Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Principatus » 22 mar 2015, 02:16

@Skandinavci :mrgreen:
Znam da niste svi takvi i ta efikasna politika integracije u Svedskoj i drugim sjevernim drzavama nije nesto nuzno lose, naprotiv pokazuje da je drzavi stalo do toga i mislim da je za drustvo zdravije nego neka podjela. Sta se odmah branite sinovi Skandinavije. :tralala:

No sto se tice Tanksonna, znam neki ce me napasti zbog toga, jer kao nema jedno veze sa drugim, ali...biti porijeklom bas iz Srebrenice, a da ti djete zeli vise igrati za Svedsku. "Svaka cast" roditeljima. :facepalm: Nema sad veze sa tim sto onaj krimos Susic se maknuo nije, ali kazem ovo je za mene neshvatljivo. I da, po meni ima itekako veze jedno sa drugim. Kolasinca iz Sandzaka bi se babo odrekao da nije zaigrao za nas. A ovim Svedima iz Srebrenice to je prirodno. Ma daj.

Lik bi nam valjao itekako i Mesa mora, kazem mora pokusati da ga dovede i to ozbiljno kao sto je do sada sve odradio. A ako ne uspije nikom nista, niti dobili niti smo sta izgubili.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 22 mar 2015, 04:03

Principatus je napisao/la:@Skandinavci :mrgreen:
Znam da niste svi takvi i ta efikasna politika integracije u Svedskoj i drugim sjevernim drzavama nije nesto nuzno lose, naprotiv pokazuje da je drzavi stalo do toga i mislim da je za drustvo zdravije nego neka podjela. Sta se odmah branite sinovi Skandinavije. :tralala:

No sto se tice Tanksonna, znam neki ce me napasti zbog toga, jer kao nema jedno veze sa drugim, ali...biti porijeklom bas iz Srebrenice, a da ti djete zeli vise igrati za Svedsku. "Svaka cast" roditeljima. :facepalm: Nema sad veze sa tim sto onaj krimos Susic se maknuo nije, ali kazem ovo je za mene neshvatljivo. I da, po meni ima itekako veze jedno sa drugim. Kolasinca iz Sandzaka bi se babo odrekao da nije zaigrao za nas. A ovim Svedima iz Srebrenice to je prirodno. Ma daj.

Lik bi nam valjao itekako i Mesa mora, kazem mora pokusati da ga dovede i to ozbiljno kao sto je do sada sve odradio. A ako ne uspije nikom nista, niti dobili niti smo sta izgubili.
Babi mu na vrata bahnuti(Mesa) i odmah da trazi bosansku kahvu kako bi se dozvao od puta!!!
Pa onda lagano plan i program, ambicije nase repke u kojima je Muamer neizostavan clan itd...

Sta sve sportisti izjave pa kasne pogaze auuuu leleee !!!
Misljenja sam da bi jedan ozbiljan razgovor sa njim i njegovim roditeljima rijesio stvar u nasu korist(zelim reci obostranu)...
Ko moze garantovati da ovo nije nacin na koji Muamer skrece paznju nase repke na sebe...
Do sada su se uvijek ovakvi nacini pokazali odlicnim za ostvarivanje ambicija nekog igraca... itd itd
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 22 mar 2015, 09:12

Principatus je napisao/la:biti porijeklom bas iz Srebrenice, a da ti djete zeli vise igrati za Svedsku. "Svaka cast" roditeljima. :facepalm: Nema sad veze sa tim sto onaj krimos Susic se maknuo nije, ali kazem ovo je za mene neshvatljivo. I da, po meni ima itekako veze jedno sa drugim. Kolasinca iz Sandzaka bi se babo odrekao da nije zaigrao za nas. A ovim Svedima iz Srebrenice to je prirodno. Ma daj.
:thumbup:
Bas zbog toga je i mene najvise razocaralo kad je izjavio da je odlucio za Svedsku igrati.. :-(
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 mar 2015, 10:45

Zar se o ovom smradu jos uvijek polemise? :S
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 22 mar 2015, 11:56

Kasnim, ali tek sada sam vidio da je Scuk uz postignut pogodak proglašen i igračem utakmice. Fantastična forma kapitena Mlade Boleslav.
Sigurno na spisku treba da bude ispred Hadžića i Cimirota.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 mar 2015, 12:07

Sabinho je napisao/la:Kukoc zesca budaletina, ne znam koji qrac se ista radilo bez Mesine dozvole. :facepalm:
Mislim da je poziv dosao prije Izraela, ako sam dobro skontao... :hmmmmm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 22 mar 2015, 12:11

Medo ni na klupi La Corune!? :facepalm:

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 22 mar 2015, 12:17

Consigliere je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Kukoc zesca budaletina, ne znam koji qrac se ista radilo bez Mesine dozvole. :facepalm:
Mislim da je poziv dosao prije Izraela, ako sam dobro skontao... :hmmmmm:
Ne, nego je pozvan na druzenje sad u junu kad igramo sa Izraelom, a poziv je poslan skoro jer u njemu se spominje Mesa kao selektor, nisam vidio tacan datum.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 mar 2015, 13:53

Pivopija je napisao/la: Ne, nego je pozvan na druzenje sad u junu kad igramo sa Izraelom, a poziv je poslan skoro jer u njemu se spominje Mesa kao selektor, nisam vidio tacan datum.

Aha... :thumbup:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 22 mar 2015, 15:24

Mahmutovic i danas starter za Plzen !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 22 mar 2015, 15:29

Principatus je napisao/la:@Skandinavci :mrgreen:

Ne znam za tebe, ali ja bih izgubio. Nekako mi se jednostavno ne navija za nekoga ko nema nimalo dostojanstva, ko dopušta da se piša po njemu i onda na kraju svgea zahvalno kaže, haj bogati svejedno je, šta fali malo pišanja, nek si ti nama došao.

Džaba, ali ja nikako ne mogu shvatiti tu vašu logiku. Nemojte mi samo, dina vam, objašnjavati kako nam treba Tanković.

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 22 mar 2015, 15:36

Husika je napisao/la:
Motokultivator je napisao/la:Cuj suho zlato :facepalm: nego sta si zelio kroz ovaj klip... :hmmmmm:

Ne zeli igrati za BIH...ukrako rekao da mu je svedski dres san :kafa: uopste nije za ove teme.
Dragulj, Smaragd...
A ako nisi dovoljno pismen da pogledas naslov teme prije "izljeva pameti", zaobidji me sa citiranjem !!! :!:
Svoje ambicije o moderiranju zadrzi za sebe mene zaobidji kasom !!!!
Vidim ja sta pise na naslovu teme... samo nisam siguran vidis li ti.
Tankovic covjece ne zeli da igra za BIH, san mu je svedski dres tj. igrati u napadu sa Ibrom. Pokusavas ovdje da ga nametnes da je zaboravljen tj. da je potencijalni fudbaler za rep.BIH.
Kao ludi smo ako ovo "suho zlato" ne zaigra za nas :hmmmmm:
Covjek - momak ne zeli igrati za nas kome to jos nije jasno.
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 22 mar 2015, 16:06

Tankovic nije ni S od Sveda i cist je primjer propale integracije i asimilacije. Radi se o obicnom balavcu koji nezna ni svedski a ni bosanski jezik. Da nije postao fudbaler bio bi socijalni slucaj i dane bi provodio s arapcicima svercajuci cigarete. Realno, obicni seljak iz seljacke familije gdje je zivotni smisao imati mercedesa i finansirati razne dzamije nebili otprali grijehove... To sta je se desilo Srebrenici i Bosni, boli njega kita kao sto bi ga bolila kita da se isto desi i u Svedskoj.

Edit: Isti slucaj ko i sa safvetom. I taj krmak nas nebi bendao ni dva posto (kao sto nas nije ni bendo).

Alija Budnjo tip ljudi, za mene najveci otpad na svijetu a nas narod dosta takvog otpada odgaja.

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 22 mar 2015, 16:31

Horic starter Domzale-Maribor danas derbi
Limvo Likce

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 22 mar 2015, 16:51

Buric na golu Lecha, danas najveci derbi u Poljskoj Lech-Legia
Limvo Likce

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 22 mar 2015, 17:21

Grahovac na klupi Rapida.
Salatic odigrao cijelu utakmicu u pobjedi njegovog Siona.
Dumic u prvih 11 Brondbya.
Dilaver u pocetnoj postavi Ferencvarosa.
Adilovic odigrao 7 minuta za svoj Spor. :D

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 22 mar 2015, 17:29

buric se vratio na gol lecha, danas protiv legie. ne sumnjam da ce ga mesa pozvati za mec protiv izraela.
Zadnja izmjena: STEVIE, dana/u 22 mar 2015, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 22 mar 2015, 17:31

Motokultivator je napisao/la:Vidim ja sta pise na naslovu teme... samo nisam siguran vidis li ti.
Tankovic covjece ne zeli da igra za BIH, san mu je svedski dres tj. igrati u napadu sa Ibrom. Pokusavas ovdje da ga nametnes da je zaboravljen tj. da je potencijalni fudbaler za rep.BIH.
Kao ludi smo ako ovo "suho zlato" ne zaigra za nas :hmmmmm:
Covjek - momak ne zeli igrati za nas kome to jos nije jasno.
Sve stoji ali kako ti se ne da shvatiti da nas isti takav plasira na SP prvi put u historiji???
Momak je zaista vanserijski igrac, potencijal i da ga pustimo bez ispaljenog metka, daj ba nismo mi Brazil...
Treba pisati i siriti glasine dok nije kasno ;)
Sve u najboljoj namjeri... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 22 mar 2015, 17:52

STEVIE je napisao/la:buric se vratio na gol lecha, danas protiv legie. ne sumnjam da ce ga mesa pozvati za mec protiv izraela.
Realno je da ga pozove, ali zbog zadovoljavanja svih strana Dujkovic ce biti treci hahah
Limvo Likce

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 22 mar 2015, 18:30

Celje 0:0 Olimpija
Domžale 0:0 Maribor

Kenan Horić i Kenan Bajrić odigrali svih 90 minuta.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.