Ovo se mora ispratiti danas, samo da nas baš ne natrpaju.NeumjesanTip je napisao/la: ↑13 okt 2020, 09:28Dugo nisam iščekivao utakmicu mlade reprezentacije kao ovu danas. Obično kad je to slučaj, razočaram se, nadam se da to neće biti slučaj danas.![]()
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sta mislite ko bi mogao od ovih mladih biti od iducih kvalifkacija dio prvog tima i imati dobru karijeru. Demirovic, Hasic, Gazibegovic, Dedić su meni favoriti 
Ako se razviju kako treba vec mozemo za iduce kvalifikacije racunati na iste. Popunili bi gotovo sve deficitne pozicije koje imamo. Da je pametan savez i novi selektor i prikljuciti te momke. Dati iduce kvalifikacije da se uigravaju uz ove bolje reprezentativce i mogli bi racunati na uigran tim za ep24. A do tad ce jos koji uskociti.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Odavno nismo imali interesantniji sastav U21.
Demirović, Hasić, Gazibegović, Dedić, Savić, Đokanović , igrači od kojih se očekuje da brzo budu A reprezentativci.
Demirović, Hasić, Gazibegović, Dedić, Savić, Đokanović , igrači od kojih se očekuje da brzo budu A reprezentativci.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vidjet cemo kako ce danas odigrati, ali imam osjecaj da bi mogao neki menadzerski sastav izaci.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- DonerKebab
- Kontakt:
Mogli smo vidjet jesu li sad zreli Zukanovic, Saric, Stevanovic. Valja i oni zasluzuju vise od jedne sanse u zivotu.
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
-
visegrad8392
- Kontakt:
Pa šta je sa Ćatića? Nije valjda povreda ?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nije pozvan.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑13 okt 2020, 12:06Pa šta je sa Ćatića? Nije valjda povreda ?
⚜️~⚜️~⚜️
A zasto? Momak je nastupio u 4 od 4 utakmice u Holandiji. Ko mu je konkurencija pa nije pozvan? Bradonjić?
- Goalgetter
- Kontakt:
I ja mislim. Izvedemo li najbolji sastav mogli bi Njemci pasti danas.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 okt 2020, 11:20Vidjet cemo kako ce danas odigrati, ali imam osjecaj da bi mogao neki menadzerski sastav izaci.
Ja bi se usudio reci da je bitnije imati kvalitetnog i mudrog seletktora nego neku aman zaman prvu postavu.Goalgetter je napisao/la: ↑13 okt 2020, 12:43I ja mislim. Izvedemo li najbolji sastav mogli bi Njemci pasti danas.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 okt 2020, 11:20Vidjet cemo kako ce danas odigrati, ali imam osjecaj da bi mogao neki menadzerski sastav izaci.
Reda radi, imali smo mi vrlo dobru ekipu na terenu protiv Njemacke kod kuce u trecem kolu i vidjeli smo jednu veliku nulu. Na kraju krajeva njemci zabise dvije frljoke i ni krivi ni duzni uzese tri boda. Ova generacije njemaca je jedna od najlosiji u x godina unazad (eto nek me neko sto prati njemce puno vise demantuje) i bili su zreli za poraz na Bilinom prosle godine. Medjutim nevjerovatno defanzivni i ja bi rekao pichkasti pristup igri od strane Marinovica je dao sto je dao - 1 sut mozda na gol u 90 minuta. A tad smo imali ogroman vjetar u ledja nakon pobjede protiv Moldavije i remija u Belgiji.
Ali nije problem opet ni losa Njemacka. problem je Moldavija, Wels i te utakmice x godina unazad odnosno igra protiv tih reprezentacija koja ne lici ni na sta.
@igrajlopte 🐦
---------------Demirović----------------
Bradonjić------Salčin-----------Hasić
---------Danilović---Đokanović------
Gazibeg--Mujakić--Šerbečić-Dedić
-------------Kovačević--------------
Po meni najbolje šta imamo za današnji meč. Mada će garant igrati Pidro, Beganović, Ćavar sudeći po dosadašnjem dijelu kvalifikacija. Ćavar opet nije promjenio klub, fakat nema smisla ga zvati. Odigrao u 3 godine otkad je prešao u Frankfurt 10 utakmica, tačnije tih 10 je odigao u Osijeku na posudbi gdje je postao rezerva na kraju.
Po meni najbolje šta imamo za današnji meč. Mada će garant igrati Pidro, Beganović, Ćavar sudeći po dosadašnjem dijelu kvalifikacija. Ćavar opet nije promjenio klub, fakat nema smisla ga zvati. Odigrao u 3 godine otkad je prešao u Frankfurt 10 utakmica, tačnije tih 10 je odigao u Osijeku na posudbi gdje je postao rezerva na kraju.
Moja predikcija je da samo Beganović od te trojice neće igrati.
Ćavar će još malo pa imati vise utakmica u karijeri na reprezentativnom nego klupskom nivou.braco je napisao/la: ↑13 okt 2020, 13:03Po meni najbolje šta imamo za današnji meč. Mada će garant igrati Pidro, Beganović, Ćavar sudeći po dosadašnjem dijelu kvalifikacija. Ćavar opet nije promjenio klub, fakat nema smisla ga zvati. Odigrao u 3 godine otkad je prešao u Frankfurt 10 utakmica, tačnije tih 10 je odigao u Osijeku na posudbi gdje je postao rezerva na kraju.
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 13 okt 2020, 13:37, ukupno mijenjano 2 puta.
- Goalgetter
- Kontakt:
Danilovic ne igra danas, ostao je u Portugalu.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hoću da vidim Hasića, Jusufa i Dedića u prvih 11.
Ermedina također, da vidimo šta može sam u napadu. Ovo ostalo manje više.
Ermedina također, da vidimo šta može sam u napadu. Ovo ostalo manje više.
⚜️~⚜️~⚜️
Pa zar ovi magovi iz saveza nisu ni u stanju da kazu ko je sve dosao na okupljanje, ko nije itd.
@igrajlopte 🐦
ovo skroz dobro djeluje na papirubraco je napisao/la: ↑13 okt 2020, 13:03---------------Demirović----------------
demirovic, hasic, dedic i djokanovic su ti koji jako puno obecavaju
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 28 gostiju.