FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma jok ne odgovara ta priča, ludi ćemo se praviti jer nije fazon ni dalje pisati normalno nego nastaviti lagati, spinovati tj. sr.ati redovno 

Ama zezam se za ovo placanje pobogu. [emoji38]
Veze nemam da li je tu ko sta platio, a vala me i ne zanima previse.
Veze nemam da li je tu ko sta platio, a vala me i ne zanima previse.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ljoze hebe lobotomce, ne vadi 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Lobotomci skupljaje sve informacije s klixa, sportskeba itd.
evo vjerovat cemo slavki ublehasu 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
A kome vjerovati? Tebi?
Ne se.rite više gori ste od pitara postali sa ovim hinjskim podjebavanjima želje
Ne se.rite više gori ste od pitara postali sa ovim hinjskim podjebavanjima želje

Ja Slavki vjerujem, sta on kaze tako je 

Ma jok tebi ćemo skautu velikom koji je stigao popljuvat mogućeg novog igrača u rekordnom roku 
I šta sad ni prvi, a ni zadnji trener slavko nije kako kod nas tako u svakom fudbalskom klubu, čak je logično da mu se dala.odsteta kao što svaki trener dobije, ali jok čak raskid bez marke hajmo sprdati jer na drugo nismo ni navikli, pogan teme fuj gadovi pozitivno ništa ne znate napisati, yebem ja takve navijac
Šta od najbolje teme foruma uradiste i ne prestajete fuj

I šta sad ni prvi, a ni zadnji trener slavko nije kako kod nas tako u svakom fudbalskom klubu, čak je logično da mu se dala.odsteta kao što svaki trener dobije, ali jok čak raskid bez marke hajmo sprdati jer na drugo nismo ni navikli, pogan teme fuj gadovi pozitivno ništa ne znate napisati, yebem ja takve navijac
Gdje ja govorim suprotno? Nadji mi taj post, ja fino govorim vjerovat cu ublehi Slavku sta god da kaze.Quinlan je napisao/la:Ma jok tebi ćemo skautu velikom koji je stigao popljuvat mogućeg novog igrača u rekordnom roku
Kakav samo uspjeh, nismo dali odstetu

Bravo uprava! Kakav posao! Otpustis trenera dan prije pocetka prvenstva, i jos mu ne das odstetu

Vi navijaci senada misimovica ste upropastili temu jer ste alergicni na svaku mogucu kritiku, po vama ce ovo ostati upamcena kao snowflake uprava.
Ne očigledno ako ne pljujes onda si lobotomac to je jedino što vam odgovara
Kritika je jedno ismijavanje je drugo dobro to vi znate
I da ova uprava ima podršku velike većine navijača, baš velike većine i očigledno su svi lobotomci pa i skupština su izgleda lobotomci
Klub funkcionira sjajno, sad i sportski rezultat je fantastičan, grešaka je bilo, ali sve u svemu sve je odlično i to očigledno svi misle, samo eto vi kontru pucate da budete ono ludi, zanimljivi, ma svaka vam cast
Kritika je jedno ismijavanje je drugo dobro to vi znate
I da ova uprava ima podršku velike većine navijača, baš velike većine i očigledno su svi lobotomci pa i skupština su izgleda lobotomci
Klub funkcionira sjajno, sad i sportski rezultat je fantastičan, grešaka je bilo, ali sve u svemu sve je odlično i to očigledno svi misle, samo eto vi kontru pucate da budete ono ludi, zanimljivi, ma svaka vam cast
Neće ti ga nikad naći, kao i uvijek, pravi šizofreničar... napišeš jedno, on ti nakači još 15 stvari.irfo je napisao/la:Gdje ja govorim suprotno? Nadji mi taj post.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sportski rezultat fantastican? Ma da, stvarno, zavrsit na prvom mjestu u jesenjem dijelu je vrhunski rezultat, mozda i najveci u historiji kluba. Cak i drugom mjesto prosle godine je fantastican sportski rezultat, i nacin na koji smo dosli do istog.
A tu "podrsku upravi" su dovoljno pokazale posjete na tribinama ove polusezone.
Ne mora se kritikovat svaka stvar, al se po vama mora klimat na svaku. Ne daj boze da neko kaze ne valja ovaj novi igrac ili nesto drugo. Imat cemo skup uvrijedjenih mladih odmah.
Ne mora se kritikovat svaka stvar, al se po vama mora klimat na svaku. Ne daj boze da neko kaze ne valja ovaj novi igrac ili nesto drugo. Imat cemo skup uvrijedjenih mladih odmah.
Svaka ce uprava imati podrsku dok ima rezultate. Rezultati jedino mogu podici posjecenost, zaradu i ostalo.A to sto vi zivite u pricama s foruma je vasa stvar.
Imaće je i ova čim bude imala rezultate. Ovo je jedina uprava koja je imala bezrezervnu podršku i bez rezultata.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne mozes se vise ni nasaliti, a da neko se ne naljuti. Opusteno. Nece zbog ove sale nikom nista biti u Upravi.
ma ja isto kao sto ti nisi najavljivao promjenu uprave na skupstini i tu sam sizofrenicarVirtu4l je napisao/la:Neće ti ga nikad naći, kao i uvijek, pravi šizofreničar... napišeš jedno, on ti nakači još 15 stvari.irfo je napisao/la:Gdje ja govorim suprotno? Nadji mi taj post.

jok uzeti jesenju titulu je bzvz rezultat, vidis o tome ti pricam i kako dalje raspravljati sa tobom?irfo je napisao/la:Sportski rezultat fantastican? Ma da, stvarno, zavrsit na prvom mjestu u jesenjem dijelu je vrhunski rezultat, mozda i najveci u historiji kluba. Cak i drugom mjesto prosle godine je fantastican sportski rezultat, i nacin na koji smo dosli do istog.
ma ja ti si u par tel poziva i poruka na viber saznao da je onaj potencijalni novi lijevi bek propalica

crnjacite i to je cinjenica, zasto to vi samo znate i to vama ide na obraz

Malo istražujem o ovom Mehremiću, momak je 1,89 visok što je poprilično neobična visina za beka. Druga stvar frajer je ako je vjerovat zvaničnoj stranici St. Poltena dešnjak. 
Mada najveći šok mi je na njihovoj zvaničnoj što su u osnovne podatke u profilima svakog njihovog igrača stavili koji su znak u horoskopu, tako da želim s vama da podjelim vrlo bitnu informaciju da je Mehremić bik.

Mada najveći šok mi je na njihovoj zvaničnoj što su u osnovne podatke u profilima svakog njihovog igrača stavili koji su znak u horoskopu, tako da želim s vama da podjelim vrlo bitnu informaciju da je Mehremić bik.

Zadnja izmjena: braco, dana/u 20 dec 2017, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
Najjaci horoskopski znak.
Znaci odmah je za mene odlicno pojacanje nema veze kako ce igrati. [emoji38]
Znaci odmah je za mene odlicno pojacanje nema veze kako ce igrati. [emoji38]
Ovaj post upravo dokazuje ono što sam napisao u prethodnom, najava promjene uprave, viber, obraz, smajliji tamo gdje im nije mjesto... Šizofrenija.Quinlan je napisao/la:ma ja isto kao sto ti nisi najavljivao promjenu uprave na skupstini i tu sam sizofrenicarVirtu4l je napisao/la:Neće ti ga nikad naći, kao i uvijek, pravi šizofreničar... napišeš jedno, on ti nakači još 15 stvari.irfo je napisao/la:Gdje ja govorim suprotno? Nadji mi taj post.![]()
![]()
jok uzeti jesenju titulu je bzvz rezultat, vidis o tome ti pricam i kako dalje raspravljati sa tobom?irfo je napisao/la:Sportski rezultat fantastican? Ma da, stvarno, zavrsit na prvom mjestu u jesenjem dijelu je vrhunski rezultat, mozda i najveci u historiji kluba. Cak i drugom mjesto prosle godine je fantastican sportski rezultat, i nacin na koji smo dosli do istog.
ma ja ti si u par tel poziva i poruka na viber saznao da je onaj potencijalni novi lijevi bek propalica![]()
covjek jos nije ni potpiso, a kamoli zaigrao ali vec je to los potez
![]()
![]()
crnjacite i to je cinjenica, zasto to vi samo znate i to vama ide na obraz
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Jbo temu ako svi dijele isto mišljenje, haja 

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."