Bome nijemoustapha je napisao/la:Nije bolest sve sto boli.Tweeds_10 je napisao/la:valencia je dominirala u drugom poluvremenu.

svaka cast, tako je, valnecija je dominirala u drugom a i vecinom prvog pouvremena

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Bome nijemoustapha je napisao/la:Nije bolest sve sto boli.Tweeds_10 je napisao/la:valencia je dominirala u drugom poluvremenu.
vidim da ne znas. dobro je da imate super-amidzu secka koji je znalac nad znalcima i koji zna odgovor na svako pitanjeproFCB je napisao/la:Nezz
sve je dobro, sve je za pet. martinez je dobar igrac koji je vec sad u klasi onog buskeca.Bane Madridista je napisao/la:Martinez je pravi pogodak
Vjeruj da sam prošle godine bio puno uvjereniji u prolaz Reala, a Bayern ih je tako lagano nadigrao u obje utakmice. A ove godine mi Bayern izgleda jači za bar 30 % od prošlogodišnjeg..secer je napisao/la:ps. uf, kak vam je klub odigrao protiv sitija![]()
real je sila, bez daljnjeg. za mene ste i dalje prvi favorit za osvajanje lige prvaka.
nisi imao osnove.Toxicity je napisao/la:Vjeruj da sam prošle godine bio puno uvjereniji u prolaz Reala
istina, ali je takodje istina da je real jaci za najmanje 30%Toxicity je napisao/la:A ove godine mi Bayern izgleda jači za bar 30 % od prošlogodišnjeg..
Uff kako bi to bilo dobro finale, to bi začinilo sve one prethodne žestoke i paklene duele ova 2 kluba.Bane Madridista je napisao/la: prizeljkujem finale Lige Sampiona Real Madrid- Bayern Munchen
Gledajući tekmu protiv Valesije svaki put kad je Badštuber dobio loptu (a dobio ih je mnogo), pomislio sam šta bi bilo da je Alaba na njegovom mjestu...Omerbavarac je napisao/la: Ono sto je vrlo bitno u ovom trenutku je da je Alaba krenuo sa trcanjem, povreda je vec iza njega i lagano se pocelo sa trenaznim procesom.
Budemo vidjeli na narednom domacem mecu.badstuber je napisao/la:ljudi jel se ovo s najvijacima ispravilo ili oni jos uvijek bojkotiraju??
ma schichkeria je bojkotirala utakmicu protiv valencie,ali vjeruj mi neznam ni ja pravi razlogbrzitesanj je napisao/la: O kakvom se bojkotu ovdje radinisam u toku
Btw,vidim sprijateljili smo se sa MadriĐanima.Neka neka,samo da se radi na izmedjuljudski odnosi.
Moram biti prije svega realan. Na ovoj temi sam neutralan i volim prodiskutovati sa iskusnim i ozbiljnim forumasima. Na Realovoj i Barcinoj temi ima mnogo "djecurlije" koja su umisljena i sklona provociranju, tako da tamo u zadnje vrijeme i ne pisem. Ne mozes napisati post, a da te neko ne napadne. Ima toliko klinaca napaljenih na Real i Barcu, da je to nevjerovatno. Nije mi cilj da nekoga uvrijedim ili da me neko uvrijedi, sve sto zelim je da iznesem neko svoje misljenje.A Bane Mad, moramo pohvaliti ovaj post gore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.