FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavousrcu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 27 dec 2017, 09:07

Palac gore za produzenje ugovora sa Bogijem i Sinisom. Ostao je jos Stanic nas najbolji igrac uz Zakarica. Sramota me u ime svih nas radi karakteristicnih spinova Moncija clana Uprave i njegovih pajdasa. Obraz i samo obraz. Ne znam sta se desava, garant Stana trazi veca primanja, a nasi mu ne daju. Ni prvi ni zadnji i sve je to normalno, ali matematika je egzaktna nauka. Dva i dva su uvijek cetiri. Isplativije je Stani povecati primanja nego se kockati sa novim bekom. Vjerujem da ce to biti dobro i da ce dogovor biti postignut. Ako ne bude Stani se zahvaliti korektno bez spinova i lazi. Dovesti jos dva igraca i krenuti u rat za titulu.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 27 dec 2017, 10:33

Ma spin ili ne spin, član uprave ili lobotomac, jarane Stana traži previše, i klub se u ovom momentu ne slaže sa tim i ne želi prihvatiti. Kada kažem previše, mislim po procjeni ljudi koji se pitaju za ugovore sa igračima.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 27 dec 2017, 10:57

Monci je napisao/la:Ma spin ili ne spin, član uprave ili lobotomac, jarane Stana traži previše, i klub se u ovom momentu ne slaže sa tim i ne želi prihvatiti. Kada kažem previše, mislim po procjeni ljudi koji se pitaju za ugovore sa igračima.
Posteno i normalno. Klub misli da je puno, Stana ne misli i zavrseno. Nema potrebe spinovati i dalje voditi politiku koja nas dijeli. Ne ulazim u cifre, ali sam uvjeren da takvog igraca ne mozemo pronaci za iznos koji on trazi. Stana je nakon svih nepravdi naneseni mu po ustaljenim procedurama ostao covjek, ginuo za plavi dres i imao godinu za pamcenje. Osim igrackih ima i te druge kvalitete koje bi trebali znati cijeniti. Volio bih da ostane jer nam treba, ali ako se ne dogovore uvijek ce za mene biti momcina i igrac koji je ostavio dubok trag u nasem klubu.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 27 dec 2017, 11:01

http://****/u-splitu-se-sastali- ... o-u-pakao/
Dobar tekst, i budali je jasno sta se sve desava u ovom izboru
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 27 dec 2017, 11:17

Iako fino svi moji postovi nestadose magično, samo da javim da pp jos nisam dobio :)

I svidja mi se ova tisina, Sasa cuva imena potencijalna u tajnosti ;)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 dec 2017, 11:24

Monci je napisao/la:Ma spin ili ne spin, član uprave ili lobotomac, jarane Stana traži previše, i klub se u ovom momentu ne slaže sa tim i ne želi prihvatiti. Kada kažem previše, mislim po procjeni ljudi koji se pitaju za ugovore sa igračima.
Kao najbolji bek u ekipi i treba da ima najbolju platu od svih bekova, to je jedino logicno.
Sada koliko imaju koji to je pitanje, ali Stana je pokazao kakav je gospodin 250+ gdje je u svakoj tekmi davao sve od sebe.
Ne treba to prljati cak i ako trazi 'previse', ako se zna sta je previse za ovu upravu, gdje nije bilo previse davati Bekricu i Jahicu da ne igraju, drzati Bobica, Stevu Nikolica, da ne spominjem Pozdere, Husice, Bevabe, spanske asove i slicne igrace koji su prodefilovali kroz Zelju.
Njima nije bilo previse, ali je previse za nase dijete, za kapitena.
Ako je vec mimoilazenje u misljenju ovo iznosenje na forum je jako podlo i prljavo, ali na to smo vec navikli kroz prozivanje Vedrana kao klosara, Memije kao antitalenta, Hajdarevica kao otpisanog kod Slavke i slicno. Najlakse je udariti po svom, ali to i najvise boli.
Aferim.
Stana sta god da se desi, ljudino sretno ti bilo. Pokazao si im da si bek za sve sto su doveli od 2015 i klasa od igraca posebno za Marsela iz Krusevca, knjiskog moljca iz kartoteke.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 27 dec 2017, 11:26

Bravo @bhsport.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 dec 2017, 11:29

Nije Stana nase dijete vec onih ubleha. [emoji1]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 dec 2017, 11:38

LjoZee je napisao/la:Nije Stana nase dijete vec onih ubleha. [emoji1]
Stana je dosao 2006 ili 2007 u Zelju vrlo rano i igra 10+ godina, tako da je NAS.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 dec 2017, 11:41

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 27 dec 2017, 11:42

Ovdje priča isto kao da neko džaba igra. Ja ne znam ko od vas radi kod privatnika, ali npr ja takođe pogido svaki dan, ali ne radim to zbog onoga ko mi platu daje, nego upravo zbog tih para i zbog sebe. On je profesionalni nogometaš, i tu nema emocija mnogo. Svi imaju kratke karijere, i ja i njega i mnoge druge u potpunosti razumijem. Hoće najbolje i najviše za sebe. Pregovori su čista trgovina, ili se nađe obostrani interes ili ne. Ovdje je očito da ne mogu da se dogovore još uvijek, jer bi Stana potpisao zajedno sa Sinišom i Jadrankom.Šta će biti ne znam, ali indikativno je da se sve potpisom Siniše zakuha, jer mnogi su očekivali da se sa momkom ne produži.
I ne spominjite plate života Vam jer očito je da ih niko od nas ne zna, i lupamo samo bezze. I ako neko zna ovo nije mjesto gdje se o tome treba pričati.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 27 dec 2017, 11:43

Super :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
veliki plus

Inace sto se Stane tice, svaka mu cast na karakteru, bas kao sto kaze @bhsport i treba da ima najvecu platu od bekova jer je najbolji bek, a inace proslu sezonu je zaradio kolko je projic dobio na ruke tako da :silent:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 27 dec 2017, 11:46

Ova Alba firma sto radi, to su oni sto odrzavaju bilino polje? Valjda ce nas i vremenske prilike posluzit pa da bude teren u najboljem mogucem stanju.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 dec 2017, 11:46

Monci je napisao/la:Ovdje priča isto kao da neko džaba igra. Ja ne znam ko od vas radi kod privatnika, ali npr ja takođe pogido svaki dan, ali ne radim to zbog onoga ko mi platu daje, nego upravo zbog tih para i zbog sebe. On je profesionalni nogometaš, i tu nema emocija mnogo. Svi imaju kratke karijere, i ja i njega i mnoge druge u potpunosti razumijem. Hoće najbolje i najviše za sebe. Pregovori su čista trgovina, ili se nađe obostrani interes ili ne. Ovdje je očito da ne mogu da se dogovore još uvijek, jer bi Stana potpisao zajedno sa Sinišom i Jadrankom.Šta će biti ne znam, ali indikativno je da se sve potpisom Siniše zakuha, jer mnogi su očekivali da se sa momkom ne produži.
I ne spominjite plate života Vam jer očito je da ih niko od nas ne zna, i lupamo samo bezze. I ako neko zna ovo nije mjesto gdje se o tome treba pričati.
Slazem se, oko plata se samo mahalske valjaju i da nije mjesto pricati na forumima, ali isto tako forum nije mjesto za pljuvanje Stanica u ovakvoj situaciji.
Prije 15-tak dana mu urucis dres 250+ a zatim ga pljujes po forumima.
Teren je odlican, samo u slucaju padavina ga fino treba zastititi jer nam je drenaza izuzetno losa.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 27 dec 2017, 11:52

slika

Trebalo bi nas vrijeme posluzit po ovoj sad prognozi, medjutim ima jos vise od mjesec, moze se promijenit.
samo me strah da ne bude magle jer nece biti nikakvih padavina :hmmmmm:

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 27 dec 2017, 12:15

bhsport je napisao/la:
Monci je napisao/la:Ovdje priča isto kao da neko džaba igra. Ja ne znam ko od vas radi kod privatnika, ali npr ja takođe pogido svaki dan, ali ne radim to zbog onoga ko mi platu daje, nego upravo zbog tih para i zbog sebe. On je profesionalni nogometaš, i tu nema emocija mnogo. Svi imaju kratke karijere, i ja i njega i mnoge druge u potpunosti razumijem. Hoće najbolje i najviše za sebe. Pregovori su čista trgovina, ili se nađe obostrani interes ili ne. Ovdje je očito da ne mogu da se dogovore još uvijek, jer bi Stana potpisao zajedno sa Sinišom i Jadrankom.Šta će biti ne znam, ali indikativno je da se sve potpisom Siniše zakuha, jer mnogi su očekivali da se sa momkom ne produži.
Slazem se, oko plata se samo mahalske valjaju i da nije mjesto pricati na forumima, ali isto tako forum nije mjesto za pljuvanje Stanica u ovakvoj situaciji.
Prije 15-tak dana mu urucis dres 250+ a zatim ga pljujes po forumima.
Teren je odlican, samo u slucaju padavina ga fino treba zastititi jer nam je drenaza izuzetno losa.
Ja iskreno nisam pročitao da ga je neko popljuvao. Činjenica je da je momak skupio +250 tekmi u Željinom dresu, i to treba poštovati. Međutim pregovori oko primanja, plate, bonusa, keša, nemaju apsolutno nikakve veze sa brojem utakmica.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 27 dec 2017, 12:26

bhsport je napisao/la:
Kao najbolji bek u ekipi i treba da ima najbolju platu od svih bekova, to je jedino logicno.
Sada koliko imaju koji to je pitanje, ali Stana je pokazao kakav je gospodin 250+ gdje je u svakoj tekmi davao sve od sebe.
Ne treba to prljati cak i ako trazi 'previse', ako se zna sta je previse za ovu upravu, gdje nije bilo previse davati Bekricu i Jahicu da ne igraju, drzati Bobica, Stevu Nikolica, da ne spominjem Pozdere, Husice, Bevabe, spanske asove i slicne igrace koji su prodefilovali kroz Zelju.
Njima nije bilo previse, ali je previse za nase dijete, za kapitena.
Ako je vec mimoilazenje u misljenju ovo iznosenje na forum je jako podlo i prljavo, ali na to smo vec navikli kroz prozivanje Vedrana kao klosara, Memije kao antitalenta, Hajdarevica kao otpisanog kod Slavke i slicno. Najlakse je udariti po svom, ali to i najvise boli.
Aferim.
Stana sta god da se desi, ljudino sretno ti bilo. Pokazao si im da si bek za sve sto su doveli od 2015 i klasa od igraca posebno za Marsela iz Krusevca, knjiskog moljca iz kartoteke.
Bravo. Tesko se moze jos bilo sta dodati. Ne treba spinovati, poturati price o Stani debilu i slusanju savjetnika. Nije Stana malouman kako se supacki pokusava predstaviti, malo zamotano u celefonu, ali ipravo tako. Nama je Stana potreban i za klub je isplativije ispuniti njegove zahtjeve nego kockati se. Znas sta imas, koliko moze, svaki novi bek je nepoznanica. U situaciji kada se borimo za titulu to nam ne treba.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 27 dec 2017, 12:34

Znči nije ovo emisija muzičke želje, pa što poželiš neko ti ispuni. Lijepo rekoh da po procjeni ljudi u klubu koji se pitaju Stana traži previše, i klub neće pristati na to. Dakle Saša i Ado ne prihvataju to što Stana želi. I šta sada? Šta ćemo?

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 27 dec 2017, 13:45

Stana ima i ponudu Zrinje ... I Bekric izgleda ce bit bivsi
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 27 dec 2017, 13:50

Molim administraciju da obrati paznju na ove spamere.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Hrasno15, MrkiMedo i 22 gosta.