Safet Sušić - Pape

1988risha
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la 1988risha » 05 maj 2014, 12:52

Virtu4l je napisao/la:To bi bilo to. Pape je napravio još jednu veliku grešku pozivanjem Tina, ali sad nema nazad. Imamo minimalno deset igrača koji su prije njega trebali biti na spisku.

Prcić bi sigurno bio na spisku da nije uradio onu glupost, dakle kao što sam ranije pisao dečko je malo priglup i ostajem pri tom mišljenju.

Muhamed Bešić :clap:

Forumaši stanite sad malo na loptu, ništa se više ne može promijeniti, a vi ubačeni elementi vrijeme je da odyebete.
Daj ba Virtual i ti me iznenadjujes,umjesto koga bi bio Prcić ??? Avdija,Hadžić,Tino,Ibričić ???? :D To su lovačke priče za malu djecu... Da ga je imao u planu zvao bi ga za Egipat ili a on ga prekrizio jos u februaru,Prco je šutio i trenirao dok Pape nije izjavio to što jest... I kad je pozvao Hadžić i Tinu malom prekipilo... Ako već nije htio da ga zove mogao je bar šutit,kao što je šutio cijelo vrijeme za ZECA i sad ga pozitivno iznenadio nepozivanjem,bar ne bi izgubili igrača,samo bi bio razočaran... al jok,mora se kur.čit po Avazu nad jednim djetetom..
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 maj 2014, 12:54

Fali Zahirović zato jer imam osjećaj da bi možda i igro ako bi bio na spisku,Bešić jest bolji al je teško moguće da će ga stavit u vatru protiv Argentine,a svakako bi trebao,ne možemo na onakav napad protiv Argentine sa Salihovićem i Medunjaninom npr kao def. veznim koji su sve osim def. veznog kakav nama treba - razbijač,trkač,onaj koji neće primirisat napada nego samo čistit lopte.Al eto nadat se da će Bešić dobit priliku da se pokaže u prijateljskim i sa dobrom igrom bi mogo i izborit Argentinu,ako Sušić bude imo damu da ostavi neke dosadašnje prvotimce na klupi.

Zec bi se definitivno trebo nać na spisku,Ibišević van forme totalno,jest da je za klasu bolji,al Zec igra u solidnom turskom prvoligašu i u fantastičnoj je formi.Al eto ruku na srce teško bi i minute dobio kad bi otišo i normalno da bi svako normalan uveo Ibiševića sa klupe a ne Zeca tako da oko toga ne treba pravit frku.

Protiv Argentine smo donji ako def. vezni budu bili Salihović i Medunjanin i ako ne budemo igrali sa desnim krilom što uvijek i radimo.Treba nam to desno krilo,treba nam Hajrović,inače ćemo gledat patnju po lijevoj strani i samo možemo molit Boga da Lulića bude centaršut išo,ako ne bude,i ako nam zatvore sredinu,donji smo.

-----------------------Edin----------------------
-------Lulić-------------Pjanić--------------Hajrović
-----------------Salihović/Medunjanin---------Bešić
-----Seo-----Spahić------Bičakčić--------Mujdža
-----------------------Beg--------------------------

Volio bi ovu formaciju protiv Argentine vidit,al teško je da će posalt i Misimovića i Ibiševića(jest da je ovo vrlo vjerovatno) i Salihovića ili Medunjanina na klupu koji su prvotimci cijeli ciklus bili.
Treba malo damu imat i reć jeste vrhunski igrači,al niste za ove taktike i bez ljutnje navadenih nek se pokuša protiv Argentine nešto.

I nek ide Tino yebo ga Tino više,nek mu je amidža,nek ga je pozvo zaboli me vala,da je izostavio nekog vrhunskog igrača umjesto njega i nije vala,jedna je stvar stavit Tina u prvu da igra,a jedno je ako na klupi bude.Ne buni se niko radi Avdukića a imamo vala i boljih golmana za to treće mjesto,tako da se džaba nervoza oko nebitne karike u reprezentaciji stvara.

Misimović je doktor za manje reprezentacije,al protiv brze i jake Argentine njegovo stojanje u mjestu i čekanje njegovih magija,koje još uvijek ima,neće nam puno pomoć.

A za Prcića pričate ko da je Ronaldinho,a i da ga je pozvo recite umjesto koga bi to igro ili ušo sa klupe ? pfff
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 05 maj 2014, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 maj 2014, 12:55

BaDa12 je napisao/la:Draga djeco, ovo je primjer istinskog navijača.
bordobijeli je napisao/la: :oops:
Alipasino je napisao/la:Dabogda dozivili debakl samo radi ovog papka.
E pa vala nije primjer istinskog navijača ni šutiti i na svaku klimati glavom, a ovo su izjave u afektu, kad prvenstvo počne svi će zaboraviti spisak
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 05 maj 2014, 12:55

Virtu4l je napisao/la:To bi bilo to. Pape je napravio još jednu veliku grešku pozivanjem Tina, ali sad nema nazad. Imamo minimalno deset igrača koji su prije njega trebali biti na spisku.

Prcić bi sigurno bio na spisku da nije uradio onu glupost, dakle kao što sam ranije pisao dečko je malo priglup i ostajem pri tom mišljenju.

Muhamed Bešić :clap:

Forumaši stanite sad malo na loptu, ništa se više ne može promijeniti, a vi ubačeni elementi vrijeme je da odyebete.
Pa ako sad ima dovoljno ludila da stavi Tinu na spisak , ko to moze garantovati da bi se Prcic nalazio sigurno na spisku da nije uradio glupost , ja ne vjerujem u to. Safet bi opet smislio neku degradirajucu pricu ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 maj 2014, 12:57

Bravo Sušiću neka si ti pozvao panjeve iz Hajduka u Brazil a za Prcića nema mjesta. :facepalm:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 maj 2014, 12:58

legenda reala je napisao/la:E pa vala nije primjer istinskog navijača ni šutiti i na svaku klimati glavom, a ovo su izjave u afektu, kad prvenstvo počne svi će zaboraviti spisak
Navijači su sve radili samo nisu klimali glavom.

Pozivanjem Bešića smo pokrili sve pozicije. Ovih par padobranaca nisu bitni, neka se malo slikaju po Brazilu, svakako idu na Papetovu dušu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 05 maj 2014, 12:58

bordobijeli je napisao/la::oops:
Alipasino je napisao/la:Dabogda dozivili debakl samo radi ovog papka.
bordobijeli druže nemoj se ništa čuditi,ovaj Alipasino je prirodno glup čovjek,a takvih je puna naša država,papak sa dna kace,čovjek koji je Sarajlija od 96-97 godine kad je sa roditeljima došao u grad, svrati nekad na temu Želje poslije Željinog poraza pa ceš da vidiš da je prvi kad treba nekoga tjerati,popljuvati,itd.. nakon Željine pobjede ga nema ni na mapi..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 05 maj 2014, 13:00

zar je ovo bilo tesko

Begovic
Avdukic
Sehic

Mujdza
Vranjes
Spahic
Bicakcic
Arslanagic
Zukanovic
Kolosinac
Besic
Zahirovic
Medunjanin
Hajrovic
Pjanic
Misimovic
Lulic
Salihovic
Ibricic
Prcic
Dzeko
Ibisevic
Muslimovic

Dodatni spisak u slucaju da se neko povrijedi

Fejzic
Vrsajevic
Pandza
Sunic
Hadzic
Visca
Stevanovic
Zec
Hodzic

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 maj 2014, 13:00

Virtu4l je napisao/la:Ovih par padobranaca nisu bitni, neka se malo slikaju po Brazilu, svakako idu na Papetovu dušu.
Nekima je toliki problem shvatit ovo.Sve dok budemo sa najjačim sastavom igrali i dok budemo najbolje sa klupe uvodili uredu je ;)
Šta me zaboli hoćel Prcić il Tin sjedit na klupi u Brazilu

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 05 maj 2014, 13:01

Pozvao 12 igraca iz veznog reda, a samo dva napadaca. Nigdje veze... Pa dragi Pape, u pripremnoj protiv Mexica moze se ned'o Bog jedan povrijediti... Mislim da je trebao pozvati Zlatana Muslimovica. Bilo bi fer prema covjeku koji je uvijek za repku davao 100%...
Dalje sto se tice dvojice iz hrvatske lige i to iz jednog kluba....katastrofa...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 05 maj 2014, 13:01

Od intelektualno ogranicenog selektora nije se moglo drugacije ni ocekivati :roll:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 maj 2014, 13:01

ma ne bi on mogo ignorisati Sanjina, ali mali je ispo magarac poletio pred rudu i jbg, Safetu samo olakšo posao da ga ne zove, on nema njega u planu, ali bi ga moro zvati kao što je moro Bešića

I apelujem na raju s ovog foruma da ne idu na INDEX HR samo nas brukate :thumbdown:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 05 maj 2014, 13:02

Prcić je već sad bolji igrač od Sušića koji se ne može nametnuti u nikad lošijem Hajduku. Ako nam Prcić nije trebao za ovo SP, šta onda reći za ovog pokušaja od igrača.
Isto tako Zec igra sezonu karijere, znači u extra formi i ne dobije poziv al' dobro, ne znam ni umjesto koga bi ga pozvao, jedino umjesto Višće...

Sušić je napravio pogreške to će se vidjeti tek na SP. Ja se nadam da će on napustiti selektorsku klupu poslije SP kakav god rezultat napravio, mislim da je uradio dobar posao ali da ne može više.Samo će pogoršati stvari ako ostane još jedne kvalifikacije.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 05 maj 2014, 13:02

Samo jos treba da Susic dobije finu minutazu na SP, a ko sto gledam tako ce i biti.

Kakva bi postava trebala izgledati protiv Argentine posto cemo igrat sa 1 napadacem?

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 05 maj 2014, 13:03

Rahimić, Zahirović, Zeko i Prcić su apsolutno zaslužili da se nadju na spisku umjesto Šunjića, Hadžića, Ibričića i Sušića...ne mogu vam opisat koliko sam razočaran spiskom. A da je Safet imalo čovjek tražio bi mjesta i za Štilu, Jasmina Burića pa možda čak i Cocalića...

Evo zlo mi je nakon ovog spiska...fuj selektore, fuj. Nadam se da odlaziš nakon SP. Sve dobro što si uradio zasrao si u zadnjih par mjeseci.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 05 maj 2014, 13:04

soxx je napisao/la:Samo jos treba da Susic dobije finu minutazu na SP, a ko sto gledam tako ce i biti.

Kakva bi postava trebala izgledati protiv Argentine posto cemo igrat sa 1 napadacem?
To je takticka varka,gdje ce pape bez vede ili dzeke :D
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 maj 2014, 13:05

Opet ponavljam džaba frku dižete oko toga hoćel Zec il Višća,arogantni Prcić il nećak, sjedit na klupi.Prcić nam NE MOŽE DONIJET NEŠTO BOLJE od onog što već imamo.
Ako ispadnemo u grupi,bit će eto pozvo je Tina umjesto Prcića i zato smo ispali.Koliko smješni ispadate..

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 maj 2014, 13:05

Zao mi repke koje vodi.Cuj Sarajlija 1996.E da si ti bogdo gledo tvog Zelju kad sam ja gledo i to u vremena jos brace Kojovic.Pitaj starog on ce ti malo docarat.Ja nikad papeta necu pohvalit kad bi svjetsko osvojili.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 05 maj 2014, 13:06

suhi je napisao/la:
soxx je napisao/la:Samo jos treba da Susic dobije finu minutazu na SP, a ko sto gledam tako ce i biti.

To je takticka varka,gdje ce pape bez vede ili dzeke :D
Igrat cemo sa 1 napadacem Dzekom a Ibisevic ce bit na krilu :mrgreen:

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 05 maj 2014, 13:06

legenda reala je napisao/la:ma ne bi on mogo ignorisati Sanjina, ali mali je ispo magarac poletio pred rudu i jbg, Safetu samo olakšo posao da ga ne zove, on nema njega u planu, ali bi ga moro zvati kao što je moro Bešića

I apelujem na raju s ovog foruma da ne idu na INDEX HR samo nas brukate :thumbdown:
(Ne) "moro" Susic Safet.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.