Zadruga 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 (Elita) i 8 (Elita 9): U svim sezonama ovog rijaliti formata bio je standardni učesnik, neretko biran za vođu, ali je tokom finalnih večeri redovno ispadao pre samog superfinala ili završavao na sredini tabele, s obzirom na to da mu je primarni cilj honorar, a ne pobeda.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Mislim fakat .. trenutno gledam film Psiholog sa Sutjeske 2Querty je napisao/la: ↑19 jul 2026, 01:08Zadruga 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 (Elita) i 8 (Elita 9): U svim sezonama ovog rijaliti formata bio je standardni učesnik, neretko biran za vođu, ali je tokom finalnih večeri redovno ispadao pre samog superfinala ili završavao na sredini tabele, s obzirom na to da mu je primarni cilj honorar, a ne pobeda.

Neyebica je cudna stvar, iz "ljudi" izvlaci najgore...GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑18 jul 2026, 14:541 Zrinjski
2 Borac
3 Sarajevo
4 Velez-Siroki
5 Velez-Siroki
6.Zeljo
7 Radnik
8 Celik
9 Bsk
10 Sloga
Prva dva i zadnja dva mogao bih kuci staviti![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Vratite klub srbima.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑19 jul 2026, 01:16Mislim fakat ..Querty je napisao/la: ↑19 jul 2026, 01:08Zadruga 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 (Elita) i 8 (Elita 9): U svim sezonama ovog rijaliti formata bio je standardni učesnik, neretko biran za vođu, ali je tokom finalnih večeri redovno ispadao pre samog superfinala ili završavao na sredini tabele, s obzirom na to da mu je primarni cilj honorar, a ne pobeda.
![]()
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Kako su samo duhoviti , odveza mi se od smijanja pupak, yebem li vam tetke u shupak
Gledamo sad Psiholog sa Sutjeske, budite mirni i bez mjaukanja real
Znaci stavio si u kuci ukicanima i sad gledas film. Jos da uapalis cigaretu i oravi yebac...GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑19 jul 2026, 01:21Kako su samo duhoviti , odveza mi se od smijanja pupak, yebem li vam tetke u shupak
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Vratite svojoj braci klub.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑19 jul 2026, 01:21Kako su samo duhoviti , odveza mi se od smijanja pupak, yebem li vam tetke u shupak
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Opires li se kad te vracaju u Kepler Universitätsklinikum, Med Campus III.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑19 jul 2026, 01:21Kako su samo duhoviti , odveza mi se od smijanja pupak, yebem li vam tetke u shupak
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Mampersu nikom te ne! da!?! moGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑19 jul 2026, 01:21Kako su samo duhoviti , odveza mi se od smijanja pupak, yebem li vam tetke u shupak
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Mozda hoce da kupi zeljuQuerty je napisao/la: ↑19 jul 2026, 01:08Zadruga 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 (Elita) i 8 (Elita 9): U svim sezonama ovog rijaliti formata bio je standardni učesnik, neretko biran za vođu, ali je tokom finalnih večeri redovno ispadao pre samog superfinala ili završavao na sredini tabele, s obzirom na to da mu je primarni cilj honorar, a ne pobeda.
Gdje je jurisicduska da napise koliko je miliona uloženo u Sarajevo od prekjučer?
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
-
ludilompredozirani
- Kontakt:
- jurisicduska
- Kontakt:
Samo jedan komentar inače ne otvaram oci jer sam vidio da nema smisla vi svoje furate.
Vidim pojavila se priča da je dolaskom Mirvica krenula finansijska dubioza. I ono da on nije došao sve bi bilo ok. To je bas velika zamjena teza. Insistiralo se na Mirvicu zbog loše finansijske situacije, niste imali budzetirano ni za plate ni za dugovanja i samim tim su određene struje u klubu životom se borile da Mirvic uđe kako ne bi došlo do “očekivanog kašnjenja”. Zbog toga je i pritisak bio veliki i žurba da se to sto prije finalizira bez dodatnih provjera i bez detaljne analize šta on stvarno ima i donosi. Zašto - jer vam je to bio jedini izlaz. Dakle nije vas Mirvic doveo u tu situaciju, on sto je dao novca ste iskoristili u neke svrhe, nije još tražio ništa nazad a hoće. Da vas je gurnuo u još nepovoljniji položaj prije svega sa ugovorima igrača jeste. Ali to ste obavili po onoj staroj vašoj, evo ti papire a ti potpisi da se odričeš dugovanja. I otišao je ko je god mogao naći klub ko nije i ostao je.
Sto se Sarajeva tiče i svih nas nadam se da će Mirvic uskoro kad vise ne bude imao šta prodati svoje udjele nekom drugom. Jer on ne misli praviti rezultate s našim klubom i besmisleno je postalo. Mislim da ne nabrajam sve propuste koje ima vjerovatno smo ih svi svjesni. Ne znam ni kako je došlo da od vlasnika milijardera spadnemo na ovu seosku varalicu. Ono sto se sad radi u Sarajevu je profitiranje od transfera igrača maskirano u viziju razvoja.
Vidim pojavila se priča da je dolaskom Mirvica krenula finansijska dubioza. I ono da on nije došao sve bi bilo ok. To je bas velika zamjena teza. Insistiralo se na Mirvicu zbog loše finansijske situacije, niste imali budzetirano ni za plate ni za dugovanja i samim tim su određene struje u klubu životom se borile da Mirvic uđe kako ne bi došlo do “očekivanog kašnjenja”. Zbog toga je i pritisak bio veliki i žurba da se to sto prije finalizira bez dodatnih provjera i bez detaljne analize šta on stvarno ima i donosi. Zašto - jer vam je to bio jedini izlaz. Dakle nije vas Mirvic doveo u tu situaciju, on sto je dao novca ste iskoristili u neke svrhe, nije još tražio ništa nazad a hoće. Da vas je gurnuo u još nepovoljniji položaj prije svega sa ugovorima igrača jeste. Ali to ste obavili po onoj staroj vašoj, evo ti papire a ti potpisi da se odričeš dugovanja. I otišao je ko je god mogao naći klub ko nije i ostao je.
Sto se Sarajeva tiče i svih nas nadam se da će Mirvic uskoro kad vise ne bude imao šta prodati svoje udjele nekom drugom. Jer on ne misli praviti rezultate s našim klubom i besmisleno je postalo. Mislim da ne nabrajam sve propuste koje ima vjerovatno smo ih svi svjesni. Ne znam ni kako je došlo da od vlasnika milijardera spadnemo na ovu seosku varalicu. Ono sto se sad radi u Sarajevu je profitiranje od transfera igrača maskirano u viziju razvoja.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Eskucha me pardona ? Robijasi kocijasi malo se spustite.. nasa gowna vama teku
Teku onda i naša u Doboj i Beograd tom logikom samo što mi guzicu imamo oprati čime a vi ne.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑19 jul 2026, 13:32Eskucha me pardona ? Robijasi kocijasi malo se spustite.. nasa gowna vama teku
EVO NAS TU SMO ⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Beli98, JavierBosnia i 11 gostiju.