I @Husika, Veseli i ja.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Veseli i Husika sto se mene tice mogu i na Madagaskar otici,spomenuti ih necu...
ti si drugo

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Žalosno je šta drugo reći.Samo bi volio ćuti razlog da li je to Konaković pinokio mrtvi naredio(hadžo više žena nego poena)
-
- Kontakt:
Ja kretena yebali nane svoje sebične.
MA VI SE IVICI SAMO KARINE MOŽETE NAPUŠITI BIJEDNICI!!!
MA VI SE IVICI SAMO KARINE MOŽETE NAPUŠITI BIJEDNICI!!!
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Razlog je taj što im smeta što je Srđan podnio inicijativu, podnosili zahtjeve za doplatak ako Bog da.
Tako je majstoreSudoHusika je napisao/la: ↑04 mar 2021, 23:27Razlog je taj što im smeta što je Srđan podnio inicijativu, podnosili zahtjeve za doplatak ako Bog da.
-
- Kontakt:
bhsport je napisao/la: ↑04 mar 2021, 21:11A uz par minuta na google mozes procitati o njemuGrbavica786 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 19:43Dobar i priznat? Ko kaze? Ti iz tog svijeta pa znas jel? Nemoj biti naivan majke ti
Ti si iz toga svijeta pa znas sa je tropa.
Uradio si vise od njega pretpostavljam cim tako pricas.
Hoces da predjemo na PP da ti kazem iz kojeg sam svijeta i da ti objasnim neke stvari oko Delboya, Rodneya i Alberta? Vjeruj mi da bi se sjebao u zivot. Ponavljam 10x ... molim onog gore da podari J.B snagu da nas on nekako sacuva i ocuva makar do ljeta, oa tek onda krenuti iz pocetka. Jer ti GARANTUJEM da ce ova ubleha necu ni ime da mu pisem, ispast najveca mrlja u historiji naseg kluba.
- Mahalac1987
- Kontakt:
Prvo ponizenje od strane mrtvog saveza, pa sad jos i ovo od ovih kvazi vijecnika... Sram i stid da vas bude! Tacno mi je muka kad pomislim na to ko je sve danas na polozaju i ko nam sve odlucuje o sudbinama...
Velik si Ivice, golem si Željezničare
Velik si Ivice, golem si Željezničare
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
Ma Ivica je vise postovan u Austriji,ako vam to nije razlog da bjezite iz ove vukojebine onda ne znam nek vas i handre jbg..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Evo ovdje se Srđo objavio video i ko je glasao za a ko nije.
https://****/vijest/vijecnici-naro ... ima/117008
Faktor
https://****/vijest/vijecnici-naro ... ima/117008
Faktor
Šta će ime jedne svjetske legende u ovom gradu ili državi..?
Čovjek je za Austrije, Japana, ne za Bosne i Hercegovine!
FUJ!
Čovjek je za Austrije, Japana, ne za Bosne i Hercegovine!
FUJ!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- MocMahale444
SudoHusika je napisao/la: ↑04 mar 2021, 23:15Pripadnici Naše stranke i Naroda i Pravde glasali protiv preimenovanja "Zvorničke ulice" u "Ulicu Ivice Osima."
Poserem im se u usta.
Sramota

Treba stadionu dati ime Ivica Osim.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Halo koja Zvornicka ulica.Jel to raja iz Zvornika dala ulicu a mi koji se ovdje radjamo zivimo umiremo nemozemo dobit ulicu za nasu legendu Osima.Jel to zato sto nije pitar bio.Da mozda netreba nova ulica da se zove Pitarlucka ulica.
- svrakino1921
- Kontakt:
Treba stadionu dat ime Ivica Osim.
Valjda nece bit problema
A mozda i bude .. .
Valjda nece bit problema
A mozda i bude .. .
-
- Kontakt:
Izgleda da je @ubipitar bio u pravu. Ikić će vrlo brzo biti registrovan.
Erić, Bender
Siniša, Blažević
Ikić, Čeliković
Miletić, Kosorić, Vrhovac
Šeha, Miličević
Anel, Bojo, Meša
Ramović, Gasal
Štilić, Bekrić
Veseli, Mustafa
Zec, Lendrić, Juričić
Nema izgovora, ovo je ekipa za najmanje drugo mjesto, i to bez problema.
Erić, Bender
Siniša, Blažević
Ikić, Čeliković
Šeha, Miličević
Anel, Bojo, Meša
Ramović, Gasal
Štilić, Bekrić
Veseli, Mustafa
Zec, Lendrić, Juričić
Ne vjerujem vala da ce Gasal minute dobiti. NazalostSudoHusika je napisao/la: ↑05 mar 2021, 08:49Izgleda da je @ubipitar bio u pravu. Ikić će vrlo brzo biti registrovan.
Erić, Bender
Siniša, Blažević
Ikić, Čeliković
Šeha, Miličević
Anel, Bojo, Meša
Ramović, Gasal
Štilić, Bekrić
Veseli, Mustafa
Zec, Lendrić, Juričić
-
- Kontakt:
Naveo sam samo zbog širine. Ovo je i više nego dobra ekipa kada se sve uzme u obzir, pogotovo situacija u kojoj smo bili na kraju prve polusezone. Nema izgovora niti opravdanja za stručni štab da suvereno izbore Evropu i napadnu kup.MrkiMedo je napisao/la: ↑05 mar 2021, 08:56Ne vjerujem vala da ce Gasal minute dobiti. NazalostSudoHusika je napisao/la: ↑05 mar 2021, 08:49Izgleda da je @ubipitar bio u pravu. Ikić će vrlo brzo biti registrovan.
Erić, Bender
Siniša, Blažević
Ikić, Čeliković
Šeha, Miličević
Anel, Bojo, Meša
Ramović, Gasal
Štilić, Bekrić
Veseli, Mustafa
Zec, Lendrić, Juričić
-
- Kontakt:
Meni je cijela ova akcija oko preimenovanja ulice bila cirkus i nisam ni ocekivao drugaciji ishod.
Ako se vec neko odlucio na takvu inicijativu, trebalo je to bolje uraditi, pritisnuti ostale clanove vijeca uz zid.
Trebalo je pokrenuti gradjane, peticiju, mjesne zajednice da dodju sa zahtjevom, ukljuciti i klub u pricu, uraditi to na neki fin, kulturan, ispravan nacin.
Ovako se bezveze, opet u svrhu politike u ovoj odvratnoj bari licitiralo imenom Ivice Osima, opet ga guramo u ovu nasu svakodnevnu prljavstinu, sad ce svaka politicka strana preko svojih medija prepucavat se oko ove tematike, evo vec vidim jutros natpise u medijima, vec se oglasavaju svi, samo zamisljam gospodina Ivicu kako jutros cita ove natpise i sigurno se pita sta sam ja opet zgrijesio ovom narodu.
Srdjan bio navijac ili ne je ovo lose i neprofesionalno odradio, izgledalo je kao “ja ja ja moja inicijativa” a nikakvog konkretnog rada iza toga, gledam sinoc onaj video vijeca, pa ozbiljnije izgleda neko vijece ucenika nego svi ovi likovi, zalosno.
Ako se vec neko odlucio na takvu inicijativu, trebalo je to bolje uraditi, pritisnuti ostale clanove vijeca uz zid.
Trebalo je pokrenuti gradjane, peticiju, mjesne zajednice da dodju sa zahtjevom, ukljuciti i klub u pricu, uraditi to na neki fin, kulturan, ispravan nacin.
Ovako se bezveze, opet u svrhu politike u ovoj odvratnoj bari licitiralo imenom Ivice Osima, opet ga guramo u ovu nasu svakodnevnu prljavstinu, sad ce svaka politicka strana preko svojih medija prepucavat se oko ove tematike, evo vec vidim jutros natpise u medijima, vec se oglasavaju svi, samo zamisljam gospodina Ivicu kako jutros cita ove natpise i sigurno se pita sta sam ja opet zgrijesio ovom narodu.
Srdjan bio navijac ili ne je ovo lose i neprofesionalno odradio, izgledalo je kao “ja ja ja moja inicijativa” a nikakvog konkretnog rada iza toga, gledam sinoc onaj video vijeca, pa ozbiljnije izgleda neko vijece ucenika nego svi ovi likovi, zalosno.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, MoSaZeLjo1921 i 49 gostiju.