PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
A dzello kako ne znaš 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Tu sam brajtooo mojCocaine je napisao/la:Bola gdje mi je Doepa gore prođosmo nego saveznici na iskrcavanju u normandiji
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- amazon
- Kontakt:
Ko je to banovan, sigurno je hefta? 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
I ajzea je tu, sa svojih 19 preostalih profila sigurno 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
DoeTz je napisao/la:Tu sam brajtooo mojCocaine je napisao/la:Bola gdje mi je Doepa gore prođosmo nego saveznici na iskrcavanju u normandiji
Jel nam ovo oni rat objavljuju?
![]()
Brato ima na reprezentaciju udarimo pred duel sa špancima
Hajmo vala, s ovim ljudima na prvu linijuCocaine je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Tu sam brajtooo mojCocaine je napisao/la:Bola gdje mi je Doepa gore prođosmo nego saveznici na iskrcavanju u normandiji
Jel nam ovo oni rat objavljuju?
![]()
![]()
Brato ima na reprezentaciju udarimo pred duel sa špancima![]()
Falio si sinoc
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
e ne znam ko je todzelllo je napisao/la:Jel ovo ona MS7?Aerials je napisao/la:A dzello kako ne znaš
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Doe imao sam burnu i nezaboravnu noc sinoc. Umalo naftu nisam našao

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mora se sacekat prestrojavanje ! I aco je poceo intenzivnije zalazit u ove nase prostore, sacekat cemo da nas ostavi na miru.
Aco svoj ti poso!!
Aco svoj ti poso!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Zar je toliko duboko isloCocaine je napisao/la:Doe imao sam burnu i nezaboravnu noc sinoc. Umalo naftu nisam našao![]()
![]()
Aco bolje neka pripazi, nikad spremniji za rat nismo bili
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
U ratu nema pravila, vaš propust što ste spavali. Napad se može desit u 3 pm kao i u 3 am.aleksandar_veliki je napisao/la:Neprijatelji su se kukavici ponijeli jer su napali kada protivnik spava, iako to nije u duhu fair playja. Uvjeren sam da bi napad bio s mudima, ono oko 15:00 kada smo svi tu, da je vodja bio Pastrmka, a ne Pipi u raji poznat kao Leh Valensa.wobly92 je napisao/la:Valja ti dežurat večeras, neprijatelj nikad ne spava.
Pastrmka je tu ...najavljen napad na kladioničarsku stranicu...ili da li je, možda je samo diverzija
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Franto je pica. Krije se ni cia ga ne moze naciProbisvjet je napisao/la:Pozovi Frantu u pomoc. Prijavi ih Franti.Muerte je napisao/la:Kad sam nesto slicno uradio na fb, neki mi likovi iz one fan grupe od Bajerna prijetili. Slali mi poruke da ce mi hakovati profil, saznati adresu, prebiti. Igrate se sa vatrom, nisu oni dobri sa glavom ni sekunde.
Nemoj kladionicare, to su moji ljudi 
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.