Real blizu dovođenja 13-godišnjeg čuda od djeteta
http://sportsport.ba/ino_fudbal/real-bl ... teta/75403" onclick="window.open(this.href);return false;
eh sta bi sve dali da ga nadzu (nista Nejmar i ostali bakraci) hehehehehe
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Eo ja vise necu dosadjivat na ovoj temi i trolovat. Mozda nekad pecnem, ono instiktivno jel'xaviesta je napisao/la:Bilo je normalnih rasprava, ali djeca sto ova nasa sto hejteri sa strane to razjebu brzo![]()
Nego TV1 prenosi utakmicu protiv Atletica, hvala *urcu!
Barem se mozemo nadati lijepoj utakmici, golova u susretu protiv Patetica nikad nije nedostajalo. Nego kad vec spomenu Calderon sve su prilike da ce su tu igrati finale kupa, znaci ipak u MadriduJavierPortillo je napisao/la: Eo ja vise necu dosadjivat na ovoj temi i trolovat. Mozda nekad pecnem, ono instiktivno jel'![]()
Sto se tice Atletica, ljudi nemaju poraza otkako im je Cholo trener, a primili su samo jedan gol. Nije nerealno ocekivati neki vas kiks tu, inace, u posljednjih 20 godina, Calderon je ubjedljivo najneugodnije gostovanje Barci.
" onclick="window.open(this.href);return false;xaviesta je napisao/la: Barem se mozemo nadati lijepoj utakmici, golova u susretu protiv Patetica nikad nije nedostajalo. Nego kad vec spomenu Calderon sve su prilike da ce su tu igrati finale kupa, znaci ipak u Madridu![]()
Inace, dobar ti avatar

Ehhh da je upalilo bilo bi....bparena je napisao/la:Mozda su bas te ceste i mnogobrojne a vidljivo i nepotrebne kombinacije i razlicite postavke i kumovale i stabilnosti ekipe. Mislim cesto, cesto su se mjenjali i rotirali a nikako da nastave kako su znali, umjeli i bili uigrani. Zato najbolje i funkcionise stara/prva postava jer se najbolje i znaju. Moguce da Pep na to nije obratio paznju. Treba vrsiti rotacije, ali neki kostur stalno moraa biti tu. A Barsa je ove godine znala istrcat i sa sedmom postavom.
Tacno da je upalilo imali bi dvije prve postave. Samo sa Realom je bila prva postava. Sve ostalo prva, druga ...sedma postava.Munib je napisao/la:Ehhh da je upalilo bilo bi....bparena je napisao/la:Mozda su bas te ceste i mnogobrojne a vidljivo i nepotrebne kombinacije i razlicite postavke i kumovale i stabilnosti ekipe. Mislim cesto, cesto su se mjenjali i rotirali a nikako da nastave kako su znali, umjeli i bili uigrani. Zato najbolje i funkcionise stara/prva postava jer se najbolje i znaju. Moguce da Pep na to nije obratio paznju. Treba vrsiti rotacije, ali neki kostur stalno moraa biti tu. A Barsa je ove godine znala istrcat i sa sedmom postavom.
Nego koje su to utakmice gdje je Barca igrala sa sedmom postavom
cuj sedma postavaMunib je napisao/la:Ehhh da je upalilo bilo bi....bparena je napisao/la:Mozda su bas te ceste i mnogobrojne a vidljivo i nepotrebne kombinacije i razlicite postavke i kumovale i stabilnosti ekipe. Mislim cesto, cesto su se mjenjali i rotirali a nikako da nastave kako su znali, umjeli i bili uigrani. Zato najbolje i funkcionise stara/prva postava jer se najbolje i znaju. Moguce da Pep na to nije obratio paznju. Treba vrsiti rotacije, ali neki kostur stalno moraa biti tu. A Barsa je ove godine znala istrcat i sa sedmom postavom.
Nego koje su to utakmice gdje je Barca igrala sa sedmom postavom

Važna je titula htio ti to priznati ili ne, yebo jednu utakmicuRE-SU je napisao/la:Ne znam za vas, ali se meni cini da autor ovih tekstova na ovom sajtu jako je navijacki nastrojen prema madridu... Zar ne vidite, kad god real dobije, on u naslovu ne favorizira sam real vec cinjenicu da je otisao na +10 ili 13, a to svakako djeluje kao jedan vid naslađivanja time. Imaju veliku prednost vjerovatno ce biti prvi iako ce sezonu zavrsiti sa mozda 3 ili 4 poraza od Barce, a mozda i vise u svim takmicenjima, pa im ostaje da na ovakav nacin haman se raduju. Sto se mene tice, meni je ova tekam sa avatara i ona od 5-0 vrijednija od bilo kakve titule... Mogu osvojiti sta hoce ali bolji od Barce nisu, a njihova titula je svakako vrijedna, samo sto od nje ipak imaju neki gorak ukus u ustima jer nisu uspjeli da dobiju Barcu, sto ih ipak u ocima mnogih neutralnih posmatraca stavlja na broj dva trenutno... Zato na ovom sajtu redovno imamo clanke sa ovakvim naslovom jer su u pitanju kompleksi i pokusaj da se na neki nacin postave iznad Barce. Da, tacno je da su bolje igrali u prvenstvu, bili su konstantniji, imaju duzu klupu, vise su zeljeli prvenstvo ali da su bolji od Barce, hahahahha pa to je bar jasnoTo je ono sto im smeta i sto bi zeljeli da promjene ali duboko u sebi znaju da je to istina...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.