FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 24 apr 2018, 16:40

Pa ako idu Kinezi onda je logicno da Sabrina ostane kao Tanova 'produzena' ruka. I nece nigdje dok radi ono sto se od nje trazi (Tan trazi). Moze se nama taj pristup svidjati ili ne svidjati ali tako je kako je.
Pokusavali su Dino i Co. pare od Kampa i dr. stvari uloziti u igrace pa dobili - karinu! :D Mislim da je ona puno pametnija i nece ici u bilo kakve izlete nego ce raditi u okviru svojih mogucnosti, kako znalackih tako i financijskih.
Pozitivna stvar sutra moze biti 'izbacivanje' ovih Kineza koji ne zive u BiH, dovodjenja SD-a koji zna svoj pos'o i ima veze u svijetu fudbala i to je to.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 24 apr 2018, 17:06

Moze neko reci ukratko sta su ovi novi uradili u svojim karijerama? Da li su imali ikakve veze sa fudbalom? Znam da je ova neki menadzerski faks zavrsila, ovaj neki advokat a za ovog treceg ne znam sta je.... Da li barem navijaju za FKS? Jesu li "vojnici kluba" :hmmmm: ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 apr 2018, 17:24

Odlicna stvar je sto su novi clanovi preventivno popljuvani... Iako nisu jos uvijek zvanicno u klubu...

Iako niko veze nema ko su oni,al nek smo im yebali majku... Da mozemo reci, "e jesam reko"

I kad cujem vojnik, osip dobijem..
Nije ovo rat, nego sport!!!

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 24 apr 2018, 17:37

Zip je napisao/la:Odlicna stvar je sto su novi clanovi preventivno popljuvani... Iako nisu jos uvijek zvanicno u klubu...

Iako niko veze nema ko su oni,al nek smo im yebali majku... Da mozemo reci, "e jesam reko"
+1
Teško da se mogao naći neki čovjek iz svoje struke da bi nama bio poznat i bilo je za očekivat da će to biti za nas anonimusi.
Meni se čini da smo doveli pristojne ljude ali rezultati će najviše reći o njima na kraju.
Malo upada u oči što dovodimo toliko ljudi u taj PR i marketing ali nejse. Možda će neko i dobiti nogu iz trenutnog saziva.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 apr 2018, 17:40

Altiparmakovski dr.ka na kapitena izgleda. :rol:
Fra'er vazdan iste storyje na instagramu postavlja, šta Krste objavi, Parmak za 3 minute isto to.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 24 apr 2018, 17:41

Zip je napisao/la:Odlicna stvar je sto su novi clanovi preventivno popljuvani... Iako nisu jos uvijek zvanicno u klubu...

Ja sam u predhodnom postu pitao upravo za njihovu karijeru, jer mi se cini da su isti klinac ko ovi predhodni, to je moje misljenje. Jer sam za to da Sarajevu treba barem jedan covjek koji ima veze sa fudbalom. A ovo vojnici sam se zezao valjda vidis po smajlicu.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 apr 2018, 17:53

Zagor je napisao/la:

Ja sam u predhodnom postu pitao upravo za njihovu karijeru, jer mi se cini da su isti klinac ko ovi predhodni, to je moje misljenje. Jer sam za to da Sarajevu treba barem jedan covjek koji ima veze sa fudbalom. A ovo vojnici sam se zezao valjda vidis po smajlicu.
Ne odnosi se ovo gore ma tebe, vec samo za vojnike..
A nisi ti prvi koji je to spomenuo, pa sam opcenito napisao...

Veze nemam ko su novi ljudi, a vala nisam ni citao profil ovih trenutnih... Jer me me zanima..
Neko moze zavrsiti skolu u roku, i kad dodje praksa uzivo.. propadne mu sva skola...
I obratno...

Bitno je naci osobu/e koja ce imati zelju i motiv da posteno radi i napravi kako svoju karijeru tako i dobre rezultate svog segmenta u klubu...

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 24 apr 2018, 18:55

Ma realno ne bitni ljudi, ne bitne pozicije, nisu vrijedni da se oko njih vodi tolika polemika... Svakako nisu zaduzeni za sportski dio, nit su neki bitniji clanovi uprave...
1946~

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 24 apr 2018, 19:01

BordoSarajevo je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Realno nama u klubu treba dobar pravnik, jer sjetimo se onog pravnog tima iz 2012. ili 2013. koliko su samo tužbi protiv nas oborili i tako nam ušedjeli na stotine hiljada maraka. Druga stvar u taj stručnjak za prodaju i te stvari je pozitivno. Kao i ovi za odnose sa javnošću.
Ukoliko skupštin imenuje ove ljude u UO, prva stvar koju treba da urade je da smjene aktuelnu direktoricu i taj famozni sportski komitet, na čelu sa Ihtijarevićem. A imenuju neke nove ljude. O imenima za sportski segment smo raspravljali. O mjestu generalnog kao i tehničkog direktora, to nemam ideje.
upravo to
Pa ona formira ovu upravu i ima veca ovlastenja od njih. Ovi ce biti samo njen paravan i zato i jesu anonimusi totalni jer niko ozbiljan nije htio prihvatiti situaciju da preuzme odgovornost a da nema mogucnost odlucivanja.

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 24 apr 2018, 19:21

Da mi je samo znati na osnovu cega su izabrali ove nove clanove uprave.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 apr 2018, 19:23

bibula je napisao/la:Da mi je samo znati na osnovu cega su izabrali ove nove clanove uprave.
Na osnovu podrzavanja lgbt populacije
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 24 apr 2018, 19:38

Evolution87 je napisao/la:
bibula je napisao/la:Da mi je samo znati na osnovu cega su izabrali ove nove clanove uprave.
Na osnovu podrzavanja lgbt populacije
Nista, nemam sanse onda

High

Post Postao/la High » 24 apr 2018, 21:23

Još Karkina i Čavku!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 apr 2018, 21:40

Al brkici Cardiff lagano ide ka sigurnih 200 miliona funti samo od tv prava,evo ih vode na gostovanju i na korak su od PL.I kazu sto se nebavi Sarajevom vise koje ima po 2 hiljade maraka od prenosa utakmice :rol: :rol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 24 apr 2018, 21:42

Pa to. A ni tamo se vala ne proteze nesto za novcanik. :D Kad se vidi koliko drugi daju.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 24 apr 2018, 21:57

Poznato ime novog predsjednika FK Sarajevo

Sutra će biti održana sjednica Skupštine FK Sarajevo. Odranije je poznato nekoliko imena koja bi se trebala naći u sazivu novog Upravnog odbora Bordo kluba, a među njima se nalazi i Senad Jahić. Prema našim saznanjima, Senad Jahić koji je dugo godina radio u sektorima bankarstva i prodaje, bit će imenovan za novog predsjednika Upravnog odbora FK Sarajevo. Pred njim, ali i ostalim članovima Upravnog odbora FK Sarajevo teška je zadaća da vrate izgubljeno povjerenje navijača i da klub ponovo vrate u borbu za trofeje. U novom sazivu Upravnog odbora FK Sarajevo, prema saznanjima do kojih je došao naš portal, neće biti Veh Ken Choo, čovjek od povjerenja Vincenta Tana, već bi on trebao biti dio novog saziva Nadzornog odbora.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 apr 2018, 22:12

Senad Jahic,zna li neko nesto o njemu?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 apr 2018, 22:15

Ja jedini sto znam da je Sanel Jahic slobodan pa kontam mogao bi nam ga nastelit :urnebes:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 24 apr 2018, 22:17

Jel' sad Semir Jahic pjeva na proslavi titule? Neke godine? :urnebes:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 24 apr 2018, 22:19

zagorski je napisao/la:Senad Jahic,zna li neko nesto o njemu?
Koliko vidim radi kao Sales Manager u VB Leasing i magistar ekonomije na Juniverziti of Travnik... gdje ih samo nalaze jbt.. a jbg ocito svi pametni ljudi su vec zaposleni u ozbiljnim kompanijama, nas ce zapasti ovi malo tanji

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Hajdeee, nedimmmm1337 i 32 gosta.