FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 23 apr 2018, 21:33

E vala ne mogu svi biti losi. Kao sto neko napisa, nas vise treba zanimati, ko ce obavljati funkciju SD. Ostalo moras imati ljude koji su vidre i koji vole ovaj klub.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 23 apr 2018, 21:38

ledesma je napisao/la:Jel moguce da smo zaboravili Upravu? vidim vec imate igrača na pretek, a ko će da ih dovede, njuska, ajvar ili fuksa?
Igra se preselila u urede... Je*o igrace i teren...

Vidi sto se fino pojacavaju u upravi, ako padnu slucajno...

https://sportsport.ba/fudbal/poznata-im ... evo/274743

Ovo je level PRO koliko covjek moze bit bezobrazan..

Ova nova fakultetski laze ili moderno "manipulise masama" doktorica je za to, advokat sa odlicnim iskustvom, i strucnjak za porez i rupe u zakonu... Sve sami sportski radnici...

Da sam neki teoreticar zavjere odmah bi mi bilo sumnjivo da sklapaju tim za dugogodisnje pljackanje... Posto ne mislim tako, ja znam da smo na dobitku, bice 2 novogodisnje kucice ove godine.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 apr 2018, 21:41

Prvo vidim neki hoce akademce a u sljedecoj recenici pisu kako treba prodati Mujakica . momak je odlican ali odigrao tek 5-6 utakmica ,po meni mora ostati jos 3 godine i da ide vani s 23 godine Cimirot najbolji primjer i to svi mladi trrbaju da rade. Drugo ovo za upravu ja mislim da mi navijaci trebamo da se okrenemo sportskom djelu odnosno da trazimo da uz Husrefa budu pravi ljudi to jest pravi sportski direktor a koce biti sekretar ko vodi fb stranicu uopste me neinteresuje .

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 23 apr 2018, 21:46

Inace kao da su mene pitali koje f-je da budu u UO; pored ove tri fale jos predsjednik UO i SD. I tih 5 ljudi treba da vode Klub.
Kad proguglam malo ova Bukovica ima iskustva, kao i ovaj advokat. Za ovog treceg ekonomistu nema podataka.
Hocel' ukrasti? Ne znam. :mrgreen:
Sad je najbitnije da SD bude boom! Kineze u Nadzorni Odbor, Ilievski predsjednik Kluba, Sabrina direktor.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 23 apr 2018, 21:47

Nego jel se ide organizovano na ovu sjednicu 25 aprila ?
Da podrzimo ljude, uspjeli su u zivotu, zavide im svi..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 apr 2018, 21:57

fks74 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:m.youtube.com/watch?t=47s&v=opQ2YTyHz68

Sta reci...kome poslugu porati??? :( :( :(
ahahahahaha lažeš da je turkovića branio :rol: :rol: :urnebes: :clap: pa brate :facepalm:
haj dobro havera od Turkovića ...
Kakve veze ima koga je branio, svaki dobar advokat brani onoga ko plati dobro. Ako je branio ove sto kazete, onda je dobar. :thumbup:
ma hajd kažem nako on je i pitar jedini od njih čini mi se , svaki status Billyju bordo :D

ova Ema će davat intervue i vazit mjesto Sabrine jer je tanka tu, ako još i Trba ode :thumbup:

ovaj treći je misteri , ne bi se šokiro da ispadne Poturin frajer :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 apr 2018, 22:02

Trebalo bi malo istraziti ali mislim da smo u svijetskom fudbalu sigurno u top tri po broju "koka" u klubu. Na nama se nasla lomit ravnopravnost polova .Imal kakva fair pley pehar za ovo neka nagrada za zastitu zena :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 apr 2018, 22:05

miky_hz je napisao/la:Trebalo bi malo istraziti ali mislim da smo u svijetskom fudbalu sigurno u top tri po broju "koka" u klubu. Na nama se nasla lomit ravnopravnost polova .Imal kakva fair pley pehar za ovo neka nagrada za zastitu zena :mrgreen:
vala sretno ovima koji trebaju objasniti ko je koga pripojio kojem kolektivu, jesu ove žene šampionke 16 puta zaredom pripojile da imaju i mušku ekipu il je obrnuto :urnebes: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 23 apr 2018, 22:06

Umri sabrina kurvo
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 23 apr 2018, 22:12

Na ovu skupstinu treba uletit i kuhanim motkama udarat i njih i inventar i sve redom polupati
A bojkot treba biti sve dok ova **** nesposobna ne napusti klub
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 23 apr 2018, 22:25

SABRINA KURVETINO !
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 23 apr 2018, 22:30

SABRINA GEJČINO!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 23 apr 2018, 22:44

Inijesta je napisao/la:Na ovu skupstinu treba uletit i kuhanim motkama udarat i njih i inventar i sve redom polupati
Potpisujem. Iako nikad ne bi digao ruku na žensko, ovoj kur.vi sabrini bi obje ruke i noge polomio, sa uzitkom. Yebem li im majku svima.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 23 apr 2018, 22:53

Inijesta je napisao/la:Na ovu skupstinu treba uletit i kuhanim motkama udarat i njih i inventar i sve redom polupati
Bojkot im dodje ko malo mira za njih..

Jedino probat direktno Tana kontaktovat, pokusat covjeku objasnit situaciju i desavanja, pa cekat sta on misli i kakvi su mu planovi.. Ipak je on gazda.

Ovi su se ukopali tesko da im ko sta moze a to je jedino preostalo normalno rjesenje.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 apr 2018, 22:55

Tek sad vidim da je onaj Bordo Odin na klixu bio u pravu za neke stvari u svom kukanju! :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 23 apr 2018, 22:57

simidobar je napisao/la:

Jedino probat direktno Tana kontaktovat, pokusat covjeku objasnit situaciju i desavanja, pa cekat sta on misli i kakvi su mu planovi.. Ipak je on gazda.

Ovi su se ukopali tesko da im ko sta moze a to je jedino preostalo normalno rjesenje.
Ma brate realno Tana boli kurcina i za klub i grad i navijace, i ovo sto je ulozio mozemo zahvaliti Fedzi kusturici i hvala im obojici

Ova gamad se nikako drugacije ne moze otjerat osim batinama i udarom i na njih i imovinu im i na sve moguce
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 23 apr 2018, 22:59

Tanu kad se digne spolovilo uloži milionče u Cardiff i rastura po Britaniji.
Sa jednom desetinom novca koji ulaže u Cardiff mogao bi rasturati u BIH i igrati Evropu na nekom većem nivou.

HOĆEMO ARAPA U KLUBU! DA MOGU OVI IZ UPRAVE BOLJE KRASTI. HAHAH :D
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 23 apr 2018, 23:11

Inijesta je napisao/la:
simidobar je napisao/la:

Ma brate realno Tana boli kurcina i za klub i grad i navijace, i ovo sto je ulozio mozemo zahvaliti Fedzi kusturici i hvala im obojici

Ova gamad se nikako drugacije ne moze otjerat osim batinama i udarom i na njih i imovinu im i na sve moguce
Braca moj to je pretpostavka da ga boli ku*ac, ko zna ko sastavlja izvjestaje i sta mu salje. Vrijedi probat, bar cemo znat gdje smo. I to je nesto za ovu situaciju.

Ako je tako kao sto kazes nek proda klub, sta s*re.

Ta gamad je i zasluzila sve to sto kazes bez obzira na Tana.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 apr 2018, 23:16

Iznenada skočio rejting followera na Instagramu Bukovice.. Da li će prestići Anelicu, ostaje pitanje..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 23 apr 2018, 23:20

Od fudbalskog kluba Sarajevo ostalo je samo ime
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.