Zanemarimo Spahića na trenutak, ovdje u našoj ligi baš dobro gospoda i dobrice prolaze. Tužno ali istinito samo kabadahija i ljudi koji imaju te osobine mogu ovdje uraditi nešto. Svi te čekaju da te zaje.. i sad ti pošalji nekog ko se neće tu snaci može biti samo gore.belosevic28 je napisao/la:taj lik je uvijek bio kabadahijski nastrojen.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- sarajevo46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
haveru hebo i vuleta i svakog amatera trenera ba, zbog čega postoje vitezi, krupe,goškovi, toškovi??? Da ih Husref vodi? nek se izbirikaju s tim ekipama pa ako naprave neki uspjeh bujrum, ništa im neće bit ako steknu par godina iskustva prvo....ThrillerHz je napisao/la:Dajte Vuleta Trivunovica za trenera! Skolujte ga, dajte mu vremena, stavite jasan plan i viziju pred navijace i svi cemo se strpit, vjerujem da bi vec druge godine urodilo plodom. Kakav Husref i fudbalsko znanje iz 80tih, zbog tog nikad necemo napredovat, ni kao klub, nit liga kao liga, dokle god se bude istih 10 trenera rotiralo po klubovima, koji su stari koliko i sam fudbal![]()
To je najveci problem naseg fudbala, sto se mladim strucnjacima ne daje prilika i sto niko nema muda da eksperimentise i modernizuje fudbal. Svugdje u svijetu on napreduje, samo kod nas stoji i dalje u 80tim...
zašto da se ljudi uče na Sarajevu? nema potrebe za tim...nemojte to priželjkivat...upucat će ih neko na klupi, nema raja više živaca....
on već radi u 3. njemačkoj u Karlsruhe kao trener...Zlatanhilmo je napisao/la:Ne znam, mislim da Spahić nije za tu poziciju, kao što mislim da je nerealno da baš kod nas bude SD. Nekako mi je Zlatan Bajramović više za toga.
Spaha je igrao dosta širom evrope i moguće je da ima dosta konekcija, pogotovo ako je odlučio da radi u tom segmentu...ne treba zanemariti njegove dobre odnose sa Misketom i Barbarezom, koji bi rado vidio u klubu , da li u nekom "sportskom" odboru ili sl. mislim da su upoznati kako treba stvari da stoje u modernom klubu i kako da funkcionišu, svakako je upgrade na ovog trenutnog rukfaša
a i ovo što miki kaže jbg, kakve 2 ublehe je Papac doveo, ako ostanu bez trofeja zbog njega je, Stanić je babo za obojicu a ova dvojica plaćena ko 3 x Stanića...miky_hz je napisao/la: to normalan nista ne znaci evo dodje u komsiluk normalan (za pozelit po svemu Papac,profesionalac,karijera bla bla) pa dovede dva flopa na bekovima sto se nikad dovela nisu. Tako da se strpit i sa pozitivom i sa negativom taman da je Mamic ili da je neznam lupam neki iz Gornjeg Vakufa(da se ne naljuti ko).Nista mu ne znaci ako ne pogodi sa igracima.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nama treba neko bahat kao Spaha, da ponekad samara pic.kice.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Jedini treneri koji su u taktičkom smislu nešto prikazali ovdje su Vinko Marinović i Sabljić iz širokog. Mladi, perspektivni i igraju moderan nogomet.
Sa druge strane ima u ligi par starosjedioca tipa Musa, Husref, Karačić, Petrović ali to su treneri za neki drugi sistem. Nisu loši ali vrijeme ih je pregazilo.
Također od ovih mlađih izdvojio Bašića i našeg Uščuplića kojem najviše zamjerim što nije išao negdje vani na usavršavanje. Od momka iz akademije sam čuo da je ubjedljivo najveći stručnjak i da ima nevjerovatno razumijevanje igre ali izgleda da i dalje nema sve potrebne licence..
Nadam se samo da sljedeća plejada naših trenera neće biti Torlak, Berberović i slični. Prvo nek se dokažu negdje pa onda u Sarajevu, a što se mene tiče Uščuplić je najbolje rješenje. Samo treba i klub uložit u njeg a i on u sebe.
Sa druge strane ima u ligi par starosjedioca tipa Musa, Husref, Karačić, Petrović ali to su treneri za neki drugi sistem. Nisu loši ali vrijeme ih je pregazilo.
Također od ovih mlađih izdvojio Bašića i našeg Uščuplića kojem najviše zamjerim što nije išao negdje vani na usavršavanje. Od momka iz akademije sam čuo da je ubjedljivo najveći stručnjak i da ima nevjerovatno razumijevanje igre ali izgleda da i dalje nema sve potrebne licence..
Nadam se samo da sljedeća plejada naših trenera neće biti Torlak, Berberović i slični. Prvo nek se dokažu negdje pa onda u Sarajevu, a što se mene tiče Uščuplić je najbolje rješenje. Samo treba i klub uložit u njeg a i on u sebe.
Ne znam koliko je Spahic dobra ideja. Koliko god da je poznat u evropskim krugovima, ma koliko da je drzava i klubova prosao, idalje je u njemu ostao taj balkanski mentalitet. Kazu da je on krojio spisak u reprezentaciji, odlicivao da li je neko vrijedan poziva ili ne, jednostavno dobro je iskoristio to svoje ime. Tako da postoji opravdana sumnja da bi se vremenom(ako ne odmah) uklopio u sivilo i lopovluk svih uprava koje su prodefilovale kroz nas klub.
JURIŠ
- ThrillerHz
- Kontakt:
E cuj da nam Celikovac bude SD
Tuzlanka - Gurbet, tacno jos zenicki papak nam treba, da cirkus bude kompletan

1946~
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ako je Spaha birao igrace, svaka mu cast! Onda nas je on odveo na SP i daj ga odmah u Klub!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne znam sta reci na ovo. On nikada nije imao nikakvog iskustva sto se tice toga. Kao igrac je bio po Europi i odigrao je ogroman broj jakih i vaznih utakmica sto klupski sto za nasu Bosnu. Poznanstva sigurno da ima a i vjerujem da bi mu stalo do ovog ''projekta'' jer bi sa tim zapoceo neko novo poglavlje u zivotu. Koliko je lose sto je pocetnik u ovom poslu toliko je i dobro radi gore navedenih stvari.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
e moj trileru, Bayern nikad ne bi bio Bayern da razmišljaju "đe će nam papak iz Jablanice bit sportski" i zato jesu Bayern...koga boli klinac odakle je ko? dokad će se brojat krvna zrnca? Hus je iz Janje? Pape iz Zavidovića, itd.ThrillerHz je napisao/la:E cuj da nam Celikovac bude SD![]()
ako ti je to jedini argument i nemaš ga....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Prvi put da nesto dobro urade ako ga dovedu ovi imbecili mrtvi. Spaha je mangup,autoritet u ovoj drzavi ne prolaze normalni ljudi ko Hujic,Kodro npr kojem su se smijali,prijetili vec ljudi ko Ibrakovic il Spaha ako ga dovedu visu funkciju dat covjeku plus Milosevica dovest odma al ne odgovara ovim jadovima
Inijesta wrote:
“E valja stisnut muda pa se na njeg zaletit kad ga budemo tjerali, isamaro covjek pola evrope”
E šta će brate išamarat, da naidje na bilo kakvog ozbiljnijeg dasu zaglavio bi ga izmedju prečke i stative.
“E valja stisnut muda pa se na njeg zaletit kad ga budemo tjerali, isamaro covjek pola evrope”
E šta će brate išamarat, da naidje na bilo kakvog ozbiljnijeg dasu zaglavio bi ga izmedju prečke i stative.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pricam o rivalitetu, svi znamo kako nas Tuzlaci mrze, zeljovci su nam rivali, a u Zenici su svi dobrodosli osim nas iz Sarajeva. Evo Sabrina i Ihtijarevic kako nam super vode klub, ovaj drugi cak i javno rece da su manijaci super atmosferu napravili itd... Radije bi Slavisu vidio na tom mjestu, uostalom Hasan je bivsi igrac Bayerna, a Jablanica ne znam da ima neki rivalitet s MinhenomDenchiNL je napisao/la:e moj trileru, Bayern nikad ne bi bio Bayern da razmišljaju "đe će nam papak iz Jablanice bit sportski" i zato jesu Bayern...koga boli klinac odakle je ko? dokad će se brojat krvna zrnca? Hus je iz Janje? Pape iz Zavidovića, itd.ThrillerHz je napisao/la:E cuj da nam Celikovac bude SD![]()
ako ti je to jedini argument i nemaš ga....

1946~
-
- Kontakt:
Boris Živković?hilmo je napisao/la:Ne znam, mislim da Spahić nije za tu poziciju, kao što mislim da je nerealno da baš kod nas bude SD. Nekako mi je Zlatan Bajramović više za toga.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Izgleda da vam je pravo dosadno.
Kakav crni Spahic, nema od toga nista.

opet imena, opet neki kur.čevi palčevi, a na kraju rinaka, ide to nama od ruke, maheri smo za to, dok ima ovaca ima i vune, nama kurava naka vlast u klubu, a mi bi neke spahe slavise zivkovice... nije nam haman dosta muke, jada i bijede što nam pruža vladajuća garnitura, piš.am im se u usta.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- ElCartel11
- Kontakt:
Kakvi sve glupani rade u upravi pa to nije normalno. Imas nekog SD vec na funkciji, niko se nije izjasnio hoce li ostati ili ne, a vec se barata o nekim imenima za njegovog nasljednika, tako je isto i sa trenerima. Saljemo super sliku u svijet fudbala i glumimo kao ozbiljan klub.
Prvo nek Sabrina, Faruk i ostali odu iz kluba, pa cemo naci nasljednike koji su vrijedni svog zanata.
Ipak vise od Spahica bih volio Barbareza ili Vukicevica
Prvo nek Sabrina, Faruk i ostali odu iz kluba, pa cemo naci nasljednike koji su vrijedni svog zanata.
Ipak vise od Spahica bih volio Barbareza ili Vukicevica

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
svi nas mrze, znači apsolutno svi, još i više od dolaska Tana, još i više kad nemamo uspijeha...svi se nalože protiv Sarajeva, svi spašavaju sezonu i utiske dobrim rezultatom protiv nas, svaki igrač i menadžer koji hoće da se proda spominje nas, slika igrača iz naše lige obavezno ide s tekme protiv nas, to su neke stvari koje su opšte poznate(obrati pažnju ako nisi), međutim uspjeli smo se shandriti da mi više uopšte nismo rivali ni sa konama ni sa zrinjskim, nama je široki glavni rival trenutno, pravi pravcati angstgegner, radnik, krupa, to su ekipe koje nas redovno ishandre i napate...uostalom taman gdje jesmo sad na tabeli...ThrillerHz je napisao/la: Pricam o rivalitetu, svi znamo kako nas Tuzlaci mrze, zeljovci su nam rivali, a u Zenici su svi dobrodosli osim nas iz Sarajeva. Evo Sabrina i Ihtijarevic kako nam super vode klub, ovaj drugi cak i javno rece da su manijaci super atmosferu napravili itd... Radije bi Slavisu vidio na tom mjestu, uostalom Hasan je bivsi igrac Bayerna, a Jablanica ne znam da ima neki rivalitet s Minhenom
ni sabrina ni rukfaš nemaju nikakve veze s rivalima niti ih ti klubovi smatraju "svojima", to je šuplja, nisu stručni ni dorasli poslu koji obavljaju i to je to...Slaviša preko decenije nije ništa ozbiljno radio, a za sve ima rješenje, za svaki problem

Nadam se da ovo za Spahu nije istina. Pa njega je ruska mafija vozala u gepeku dok je igrao za Lokomotivu radi namjestanja utakmica. Jos nam samo On fali da stavimo kljuc u bravu. Ima li iko posten majko moja
Trenutno korisnika/ca: boki86, dlakavijazavac, endeende, Hajdeee, johntravolta123, meecko, Serha i 56 gostiju.