FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 21 apr 2018, 04:05

zagor1987 je napisao/la:Bila je info prije da smo prije transfers Cimirots Leotaru dali oko 30 do 50 milja za otkup njegovih procenata tako da beze pisu gluposti
Pa u članku i sam predsjednik Leotara kaže da je za 80.000KM Sarajevo otkupilo taj procenat. (Za one koji članak nisu pročitali do kraja).
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 21 apr 2018, 07:19

A kako ce dokazati transfer malverzacije? paok uplatio novac,fks, fks ako nije platio porez, platit će.
Sve ostalo sigurno nije išlo "preko računa" jer koliko god bili kriminalci, glupi nisu sigurno!

A sto se tice mještanja, sistem prati uplate, i vrlo jasno se vidi anomalija pri uplatama u manjim ligama
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 21 apr 2018, 09:47

SarajevoJeBordo je napisao/la:
kengur je napisao/la: Naravno da su stimali za lovu i sada se to lakse uprati kada pogledaju patern na kladionicama. Ali razlika izmedju stimanja rezultata i kradje love u svoj djep je za nas klub ogromna. Jer ovdje je i FKS ostecen a komsije samo stimaju jer im je na tome bazirana filozofija i time se puno osvojenih stvari dovodi u pitanje. Razlika je kao nebo i zemlja. A da svu stoku treba zakopati da trune - treba. A ja u koincidencije ne vjerujem pogotovo kad su oni u pitanju.
Eto sve i da je članak instruisan iz gurbetskog tabora, šta s tim? Koji je cilj? Reći "evo i komšije imaju oraha"? I ako su ga oni instruisali članak je potkrijepljen sa izjavama ljudi i u većinu onog napisanog ja vjerujem jer nam je lopovluk i lični interes u DNK. Također vjerujem da će i za navodno namještanje i ovo naše pojesti vuk magarca, jer nam je isto tako i korupcija u krvi (ide uz lični interes)! Tako da više postaje besmisleno pratiti fudbal u ovoj državi i radovati se bilo čemu. Emociju prema klubu ne mogu promijeniti i ne želim, ali sve ovo kad pogledam samo mi se povraća!
Nema razloga da se mi pravdamo preko komsija niti je to moguce. Svako ko lopovise treba da odgovara, ne moze ti tudje lopovisanje nikad biti izgovor. Slazem se. Ali kod nas su u pitanju pojedinci a kod njih klub. Volio bih da svi dobiju po "zasluzi", nama bi manje lopova oko kluba samo koristilo a nikako da mi to pravdamo. Na kraju ako je istina i nas je klub time pokraden kao i drzava. Plus nas su lopovi koji su krali u svoje dzepove kostali 5mil pa smo se morali prodati Tanu da bi vratili taj dug. Mi smo prvi protiv lopova a jos vise protiv stimanja titula.

Ja cisto prepoznajem stari sistem "svi smo krivi podjednako" koji se pokusava lansirati sa ovim tajmingom clanka. Suhveli.

High

Post Postao/la High » 21 apr 2018, 11:47

Nego, gdje odoše zakletnici u Ibrakovića?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 apr 2018, 11:49

Meni je malo čudno da se u svemu ovom ne pominje još jedna osoba.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 21 apr 2018, 11:55

Ne placa Sarajevo nikakav porez od para iz Grcke , to je Paok platio prilikom transakcije Grckoj , porez placa ko prebacuje pare , znaci Paok , e sad je drugo sto je Sarajevo moralu uplatit 5% Leotaru , nisam siguran jesul ili ima kakav info ?

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 21 apr 2018, 12:07

Trošimo enrgiju na neke totalno nebitne teme, skreće se pažnja sa glavnog i ozbiljnog problema, koji je već metastaziro. UPRAVA NAPOLJE!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 21 apr 2018, 12:09

Ma dobro neko napisa, pijanu budalu izbacili iz tala pa sad lupa k'o Maksim po diviziji.
Pa ljudi prave malverzacije sa transferom Neymara u Barcu da ne prave sa igracima iz BiH?! Glavu dajem da 90 % transfera iz BiH nije cisto...
Cinjenica je da je transfer Cimirota najveci u ligi, isto kao sto je cinjenica da su se tadasnji operativci ugradili u transfer. Ali opet kazem vecina transfera iz BiH su necisti. Klub se treba pozabaviti necasnim radnjama, ali ne posvecivati ovoliku paznju onoj srbijanskoj dvorskoj ludi...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 21 apr 2018, 12:44

ledesma je napisao/la:Trošimo enrgiju na neke totalno nebitne teme, skreće se pažnja sa glavnog i ozbiljnog problema, koji je već metastaziro. UPRAVA NAPOLJE!
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 21 apr 2018, 13:06

Saopštenje..
Horde Zla pozivaju sve istinske i prave navijače FK Sarajevo da svojim ne dolaskom na utakmicu protiv nk lištica izraze bojkot protiv rada uprave FKS i kriminalnih rezultata istog. Pozivamo sve istinske navijače na bojkot svih tribina te da samim tim postupkom ljudima iz uprave priuštimo potpuni užitak gledanja užasnog produkta njihovog "rada". Takodjer, pozivamo sve te iste navijače da nam se pridruže, te na sebi svojevrstan način odaju počast tragično preminulom bratu Vedranu Puljiću koji je dao svoj život bodreći najdraži nam klub. Okupljanje je zakazano u 14:30h na parkingu ispred gradskog groblja Bare odakle ćemo svi skupa u 15h u miru i dostojanstvu otići na Vedranov grob i odati počast.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 21 apr 2018, 13:19

Jel ovo plasiran spin oko transfera Cimirota ove uprave na loš rad prošle, i pokušaj skretanja s teme? Mrtve im yebem! UPRAVA NAPOLJE!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 apr 2018, 13:21

UPRAVA NAPOLJE!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 apr 2018, 13:53

BordoSarajevo je napisao/la:Saopštenje..
Horde Zla pozivaju sve istinske i prave navijače FK Sarajevo da svojim ne dolaskom na utakmicu protiv nk lištica izraze bojkot protiv rada uprave FKS i kriminalnih rezultata istog. Pozivamo sve istinske navijače na bojkot svih tribina te da samim tim postupkom ljudima iz uprave priuštimo potpuni užitak gledanja užasnog produkta njihovog "rada". Takodjer, pozivamo sve te iste navijače da nam se pridruže, te na sebi svojevrstan način odaju počast tragično preminulom bratu Vedranu Puljiću koji je dao svoj život bodreći najdraži nam klub. Okupljanje je zakazano u 14:30h na parkingu ispred gradskog groblja Bare odakle ćemo svi skupa u 15h u miru i dostojanstvu otići na Vedranov grob i odati počast.
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
UPRAVA NAPOLJE!

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 21 apr 2018, 14:04

BordoSarajevo je napisao/la:Saopštenje..
:thumbup: :thumbup:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 apr 2018, 18:39

Otvoren jug sutra,karta 5 KM :?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 apr 2018, 18:41

Hahaha vidim lazni uzeli radnika, maleni gube u krupi. :lol:
Tri zaredom laznih! :tokralju: Maleni ili ili Kup.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 21 apr 2018, 19:10

muhamedhulk je napisao/la:Hahaha vidim lazni uzeli radnika, maleni gube u krupi. :lol:
Tri zaredom laznih! :tokralju: Maleni ili ili Kup.
Nije da mi nije drago radi mira u gradu, ali oni se bore na dva fronta, a mi cucnuli nije ni pocelo. UPRAVA NAPOLJE
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 21 apr 2018, 19:26

I ove godine bi nam uspijeh mogao biti što će kone ostat bez trofeja, toliko o nama i šta smo postali :thumbdown: :damn:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 apr 2018, 19:33

Znaci bojkot se nastavlja. Mozda ubice sad i dodju na utakmicu :?:
Al' fakat se malenima ponavlja ono sto se nama ponavljalo prosle sezone; u igri za oba trofeja, ali trener pravi gresku i koristi iste igrace i ne rotira.
Hare, nije to satisfakcija, cinjenica je da sarajevski klubovi imaju neku blokadu kad dodju pred cilj. Nikako to ne mogu 'svariti'.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 21 apr 2018, 19:43

Zato što mislimo da smo već završili, podcijenimo sve i zato se odbije od glavu. Mentalitet. Imamo mi još puno toga da naučimo. Utakmica se igra dok sudija ne svira kraj.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], EastMadness, johntravolta123, Konzerva, Lavcina, mercurial, Napapijri, Rodman, Zeko87 i 64 gosta.