Premijer liga BiH - aktuelno
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Opet im je pobjegao,a prosli vikend su rekli da ce ga ubuduce vezati

„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Opro je vas Mirva II da nećete ni dočekat kraj sezone.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑17 jul 2026, 23:00Joj uhljupa sto su aktivni, cak i od Nodija aktivniji, ko da su Intera prosli , al se ponadali bili![]()
Mirva lagano iz 2/1 uzo dobre pare , pitarima masper sos u usta
Peri pare Mirva, i tvoji pitari peru shupcice po Njemackoj, ode dijaspora![]()
Prazno Kosevo![]()
Cujem da se Zeljo obratio pomozi.ba da obezbjedi obrok igracima. Ja ne mogu da vjerujemNoDi80 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 00:55Sta kazu ugaseni na jacanje hdz kadrova u kona, vidim imaju vise hrvata nego siroki. Nemojte im zamjeriti, mislili su da ce biti bh dinamo kad dovedu pedeset hrvata. A velez lagano u hrvatsku na pripreme i brat izraelac u prvih 11
Ulizice nase najmilije, kabiri je prezadovoljan![]()
Opet lupetaš gluposti.. Čovjek živi na okupiranom dijelu Palestine i zbog toga ima dvojno državljanstvo..dovoljno pročitat ime pa da skontas da nije židovNoDi80 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 00:55Sta kazu ugaseni na jacanje hdz kadrova u kona, vidim imaju vise hrvata nego siroki. Nemojte im zamjeriti, mislili su da ce biti bh dinamo kad dovedu pedeset hrvata. A velez lagano u hrvatsku na pripreme i brat izraelac u prvih 11
Ulizice nase najmilije, kabiri je prezadovoljan![]()

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Dobar dan diletanti
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Potpisao i Faruk Gogic.
Jos 1 ili 2 igraca u napadu i kompletiran je roster.
Po meni je ovo sasvim dobro pojačanje za nas.
Nodi skroz odlijepio
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Sta je tu je, doce valjda bolja vremenaNeSamSafetee je napisao/la: ↑18 jul 2026, 11:52Opro je vas Mirva II da nećete ni dočekat kraj sezone.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑17 jul 2026, 23:00Joj uhljupa sto su aktivni, cak i od Nodija aktivniji, ko da su Intera prosli , al se ponadali bili![]()
Mirva lagano iz 2/1 uzo dobre pare , pitarima masper sos u usta
Peri pare Mirva, i tvoji pitari peru shupcice po Njemackoj, ode dijaspora![]()
Prazno Kosevo![]()
Kod vas i dobra vremena za smijanja samo , milioni oprani, nemre se jedno kolo proci
Vico kriv ba
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Sta kaze TureDone skaut i strucnjak u pokusaju .. dokle je dosao Zeljeznicar koje su vizije i kako da se postave navijaci iz Svrakinog pod trenutnim ooolnostima
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Fina ekipica nek priča ko šta hoće. Gogić, Savić, Faraj ne znam jel potpisao. Nimalo naivni igrači.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 13:20Potpisao i Faruk Gogic.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kupio sezonsku i maše sa njom kao da je uložio 20 miliona u Željezničar.MostarNeretva je napisao/la: ↑18 jul 2026, 13:33Sta kaze TureDone skaut i strucnjak u pokusaju .. dokle je dosao Zeljeznicar koje su vizije i kako da se postave navijaci iz Svrakinog pod trenutnim ooolnostima
Doktor za retardaciju.
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Dobro smo se pojačali s tim da ce doc jos par igrača.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 13:20Potpisao i Faruk Gogic.
Bice ovo izuzetno teška i zahtjevna godina,mislim da BSK ispada stoposto.
Eh sad hocel Vico dopustit da 2 kluba iz manjeg entiteta ispadnu,vidjet ćemo.
Jos 2 pojacanja i nista slabiji necete biti od nas i veleza. Mozete komotno napasti trece mjesto. SretnoRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 13:20Potpisao i Faruk Gogic.
Agencija je počela dovoditi svoje Špance.

Ovo je agencija koja predstavlja trenera Milana Amorima, selektora Danske Riemer, igrace poput Diaza, Mendesa,Tsmikas Brune Fernandesa…
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 18 jul 2026, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Zelji su na kraju one teske povrede Cvetanovskog, Sosica i Hodzica ispale srecna okolnost jer da se nisu desile napustili bi klub ovo ljeto kao i ostali.
Ovako ih niko nije htio dovesti nespremne i povrijedjene pa su plavi zadrzali 2-3 najbolja igraca njihovom nesrecom.
Ovako ih niko nije htio dovesti nespremne i povrijedjene pa su plavi zadrzali 2-3 najbolja igraca njihovom nesrecom.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Mislim da ce svima bit tesko na Bilinom Polju,dok će u gostima bit drugačija prica,igrat cemo vjerovatno haramball ko BarbarezNeSamSafetee je napisao/la: ↑18 jul 2026, 13:50Fina ekipica nek priča ko šta hoće. Gogić, Savić, Faraj ne znam jel potpisao. Nimalo naivni igrači.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 13:20Potpisao i Faruk Gogic.
pa dokle doguramo doguramo.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Pokrili smo se koliko nam je jorgan dug,mislim da nismo pravili greske Slobode u onoj godini kad su usli u Premijer ligu pa se zadužili i dan danas kubure.RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 14:03Dobro smo se pojačali s tim da ce doc jos par igrača.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 13:20Potpisao i Faruk Gogic.
Meni je nevjerovatno da BSK ikako i igra Premijer ligu,al ne bi se miješao jer zna se ko predsjednik Saveza u rsu,nisu to cista posla.
A to za ispadanje zasto ne bi mogla 2 kluba iz rsa ispast,prosle godine da je Posušje pobijedilo Slogu kod kuce oni bi ostali.
Al da je baki kur.ac bila bi dedo.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Vama fale 2 napadača/krila za top 5 kakav opstanak.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 14:39Pokrili smo se koliko nam je jorgan dug,mislim da nismo pravili greske Slobode u onoj godini kad su usli u Premijer ligu pa se zadužili i dan danas kubure.RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 14:03Dobro smo se pojačali s tim da ce doc jos par igrača.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 13:20Potpisao i Faruk Gogic.
Meni je nevjerovatno da BSK ikako i igra Premijer ligu,al ne bi se miješao jer zna se ko predsjednik Saveza u rsu,nisu to cista posla.
A to za ispadanje zasto ne bi mogla 2 kluba iz rsa ispast,prosle godine da je Posušje pobijedilo Slogu kod kuce oni bi ostali.
BRATSTVO GRAČANiCA
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Ma kakvi daleko od toga.Marokanci58 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 14:41Vama fale 2 napadača/krila za top 5 kakav opstanak.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 14:39Pokrili smo se koliko nam je jorgan dug,mislim da nismo pravili greske Slobode u onoj godini kad su usli u Premijer ligu pa se zadužili i dan danas kubure.RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 14:03
Dobro smo se pojačali s tim da ce doc jos par igrača.
Znas da ce opet bit spinovanja,namještanja i to,je.bo to.
8 mjesto je nama jednako plasmanu u Evropu za Prvu godinu.
A vidjet cemo ako Bog da sta ce kasnije biti.