Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

solinas
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la solinas » 10 okt 2015, 01:29

Chinaglia je napisao/la:obećao je titulu nekad ranije, da l' intervju, sjednica, ne sjećam se
cilj jeste osvajanje trofeja po Zlatnoj Karici,i projektu koji je osmislio..jeste rekao u jednom intervju sloboda ce biti prvak akobogda,
ali nije obecao tipa,e ove godine idemo po titulu,to od njega neces cuti sigurno..
stalozeno,odmjereno,proracunato,po planu...samo lagano,i bahato :kafa:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 10 okt 2015, 02:23

Bahatost je stav koji precjenjuje vlastitu vrijednost ili vlastite vještine. A manifestuje se drskošću, bezobrazlukom, nekulturom i ponižavanjem lažnim argumentima.

Nemojte koristiti riječ kojoj ne znate značenje, siguran sam da ne mislite da je azmir lik koji precjenjuje vlastite vrijednosti. A i u ovom što si rekao odmjeren i to, to je brate suprotno od bahat. Tako da kad pismen čovjek pogleda tvoj post konta da si pobudailo. Ništa lično nego sam siguran da ne misliš da on šupljira i predimenzionira a to govoriš. A ni proračunato nije epitet. Proračunato je vrijeđanje.

Gospodin je dovoljan opis. Gospodski. Što bi značilo čovjek sa manirima koji poštuje druge i drži do svoje riječi.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 10 okt 2015, 02:50, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 okt 2015, 02:29

jurisicduska je napisao/la:Bahatost je stav koji precjenjuje vlastitu vrijednost ili vlastite vještine. A manifestuje se drskosću, bezobrazlukom, nekulturom i ponižavanjem lažnim argumentima.
ovo je balkan, imaš bruku riječi koje se tumače na drugačiji način, suprotno od izvornog :D

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 10 okt 2015, 02:33

Chinaglia je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Bahatost je stav koji precjenjuje vlastitu vrijednost ili vlastite vještine. A manifestuje se drskosću, bezobrazlukom, nekulturom i ponižavanjem lažnim argumentima.
ovo je balkan, imaš bruku riječi koje se tumače na drugačiji način, suprotno od izvornog :D
Srest će ga sutra na ulici i reći mu da je bahat i proračunat lik će misliti da ga vrijeđa i da mu je neprijatelj. Balkan jest ali šta fali naučiti pričati. Gospodin je prava riječ koju on traži.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 10 okt 2015, 02:38

Gospođo Duška kako lijepo pišete ako vam nije problem sačekat malo da skuham kafu pa onda nastavite. Da ne propustim nešto

Unaprijed hvala

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 okt 2015, 02:42

Nemojte koristiti riječ kojoj ne znate značenje, siguran sam da ne mislite da je azmir lik koji precjenjuje vlastite vrijednosti. A i u ovom što si rekao odmjeren i to, to je brate suprotno od bahat. Tako da kad pismen čovjek pogleda tvoj post konta da si pobudailo. Ništa lično nego sam siguran da ne misliš da on šupljira i predimenzionira a to govoriš. A ni proračunato nije epitet. Proračunato je vrijeđanje.

Gospodin je dovoljan opis. Gospodski. Što bi značilo čovjek sa manirima koji poštuje druge i drži do svoje riječi.
Stari, neznam kolko si skonto a nisi los forumas al mi se ZEZAMO sa tom bahatoscu :shifty: :salut: :shifty: :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 10 okt 2015, 02:46

Svejedno kontam da je i kroz šalu ružno vrijeđati čovjeka koji vam je sve omogućio. A znam da ne mislite tako. Nego to su fkt ozbiljne uvrede, proračunat i bahat i pogrdne prije svega. Zezam solinasa neće on za zlo uzeti.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 10 okt 2015, 08:14

Druze cuj proracunat uvreda...
Rijec proracunat,ili proracunata osoba mozes tumaciti na 100 nacina,ti mislis da je to uvreda,tvoje pravo.necemo diskutovat.
Za bahat se slazem,Ali iako se zezamo,Sto kaze staragarda,i ta je bas na mjestu,zbog Pojedinih.
Stalozeno,odmjereno,Bez euforije,proracunato,i naravno,samo bahato :kafa:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 okt 2015, 10:30

solinas je napisao/la:Druze cuj proracunat uvreda...
Rijec proracunat,ili proracunata osoba mozes tumaciti na 100 nacina,ti mislis da je to uvreda,tvoje pravo.necemo diskutovat.
Za bahat se slazem,Ali iako se zezamo,Sto kaze staragarda,i ta je bas na mjestu,zbog Pojedinih.
Stalozeno,odmjereno,Bez euforije,proracunato,i naravno,samo bahato :kafa:
Uvreda je i kada kazes nekome da je fukara. Pa eto mi se ne ljutimo. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 10 okt 2015, 12:25

Ljudima na forumu smeta sve sto ima veze sa Slobodom i njenim navijacima. Bog te...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 okt 2015, 12:31

daj bogdom samo na forumu..
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 okt 2015, 13:04

duška, zašto ti smeta evropska Sloboda :hmmmmm:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 okt 2015, 14:27

Daj ne budite Fukare ba
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 okt 2015, 15:23

jurisicduska je napisao/la:Svejedno kontam da je i kroz šalu ružno vrijeđati čovjeka koji vam je sve omogućio. A znam da ne mislite tako. Nego to su fkt ozbiljne uvrede, proračunat i bahat i pogrdne prije svega. Zezam solinasa neće on za zlo uzeti.
Fin cas odrzavas, ali ja nisam primjetio da Solinas ili neko drugi gospodina Azmira naziva bahatim. Bahatost se povezuje (tacnije, zafrkavamo se) sa nemilosrdnim igrama FK Slobode i "rusenjem" svega pred sobom (konkurenata) da bi se doslo do cilja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 10 okt 2015, 16:15

Duska brate, mogao bi kakav "honorar" uzeti. Interesantnije je ovako na forumu tebe procitati, nego more nebuloznih clanaka nasih vrlih sportskih novinara, cast rijetkim izuzetcima.
Numquam Desistemus!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 10 okt 2015, 17:40

Fukara izvorno nije pogrdan izraz, izraz je preuzet iz turskog jezika i koristio se kao turcizam stotinama godina prije nego što ste vi nastali a označavao je siromaha. Tako da to ne može nikako biti uvreda jer nije karakterna osobina. Ima siromaha vrh ljudi. To što danas siromah izaziva gađenje je do društva nije do siromaha, ima bogatih ljudi koji su manje ljudi nego siromašni.

Proračunati ljudi su ljudi koji kalkulišu sa svojim stavovima i biraju onaj koji će se najviše dopasti ljudima te biti najbolji po njih same. Nisu iskreni drugim riječima, nego samo gledaju sebe i svoju korist. I nema niti jedan pozitivan kontekst koji se veže za "proračunatog čovjeka".
Manje uvrede od bahat i proračunat su idiot, debil, mediokritet, papak i tako. Možda si htio reći da je čovjek koji ima plan i viziju te sredstva da ih realizuje.

Ja fino čovjeka ispravim da vam odbranim predsjednika a vi mene napadate. Eto dokle je došlo. Još napišem da je on gospodin, ja mu ne zamjeram nepoznavanje jezika jer je vani sto godina pa zaboravio čovjek, ali karaktera što se tiče je gospodin i ispunjava date riječi što je bitnije.

I nemojte govoriti da se bahatost povezuje sa slobodom ispade slučajno sve ovo, da je precijenjeno. A po meni ste sasvim dobra ekipa. Izraziti favorit.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 okt 2015, 17:59

jurisicduska je napisao/la:Fukara izvorno nije pogrdan izraz, izraz je preuzet iz turskog jezika i koristio se kao turcizam stotinama godina prije nego što ste vi nastali a označavao je siromaha. Tako da to ne može nikako biti uvreda jer nije karakterna osobina. Ima siromaha vrh ljudi. To što danas siromah izaziva gađenje je do društva nije do siromaha, ima bogatih ljudi koji su manje ljudi nego siromašni.

Proračunati ljudi su ljudi koji kalkulišu sa svojim stavovima i biraju onaj koji će se najviše dopasti ljudima te biti najbolji po njih same. Nisu iskreni drugim riječima, nego samo gledaju sebe i svoju korist. I nema niti jedan pozitivan kontekst koji se veže za "proračunatog čovjeka".
Manje uvrede od bahat i proračunat su idiot, debil, mediokritet, papak i tako. Možda si htio reći da je čovjek koji ima plan i viziju te sredstva da ih realizuje.

Ja fino čovjeka ispravim da vam odbranim predsjednika a vi mene napadate. Eto dokle je došlo. Još napišem da je on gospodin, ja mu ne zamjeram nepoznavanje jezika jer je vani sto godina pa zaboravio čovjek, ali karaktera što se tiče je gospodin i ispunjava date riječi što je bitnije.

I nemojte govoriti da se bahatost povezuje sa slobodom ispade slučajno sve ovo, da je precijenjeno. A po meni ste sasvim dobra ekipa. Izraziti favorit.
OBJASNIO COVJEK :clap: :clap: :clap: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 okt 2015, 19:18

jurisicduska je napisao/la:Fukara izvorno nije pogrdan izraz, izraz je preuzet iz turskog jezika i koristio se kao turcizam stotinama godina prije nego što ste vi nastali a označavao je siromaha. Tako da to ne može nikako biti uvreda jer nije karakterna osobina. Ima siromaha vrh ljudi. To što danas siromah izaziva gađenje je do društva nije do siromaha, ima bogatih ljudi koji su manje ljudi nego siromašni.

Svaka cast za profil i ime jurisicduska! Nemam rijeci da napisem za velicinu te osobe. To ime treba spomenuti bar toliko puta, koliko dnevno ima namaza. :salut: :tokralju:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 okt 2015, 19:24

ima i neka Duška Jurišić iz Sarajeva, novinarka neka

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 okt 2015, 15:30

Chinaglia je napisao/la:ima i neka Duška Jurišić iz Sarajeva, novinarka neka
Najbolja! :bih:
slika

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.