do pobjede
neka neka, nemoj tog rezima nikako
neka neka, nemoj tog rezima nikako
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- francobaresi
- Kontakt:
I dalje se tješim, i ne vjerujem da je bio ozbiljan kad je to izjavio.
Stid me umjesto njega, majke mi.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
francobaresi je napisao/la:I dalje se tješim, i ne vjerujem da je bio ozbiljan kad je to izjavio.![]()
Mozda nas veceras sve iznenadi i pokusa dobit utakmicu brzom igrom 
- francobaresi
- Kontakt:
Ja sam još jutros napisao, ako Milan ne može dobiti Ajax, onda neka svi kolektivno podnesu ostavku.
Svaka čast Ajaxu, ali realno slabiji su od Milana, a njihova igra u gostima nije impresivna. Barca ih je isprašila na Nou Campu, a Celtic ih je dobio u Škotskoj ako se ne varam.
Znači, Milan ima sve preduslove da prođe dalje, igraju kući, bolja su ekipa, Kaka i Mario su u velikoj formi.
P.S Kakva vremena dođoše, strahujem od ispadanja u grupnoj fazi LP-a. Moj Milane, ne prepoznajem te.
Svaka čast Ajaxu, ali realno slabiji su od Milana, a njihova igra u gostima nije impresivna. Barca ih je isprašila na Nou Campu, a Celtic ih je dobio u Škotskoj ako se ne varam.
Znači, Milan ima sve preduslove da prođe dalje, igraju kući, bolja su ekipa, Kaka i Mario su u velikoj formi.
P.S Kakva vremena dođoše, strahujem od ispadanja u grupnoj fazi LP-a. Moj Milane, ne prepoznajem te.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.