NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Druze nema pojedinca koji bi uzeo klub to je sigurno uz opatinu napraviti plan i dovesti ove gore nabrojane i treba ti niko. Pa vec si bez trenera pojedini ljudi iz uprave sami.izlaze iz kluba jer nisu ispunili cilj uskoro ce se klub oglasiti.
-
- Kontakt:
Ja mislim da u Gradaccu ima 7,8 firmi koje mogu dati 5000 god. Ima 15 koje mogu dati 3000 ima ih 30 koje nogu dati 1500 ima malih radnjica koje mogu dati 1000 godisnje bar 50.tak al ljudi za to moraju dobiti nesto zauzvrat sem reklame.
Jedna bitna stvar je broj gledalaca na tribinama ako je tu 200 ljudi nema od toga nista. Kada smo usli u Pl ljudi se otimalibda postave reklamu zatosto je tamo 5000 ljudi dolazilo.
U svakom slucaju par kvalotetnih ljudi to moze organizovat al valja zasukat rukave i raditi uvjeriti nekoga da je isptavno postupio kada je dao pare i opravdati to povjerenje. Pojedinci iz kluba kao da su milijarderi se ponasaju nema od takvih posla
Kazem Opcina je lijepo pomagala i to je dobra stvar al treba jos neko pomoci.
Jedna bitna stvar je broj gledalaca na tribinama ako je tu 200 ljudi nema od toga nista. Kada smo usli u Pl ljudi se otimalibda postave reklamu zatosto je tamo 5000 ljudi dolazilo.
U svakom slucaju par kvalotetnih ljudi to moze organizovat al valja zasukat rukave i raditi uvjeriti nekoga da je isptavno postupio kada je dao pare i opravdati to povjerenje. Pojedinci iz kluba kao da su milijarderi se ponasaju nema od takvih posla
Kazem Opcina je lijepo pomagala i to je dobra stvar al treba jos neko pomoci.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
Slazemo se batigol dosta ljudini nikad nije ponudjeno da udju u Zvijezdu kao clan uprave, kada udje on moze zvati svoje neke poslovne partnere da i oni malo ubrizgaju novca to tako rade pametni ljudi. Kao sto si rekao treba zasukati rukave napraviti tim ljudi koji ce to raditi, ne znam ceka nas vjerovatno najteza godina od postojanja novije historije, Novalic se povlači, ostali čekaju skupštinu koja ce se pitaj Boga kada odrzati ili iza zatvorenih vrata kao sto to biva i obicno uglavnom svi ovu nasu ljepoticu zaskoce i onda odose niko da zavrsi neki spacan poso toliko o Gradaccu.
Možda i trebamo ganjati kao što je rekao Pisko sve privrednike po gradu,ima njih dosta koji bi mogli dati po par hiljada po sezoni,a ne kao do sada uhvatiti se dva-tri sponzora(pa kada neki od njih odustane hvatamo se za glavu)..Možda bi ovi iz opštine mogli na Banji napraviti sastanak sa privrednicima a zauzvrat obezbijediti im reklame na nekom video zidu u centru grada..Nikoga ne zaobilaziti jer mi imamo stvarno puno uspješnih ljudi i firmi a po meni bi trebalo kontaktirati pored vaših navedenih i :Hasić drvo,Rajčanka,Pilkom,M-Gratex,Bosnaprodukt-kupio ih As Jelah,Glas komerc,H&M namještaj,Sinedo Komerc,Voker,Hiding,Gradex,i da ne nabrajam više ali ovakvih uspješnih firmi u Gradačcu je na stotine koji bi mogle da izdvajaju po 2-3000 km godišnje....
Samo privatno vlasnistvo je spas za svaki klub.
Tesko ce vise ko dati svoje pare u klub nakon svih ovih godina i lopovluka u klubu,svi vec znaju kako su pojedinci radili,ko moze garantovati da njegov novac nece neko svrnut u svoj dzep.
Tesko ce vise ko dati svoje pare u klub nakon svih ovih godina i lopovluka u klubu,svi vec znaju kako su pojedinci radili,ko moze garantovati da njegov novac nece neko svrnut u svoj dzep.
To si upravu to je jedini izlaz za stabilan klub.rasta1922 je napisao/la:Samo privatno vlasnistvo je spas za svaki klub.
Nekad se stvarno suzdržajem da nekomentarišem veliku količinu gluposti koju neki napišu a nekad stvarno ne mogu.
Ovo piše Piska:
Slazemo se batigol dosta ljudini nikad nije ponudjeno da udju u Zvijezdu kao clan uprave, kada udje on moze zvati svoje neke poslovne partnere da i oni malo ubrizgaju novca to tako rade pametni ljudi. Kao sto si rekao treba zasukati rukave napraviti tim ljudi koji ce to raditi, ne znam ceka nas vjerovatno najteza godina od postojanja novije historije, Novalic se povlači, ostali čekaju skupštinu koja ce se pitaj Boga kada odrzati ili iza zatvorenih vrata kao sto to biva i obicno uglavnom svi ovu nasu ljepoticu zaskoce i onda odose niko da zavrsi neki spacan poso toliko o Gradaccu.
Ovo isto on piše:
Kako su zlobnici i neprijatelji Zvijezde docekali svojih pet minuta pa izasli iz rupa. Nek vas sramota bude misevi ali vraca se Zvijezda jos jaca i bolja i zedna osvete upamtite osvete. Vi ste skriveni misevi pljujete po ljudima, a niste sposobni svoju kucu da vodite, ako neko od vas misli da moze bolje kluc da organizuje bujrum ja cu mu srediti sastanak sa upravom pa nek iznese prijedloge i pare. Najbitnije je da su igraci izrazili da ostanu.
Nazalost mislim da mu to tesko ce ko dozvolit ali ako je spreman ulozit 2-3 miliona ja sam za da mu se i to pusti pod uslovom da opstina i navijaci sadrze svojw ljude u upravi. Nema ba u klubu covjeka koji nije prosle godine nije nesto uradio za klub. Pocevsi od mene trudio sam se oko prezentacije na internetu ako ce bolje krenuti zvijezdi.bez mene ja cu napustiti ono sto radim pod uslovom da dodje neko ko ce isto volonterski to raditi. Drugo treba pokusat dovest novih sponzora, ja cu recemo dovest svoju firmu koji ce godisnje dat 10 - 15 000km za donaciju
Ne smijemo dozvoliti raspad odmah napad na PL, ko nece vise da daje pare ne mora po meni obavezno u klub vratiti Skahica, pokusat i Nurdu al bez njegovih rodjaka, Mehu Vocetranzita, limoplast. Trazit i od cimosa nesto da pomognu cito sam zakon o porezu na dobit svaka firma moze da izdvoji 3posto. Prema tome ajmo se malo angazovati navijaci privatnici, dijaspora pomoc Zvijezdi sezonske karte.
Je bo te ko je tu više lud jedan dan sve ekstra drugi raspad sistema, malo bi da Nurdi je be mamu, onda bi da se on opet vrati. Koji vam je kur..ac više pa nije to vaša privatna prčija.
Ovo piše Piska:
Ovo isto on piše:
Kako su zlobnici i neprijatelji Zvijezde docekali svojih pet minuta pa izasli iz rupa. Nek vas sramota bude misevi ali vraca se Zvijezda jos jaca i bolja i zedna osvete upamtite osvete. Vi ste skriveni misevi pljujete po ljudima, a niste sposobni svoju kucu da vodite, ako neko od vas misli da moze bolje kluc da organizuje bujrum ja cu mu srediti sastanak sa upravom pa nek iznese prijedloge i pare. Najbitnije je da su igraci izrazili da ostanu.
Nazalost mislim da mu to tesko ce ko dozvolit ali ako je spreman ulozit 2-3 miliona ja sam za da mu se i to pusti pod uslovom da opstina i navijaci sadrze svojw ljude u upravi. Nema ba u klubu covjeka koji nije prosle godine nije nesto uradio za klub. Pocevsi od mene trudio sam se oko prezentacije na internetu ako ce bolje krenuti zvijezdi.bez mene ja cu napustiti ono sto radim pod uslovom da dodje neko ko ce isto volonterski to raditi. Drugo treba pokusat dovest novih sponzora, ja cu recemo dovest svoju firmu koji ce godisnje dat 10 - 15 000km za donaciju
Ne smijemo dozvoliti raspad odmah napad na PL, ko nece vise da daje pare ne mora po meni obavezno u klub vratiti Skahica, pokusat i Nurdu al bez njegovih rodjaka, Mehu Vocetranzita, limoplast. Trazit i od cimosa nesto da pomognu cito sam zakon o porezu na dobit svaka firma moze da izdvoji 3posto. Prema tome ajmo se malo angazovati navijaci privatnici, dijaspora pomoc Zvijezdi sezonske karte.
Je bo te ko je tu više lud jedan dan sve ekstra drugi raspad sistema, malo bi da Nurdi je be mamu, onda bi da se on opet vrati. Koji vam je kur..ac više pa nije to vaša privatna prčija.
Jel ono nas Mirsad Novalic izabran za neku poziciju u Fabrici Duhana Sarajevo
Sta sad kukate ? Sta sad nismo uspjeli i da padamo na koljena nekim malogradanima koji imaju para u dzepu. Sta fali ovoj ligi nije kraj svijeta. Lijepa je posjeta bila ove sezone , utakmice se skoro sve odradile. Lijep ambijent u losoj ligi. Ne treba ni pod svaku cijenu ic sad na PL , sa oprezom igrat. Sigurno je da nam je travnik konkurentan , cisto sumnjam da moze velez al njih ne mozemo nikad iskljucit jer je jedan od najvecih klubova u BiH. Nema oslanjanja na ekipe sa tk , samo ljudi iz banovica su ispali u potpunosti fer prema nama i sirokih ruku ih docekat i ako njima bude bilo sta trebalo da im se izade u susret. Ostalim ni pardona , na banji nikome bujruma vise. Valjda je shvatila to sve uprava a i vi dragi sugtađani...
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Nikakva sramota nije da se Nurdo vrati u klub. Pitanje je kako bi se to odrazilo na relaciji Nurdin-navijaci?? Neko napisa nije smak svijeta u ovoj ligi, a ev ja cu napisati, da ako je istina ovo za Mirsu da je izasao iz uprave, onda Zvijezdi je zagarantovana borba za opstanak. Ova liga je daleko skuplja od Pl, tako da nemojmo se zanositi da ce se sa gradacackom djecom moci igrati u ovoj ligi. Ako je Nurdo zainteresovan, fino trebaju sjest on i navijaci i probat zakopati ratne sjekire. Ne treba praviti situaciju kao u Dinamu itd. Nurdo mozda jeste seljak bez vokabulara i sl., al to jedini covjek koji Zvijezdu u ovom trenutku moze vratiti tamo gdje joj je i mjesto. Previse mocan lik u svim sferama BH drustva.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Moje misljenje je da Nurdo kao jedan od sponzora DA ,sve vise od toga NE.
Prvo nije neko ko ce zavuc u dzep ruku i izvuci 300-400.000. , drugo lik je neko ko nema veze sa fudbalom. Trece covjek Ne Voli Zvijezdu.
Dalje garant bi opet ubacio one uhljebe svoje ala doro. Covjek koji je iz principa prodao travu odnio pec za grijanje prijetio da ce pocupat stolariju.... Covjek kojem je Zvijezda omogucila da bude dio Nog.saveza nekazem zbog para nego cast je to. Mislim da bi postali krkanski klub do bola.
Ovo je moje misljenje i nemora biti niti tacno niti ispravno ali na to imam pravo kao neko ko prati zvijezdu 20 tak god.
Jos jednom sponzor Da, vladar kluba Ne.
Prvo nije neko ko ce zavuc u dzep ruku i izvuci 300-400.000. , drugo lik je neko ko nema veze sa fudbalom. Trece covjek Ne Voli Zvijezdu.
Dalje garant bi opet ubacio one uhljebe svoje ala doro. Covjek koji je iz principa prodao travu odnio pec za grijanje prijetio da ce pocupat stolariju.... Covjek kojem je Zvijezda omogucila da bude dio Nog.saveza nekazem zbog para nego cast je to. Mislim da bi postali krkanski klub do bola.
Ovo je moje misljenje i nemora biti niti tacno niti ispravno ali na to imam pravo kao neko ko prati zvijezdu 20 tak god.
Jos jednom sponzor Da, vladar kluba Ne.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
Ma suplja prica,,nece nurdo da se stim bavi,i ako udje uce da razjebe i ovog malo dobrog sto je ostalo
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Kako mi lako
Dajte malo dostojanstva narode moj bosanski.
Kako takav covjek moze biti opet u klubu?

- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Sta trebamo biti dostojanstveni i Zvijezdu osuditi na igranje u 2. federalnoj protiv Mramora, Dubokog potoka i slicnih ? Hajde objasni molim terasta1922 je napisao/la:Kako mi lako![]()
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Ma mrsko mi ba...DevilsAdvocate je napisao/la:Sta trebamo biti dostojanstveni i Zvijezdu osuditi na igranje u 2. federalnoj protiv Mramora, Dubokog potoka i slicnih ? Hajde objasni molim terasta1922 je napisao/la:Kako mi lako![]()
Svaki bi coban volio ovakve podredjene...
- theboss_RD07
- Kontakt:
Dobiti pare i dati nekome funkciju u klubu - DA. Da taj neko bude Nurdo? Ni u kom slucaju.
Kako vas nije stid znate da nas je izyebao koliko je mogao i onda ostavio
Kako vas nije stid znate da nas je izyebao koliko je mogao i onda ostavio
⭐
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ja bi radije da nas Nurdo opet ****, al da imamo normalan klub u premijer ligi, nego da ganjamo neke principe i da ispanemo u 2. federalnu xD Nadam se da ce neko drugi uskociti ali ako je on jedina realna opcija u ovom trenutku onda najbolje da se zakopaju ratne sjekire, radi dobrobiti kluba, jer dobro znate svi kakva su se sranja Nurdi i njegovim bliznjim priredjivala , nije covjek dzaba uradio ono sto je uradio, jednostavno je ganjao neku svoju osvetu, ali preko ledja kluba, sto je naravno pogresno, trebo je to rjesit sa navijacima direktno...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Slazem se sa @devilsom, svega ke bilo na relaciji RD07-Nurdo, ako se moze naci kompromis bilo bi idealno.
Maloprije cujem da je sutra neki sastanak u klubu i da na isti dolazi premier

Maloprije cujem da je sutra neki sastanak u klubu i da na isti dolazi premier

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
- theboss_RD07
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.