FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakav crni najboji bek lige
. Ima srce i borbenost kao malo ko, i to je to. I ja bi sada potpisao da malog Šehića gurne, pa šta Bog da a da on ne potpiše.
Meni ce biti zao Stanica ako ode jer znam koliko mu Zeljo znaci, a navikao sam da je on uvijek tu. Da mi budemo iskreni nama trebaju bolji igraci od Sinise, Bogicevica i Stanica, ali smo se i s njima mogli "krpiti" bar do ljeta. Ako se kome sta ne svidja ima drugih klubova Boze moj.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mi smo prvi klub u ligi koji je najboljeg beka lige zadržao do 28 godine u ekipi. Po tome smo prvi jer do sada nikome to nije pošlo za rukom.

Mogli bi mi ponovo hajrovat od Bajica
, ozbiljno se prica da bi mogao napustit Udine , talijani pisu da je Trabzon zagrijan ,ali do kraja sezone ide na posudbu onda bi imali pravo na okupu odn morali bi ga otkupit za cifru koja je neznatno manja od one za koju je dosao, uglavnom nadam se da ce se ponovo prodati.
Evo ga, krece prica da nam nije Stanic najbolji bek
Hajde evo, nabrojite mi bolje desne bekove u ligi?
Hajde evo, nabrojite mi bolje desne bekove u ligi?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
BitangaSaMejtasha
- Kontakt:
Da je najbolji nije, ruku na srce kao sto rece ima borbenost i pozrtvovanost jer je prije svega navijac kluba pa tek onda igrac i tako i igra i ponasa se, ali sada ga srozavati ili omalovazavati njegove igracke kvalitete je van svake pameti, da ima nedostataka svakako da ima.
Stara jesi debil, evo ti himna
https://www.youtube.com/watch?v=IXxlqXlurLY
Ma niko ne srozava ništa, svi pišu pozitivno o Stani, ali pravi se drama jer on kao nije pristao na ponuđene uslove, i neće da produži ugovor. Očito je da su Ado i Saša procjenili koliko vrijedi, a on se precjenjuje. Evo šta su opcije? Je li igrač bez kojeg se nemože, da mu klub ispunjava želje?
Ako se Stani ide nekideeee, zasluzio je svojim odnosom prema klubu da mu se ne prave problemi i ako zeli da ide treba mu ostaviti sirom otvorena vrata za povratak, bar kao treneru u OP, Bogi 
Svaka cast Vedi na inicijativi, Manijak 1/1, dokazao svoju odanost 100x do sad i hvala Gradu, znacice te pare nasim sigurno u pripremama za Atletico
Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk
Svaka cast Vedi na inicijativi, Manijak 1/1, dokazao svoju odanost 100x do sad i hvala Gradu, znacice te pare nasim sigurno u pripremama za Atletico
Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Evo Gojković raskinuo ugovor sa Istrom.. Ako Bogi ne produži trebalo bi ga kontaktirati i vidjeti da li je voljan da osvoji titulu 
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Stani malo,mi BI titulu i kup a prodajemo izgleda 3-4 igraca iz prvih 11,umjesto da ostane prvih 11 a dovedu se ta 4 koja CE Jos vise pojacat mi izgleda opet krpi pa dok se uigraju ode opet titula.
-
BitangaSaMejtasha
- Kontakt:
Ja mislim da toj prici nema mjesta, nigdje ni namirisati takvo nesto, o prodaji nekog igraca ili o odlasku kljucnih igraca, opekli smo se prosle sezone, ne vjerujem da je iko u klubu toliko glup da radi takve poteze ponovo, zna se sta je cilj i sve je preodredjeno tome, bezveze se dize hampa, skroz bezveze
Stara jesi debil, evo ti himna
Stana čeka koliko sam ja čuo šta će mu biti sa ino ponudom, da ode da zaradi malo jer ipak ovo mu je jedan od zadnjih vozova, a i zaslužio je to
problem je uvaliti se sa njegovim koljenima jug ali nadam se da će negdje dobre pare uzeti, neka ga cviko ko eldara povuče u kinu 
Bogija bi odmah za gojkovica mjenjao ako ikako može
A insajderske o tome kolika je plata ponuđena je smiješna, ispade svi sa stanom piju kafu i on to priča naokolo
Bogija bi odmah za gojkovica mjenjao ako ikako može
A insajderske o tome kolika je plata ponuđena je smiješna, ispade svi sa stanom piju kafu i on to priča naokolo
Zadnja izmjena: Quinlan, dana/u 20 dec 2017, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
Sta mi znamo obicni navijaci, lobotomci jedino znaju ko valja, ko treba ici, a svi vi ostali pojma nemate. Cuj Sinisa igrac, cuj Stana igrac, veze vi nemate☺Alipasino je napisao/la:Stani malo,mi BI titulu i kup a prodajemo izgleda 3-4 igraca iz prvih 11,umjesto da ostane prvih 11 a dovedu se ta 4 koja CE Jos vise pojacat mi izgleda opet krpi pa dok se uigraju ode opet titula.

Zadrzati glavne igrace i dovesti 2-3 top pojacanja i krenuti silovito na proljece. Stoper i dobar bek su prioritet i eventualno Ordagic. Ako tu ubodemo imat cemo odlicnu ekipu, nakon dugo vremena...
@Irfo
Gotivim i ja Stanica najvise od svih u ekipi ali malo gledaj realnije.Kolko je skrivo golova u zadnje dvije godine?Kolko puta ima jako losu utakmicu gdje ga moraju vadit napolje zbog lose igre?Nekad ga i prenese pa odigra maestralno al otom potom ne treba ga kovat u zvijezde kad nije.Bogi najbolji stoper lige mora ostat!
Gotivim i ja Stanica najvise od svih u ekipi ali malo gledaj realnije.Kolko je skrivo golova u zadnje dvije godine?Kolko puta ima jako losu utakmicu gdje ga moraju vadit napolje zbog lose igre?Nekad ga i prenese pa odigra maestralno al otom potom ne treba ga kovat u zvijezde kad nije.Bogi najbolji stoper lige mora ostat!
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Pretjera ga ti brate sa tim da je Bogicevic najbolji stoper lige ...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovu polusezonu ubjedljivo!Ni jedan gol nije skrivio sve cisti pred golom.LjoZee je napisao/la:Pretjera ga ti brate sa tim da je Bogicevic najbolji stoper lige ...
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
- grbavicka1921
- Kontakt:
Sindikalac se preporodio kako ode Mrvica i Kerla pogotovo, sav respekt ima od mene iako sam ga kritikovao više puta.
Stana je kako je Ćiro svojevremeno rekao za Spahića, kiks igrač, znao je brate zajebat u odbrani al trudom i trkom i ljubavlju prema svetom dresu je uvijek od mene imao simpatije. Zaslužio je da ide i da zaradi malo vani. Nek mu je sretno!
Zamjene, hm....da hoce Ordagić, al Boga mi Svinjski i kone zagrizli su od ranije.
Jedino da Zeca mu pošaljemo da popije kaficu s njim pa ga privoli hehe.
Stana je kako je Ćiro svojevremeno rekao za Spahića, kiks igrač, znao je brate zajebat u odbrani al trudom i trkom i ljubavlju prema svetom dresu je uvijek od mene imao simpatije. Zaslužio je da ide i da zaradi malo vani. Nek mu je sretno!
Zamjene, hm....da hoce Ordagić, al Boga mi Svinjski i kone zagrizli su od ranije.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Kad se pise o igracima imaju dvije stvari a to su zna igrati lopte ili ne zna. A to da se preporodio kad ode neki igrac nema bas veze s fudbalskim kvalitetima. Za svakog igraca, na svakoj poziciji u cijelo ekipi mora biti jedinstvo, pobjednicki mentalitet i fizicka sprema. Ako jedna komponenta ne stima ocekivati je da ce igraci slabije igrati. Isto jako bitna redovna primanja.grbavicka1921 je napisao/la:Sindikalac se preporodio kako ode Mrvica i Kerla pogotovo, sav respekt ima od mene iako sam ga kritikovao više puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.