FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne treba ga "pljuvati" i ako odluci da ode. Meni bi bilo zao iskreno da nas napusti, ali odluka je na njemu. Logicno da ce otici negdje gdje mu daju vece pare jer ce uskoro i dijete dobiti. Samo ne smije biti puno manje placen od Projica jer ovaj nije bolji od njega.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ali ne mogu vjerovati da je ovako loš ton. Jbt Ligata ko da si kokuz mrtvi pa nisi mogao 5 metara kabla i mikrofon uzeti da ko ljudi poslušamo ovo. Znam da hoćeš postaviti pitanja koje neki drugi neće, ali patnja je ovo slušati. Dvojica jarana mi kažu da su odustali, nemaju živaca da se pate sa ovim tonom.
Fakat je zvuk ne daj Boze nikom. Jos meni crkla jedna slusalica tako da svaku 6 rijec razumijem. [emoji38]
Dal Projic zasluzuje 5500KM mjesecnu platu? Dal Stanic zasluzuje 3400KM platu? (3000 je imao, nude mu povecanje od 400KM)
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Zeba, Bekric, Jahic uzimaju lopatom da li zasluzuju ?Zeljo92 je napisao/la:Dal Projic zasluzuje 5500KM mjesecnu platu? Dal Stanic zasluzuje 3400KM platu? (3000 je imao, nude mu povecanje od 400KM)
Zasluzuje li Benzema 400.000 € sedmicno ....
- Zeljeznicar -
Re: RE: Re: FK Željezničar
E ako nisi sasa papac onda jbgZeljo92 je napisao/la:Dal Projic zasluzuje 5500KM mjesecnu platu? Dal Stanic zasluzuje 3400KM platu? (3000 je imao, nude mu povecanje od 400KM)
Nema mi nista jace od insajderski o visini plate

I opet kazem ja sam bar posle sedmice cuo drugu verziju da stana pokusava vani da potpise da sta zaradi, da se to ceka i nadam se da ce dobre pare negdje uzeti, to je zasluzio

- MocMahale444
Treba probati s bismiletom uzeti kup
Postovati protivnike kao favorite
ali ici i boriti se.
Krupa
Zvijezda 09
Sloboda
Zeljo
Kup je vazan, bolje ista nego nista.
Postovati protivnike kao favorite

Krupa
Zvijezda 09
Sloboda
Zeljo
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Jadranko Bogicevic imao 2500KM platu, koliko trazi ne znam mada mu i ne treba dati vecu od ove po meni, ima finih godina svakako.
- ratobornagljiva
- Kontakt:
Igranje drugog pretkola kvalifikacija za LŠ i eventualno treće pretkolo EL ( ako se odmah ispadne ) donose nekoj ekipi minimalno dva miliona maraka "samo" od nagrada UEFE ( jer je do sada šampion, za učešće u drugom pretkolu, dobijao 580.000 eura + 235.000 eura za ućešće u trećem pretkolu EL ), jer je najavljeno povećanje nagrada u narednoj sezoni.MocMahale444 je napisao/la:Treba probati s bismiletom uzeti kup
Postovati protivnike kao favoriteali ici i boriti se.
Krupa
Zvijezda 09
Sloboda
Zeljo
Ako Mađari uzmu titulu i pare, niko ih ne stiže. Možemo se onda hvaliti ( gluho bilo ) da smo druga ekipa u Premier Ligi, taman iza Zrinjskog. Ekipe koja je ispadala od Dundelangea i primala 11+ golova u kvalifikacijama za euro takmičenja. Već imaju jednu manje u zajedničkoj ligi, ako uzmu još jednu titulu, imaju isti broj titula kao i mi u zajedničkoj ligi, a bili bi jednu titulu su iza nas, ukupno. Pa kontaj šta nam znači kup bez titule.
Kup, u ovom slučaju, je titula za gubitnike ukoliko nismo uzeli dupu krunu.
- MocMahale444
ratobornagljiva je napisao/la:Kup, u ovom slučaju, je titula za gubitnike ukoliko nismo uzeli dupu krunu.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Dvije utakmice do finala, nijedna od ovih ekipa nas ne moze nadigrati u dvije utakmice, kao ni u finalu. Jos sada cemo dobiti prinove, obaviti pripreme, bicemo sigurno jaci i spremniji na ljeto-proljece.MocMahale444 je napisao/la:Treba probati s bismiletom uzeti kup
Postovati protivnike kao favoriteali ici i boriti se.
Krupa
Zvijezda 09
Sloboda
Zeljo
Krupi idemo prvu utakmicu u nastavku pa cemo vidjeti kakvi smo, njih smatram najjacim protivnikom u kupu sto su ostali.
- Zeljeznicar -
-
- Kontakt:
Raja grijesi sa interpretacijom situacije u vezi Stane, jedno je kada igrac odbija da potpise ugovor primoravajuci klub da mu da bolje uslove, a drugo kada igrac ima priliku da ode vani i samim tim sebi obezbjedi egzistenciju, te ceka da vidi sta ce biti, sto je svakako ovdje slucaj, nemojte zaboraviti da je Stana igrao za klub u ona najgora vremena tamo 2007-2008 kada se nije znalo ko pije a ko placa, u klubu je skoro 9 godina i svakako vjerujem da mu nece praviti nikakve probleme ako izrazi želju da ode vani, ovaj njegov menadzer Zadro radi Poljsku, Cesku i Slovacku i po tome vjerovatno ce ga tamo uvaliti negdje
A ovo spominjanje cifri i plata braco draga je smijesno, tri covjeka u klubu racunajuci i igraca to znaju, da do foruma dodju iznosi koliko ko dobiva nemoguce je kod Brace u Vrbanjusi a ne kod nas
A ovo spominjanje cifri i plata braco draga je smijesno, tri covjeka u klubu racunajuci i igraca to znaju, da do foruma dodju iznosi koliko ko dobiva nemoguce je kod Brace u Vrbanjusi a ne kod nas
Stara jesi debil, evo ti himna
https://www.youtube.com/watch?v=IXxlqXlurLY
Ne bih volio da me neko pogresno shvati. Stana je jesen odigrao u svom stilu. Pozrtvovano, za ekipu, srcem. Kako samo on zna. Novi ugovor zasluzuje, ali ne zaboravimo njegova koljena. Tesko da moze bilo gdje vani gdje se za ozbiljne cifre ozbiljni ljekarski rade. Ja ne znam plate igraca. Niti njegovu,niti bilo ciju. Neka razmisli, i ako mu se svidja potpise. Ako ne Boze moj. Svako svojim putem.
Elsner ne zasluzuju platu 200 maraka,a Boga pitaj koliko prima. Otjeraj njega, a tu lovu prebaci Stani. Jednostavno ko noc.
- plavousrcu
- Kontakt:
Otjerati Projica i njegove pare sve dati Stani. Problem zavrsen, mi mnogo jaci.
Poslat Projica u Slobodu kod Petrovica pa nek se druze. [emoji1]
Nemoj pljuvat po Projicu, pljuj po Stani jer trazi vecu platu inace ce te lobotomci napastiplavousrcu je napisao/la:Otjerati Projica i njegove pare sve dati Stani. Problem zavrsen, mi mnogo jaci.

- Jaozinho22
- Kontakt:
Marcelo, 30 hiljada na ruke plus najveća plata u ekipi !Zeljo92 je napisao/la:Nemoj pljuvat po Projicu, pljuj po Stani jer trazi vecu platu inace ce te lobotomci napastiplavousrcu je napisao/la:Otjerati Projica i njegove pare sve dati Stani. Problem zavrsen, mi mnogo jaci.
Što bi moderator na lobotomiji rekao, smanjio zahtjeve da potpiše za FKŽ

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Kad su milion mogli potrosit na Tosksa, Husica, Pozdera i ostale vedete, mogu Stani dati koliko god trazi jer je ZASLUZIO.
-
- Kontakt:
Kakav milion? ne lupaj ziv bio, Stana ceka da vidi moze li zavsristi transfer vani, niti nesto specijalno trazi niti ucijenjuje klub kako to neki ovdje zele prezentovati pa pisu 'zasluzio je dajte mu' , kao da klub ne zeli ili se necka sa novim ugovoromhalaliMi je napisao/la:Kad su milion mogli potrosit na Tosksa, Husica, Pozdera i ostale vedete, mogu Stani dati koliko god trazi jer je ZASLUZIO.
Stara jesi debil, evo ti himna
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], kontra, SamoDaKazeem, supervizor i 47 gostiju.