Al zacudo danas nigdje pitara,da nisu stupili u neki bojkot ove teme i ovog foruma
Premijer liga BiH - aktuelno
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A nemojte covjeka vise
Al zacudo danas nigdje pitara,da nisu stupili u neki bojkot ove teme i ovog foruma
Pitari su pod dojmom ispadanja iz Evrope koje im je sredio Vico. Inače su bili favoriti za osvajanje Konferencijske lige.
Čekaju se vijesti o novim ogromnim ulaganjima od princa iz Malezije.
Čekaju se vijesti o novim ogromnim ulaganjima od princa iz Malezije.
- svrakino1921
- Kontakt:

F.K.Budućnost Banovići
FK Budućnost Banovići je u svojoj historiji ostvarila jedan evropski nastup. U sezoni 2000/01, klub je nastupao u kvalifikacijama za tadašnji Kup UEFA.U prvom kolu kvalifikacija, protivnik banovićkog kluba bio je češki predstavnik FK Drnovice. Budućnost je poražena u obje utakmice:Prva utakmica (u Banovićima): FK Budućnost Banovići – FK Drnovice 0:1Druga utakmica (u Češkoj): FK Drnovice – FK Budućnost Banovići 3:0Ukupnim rezultatom 4:0 za češki tim, Budućnost se oprostila od daljeg takmičenja u Evropi. Od tada, klub nije ostvario nove plasmane na evropsku scenu.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
U rijeku Miljacku ispuštena nepoznata zelena supstanca
Građane Sarajeva danas je uznemirio nesvakidašnji prizor na Vilsonovom šetalištu gdje je u korito rijeke Miljacke ispuštena fluorescentno zelena tečnost nepoznatog porijekla, piše Crna-Hronika.
Prema fotografijama i snimcima koje su zabilježili prolaznici, jarko zelena boja izlijevala se iz odvodnog kanala direktno u rijeku, stvarajući upečatljiv trag koji se širio nizvodno. Brojni građani zastajali su na mostovima i šetalištu pokušavajući otkriti o čemu je riječ, dok su se na društvenim mrežama pojavile brojne spekulacije.
Za sada nije poznato da li je riječ o bezopasnoj boji koja se koristi za ispitivanje vodovodnih i kanalizacionih sistema ili o mogućem zagađenju koje bi moglo predstavljati prijetnju za okoliš.
Građani koji su svjedočili događaju izrazili su zabrinutost zbog neobične pojave, ističući da ovakav prizor do sada nisu viđali u centru Sarajeva.
Nadležne službe još se nisu zvanično oglasile o uzroku pojave fluorescentno zelene tečnosti u rijeci, niti je poznato da li su na teren upućeni inspektori radi utvrđivanja porijekla i sastava supstance.

Cernobil na kvadrat
Građane Sarajeva danas je uznemirio nesvakidašnji prizor na Vilsonovom šetalištu gdje je u korito rijeke Miljacke ispuštena fluorescentno zelena tečnost nepoznatog porijekla, piše Crna-Hronika.
Prema fotografijama i snimcima koje su zabilježili prolaznici, jarko zelena boja izlijevala se iz odvodnog kanala direktno u rijeku, stvarajući upečatljiv trag koji se širio nizvodno. Brojni građani zastajali su na mostovima i šetalištu pokušavajući otkriti o čemu je riječ, dok su se na društvenim mrežama pojavile brojne spekulacije.
Za sada nije poznato da li je riječ o bezopasnoj boji koja se koristi za ispitivanje vodovodnih i kanalizacionih sistema ili o mogućem zagađenju koje bi moglo predstavljati prijetnju za okoliš.
Građani koji su svjedočili događaju izrazili su zabrinutost zbog neobične pojave, ističući da ovakav prizor do sada nisu viđali u centru Sarajeva.
Nadležne službe još se nisu zvanično oglasile o uzroku pojave fluorescentno zelene tečnosti u rijeci, niti je poznato da li su na teren upućeni inspektori radi utvrđivanja porijekla i sastava supstance.

Cernobil na kvadrat
Koja dijabola, lik postavlja tekst da je neki lik preminuo u Neumu ???
A jes puko, yebo kravu u Milankovicima !!!
A jes puko, yebo kravu u Milankovicima !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ja jos uvijek razmisljam o ovom postu o Buducnosti iz Banovica
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dajdza11 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 20:02U rijeku Miljacku ispuštena nepoznata zelena supstanca
Cernobil na kvadrat

Tm+hz. Vratila me u djetinjstvo ova slika milijacke hahahaha
Dize se prasina ⚫️🔴
To naš El Bake malo povratioDajdza11 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 20:02U rijeku Miljacku ispuštena nepoznata zelena supstanca
Cernobil na kvadrat
Hebeš svjetsko,daj našu ligu 
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Slažem se. Nikako dočekati da počne. Ja sam par puta reagovao na vredjanja,ali ok. Ne zamjeram nikome.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 21:48Ma 100% nekako veci merak gledati. Malo zajebancije, malo rasprave i ode sezonajedino sto ne valja jeste ovo neka psovanja, neka bolesni ispadi i sto se 90% rasprave na kraju okrene politicki.
Pošto ove sezone neće biti mog Rudara,moja podrška ide Želji. Da ih iščupam iz krize
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Hvala za podrsku, bude **** do bola ali idemo jako.Zigazaga je napisao/la: ↑19 jul 2026, 21:51Slažem se. Nikako dočekati da počne. Ja sam par puta reagovao na vredjanja,ali ok. Ne zamjeram nikome.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 21:48Ma 100% nekako veci merak gledati. Malo zajebancije, malo rasprave i ode sezonajedino sto ne valja jeste ovo neka psovanja, neka bolesni ispadi i sto se 90% rasprave na kraju okrene politicki.
Pošto ove sezone neće biti mog Rudara,moja podrška ide Želji. Da ih iščupam iz krize![]()
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Ako ih budes cupao ko Rudar ne pise im se dobro...Zigazaga je napisao/la: ↑19 jul 2026, 21:51Slažem se. Nikako dočekati da počne. Ja sam par puta reagovao na vredjanja,ali ok. Ne zamjeram nikome.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 21:48Ma 100% nekako veci merak gledati. Malo zajebancije, malo rasprave i ode sezonajedino sto ne valja jeste ovo neka psovanja, neka bolesni ispadi i sto se 90% rasprave na kraju okrene politicki.
Pošto ove sezone neće biti mog Rudara,moja podrška ide Želji. Da ih iščupam iz krize![]()
Molim te nemoj samo Sarajevu podrsku davati...
-
Pitaristok
- Kontakt:
Kako ovaj argentinac napravi 4 kruga izmjena? Neko posebno pravilo ili?
Poluvrijeme se ne racuna u termine izmjenaPitaristok je napisao/la: ↑19 jul 2026, 22:56Kako ovaj argentinac napravi 4 kruga izmjena? Neko posebno pravilo ili?
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.