Pokusavali su Dino i Co. pare od Kampa i dr. stvari uloziti u igrace pa dobili - karinu!

Pozitivna stvar sutra moze biti 'izbacivanje' ovih Kineza koji ne zive u BiH, dovodjenja SD-a koji zna svoj pos'o i ima veze u svijetu fudbala i to je to.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
+1Zip je napisao/la:Odlicna stvar je sto su novi clanovi preventivno popljuvani... Iako nisu jos uvijek zvanicno u klubu...
Iako niko veze nema ko su oni,al nek smo im yebali majku... Da mozemo reci, "e jesam reko"
Ja sam u predhodnom postu pitao upravo za njihovu karijeru, jer mi se cini da su isti klinac ko ovi predhodni, to je moje misljenje. Jer sam za to da Sarajevu treba barem jedan covjek koji ima veze sa fudbalom. A ovo vojnici sam se zezao valjda vidis po smajlicu.Zip je napisao/la:Odlicna stvar je sto su novi clanovi preventivno popljuvani... Iako nisu jos uvijek zvanicno u klubu...
Iako niko veze nema ko su oni,al nek smo im yebali majku... Da mozemo reci, "e jesam reko"
I kad cujem vojnik, osip dobijem..
Nije ovo rat, nego sport!!!
Ne odnosi se ovo gore ma tebe, vec samo za vojnike..Zagor je napisao/la:Ja sam u predhodnom postu pitao upravo za njihovu karijeru, jer mi se cini da su isti klinac ko ovi predhodni, to je moje misljenje. Jer sam za to da Sarajevu treba barem jedan covjek koji ima veze sa fudbalom. A ovo vojnici sam se zezao valjda vidis po smajlicu.Zip je napisao/la:Odlicna stvar je sto su novi clanovi preventivno popljuvani... Iako nisu jos uvijek zvanicno u klubu...
I kad cujem vojnik, osip dobijem..
Nije ovo rat, nego sport!!!
Pa ona formira ovu upravu i ima veca ovlastenja od njih. Ovi ce biti samo njen paravan i zato i jesu anonimusi totalni jer niko ozbiljan nije htio prihvatiti situaciju da preuzme odgovornost a da nema mogucnost odlucivanja.BordoSarajevo je napisao/la:upravo tohilmo je napisao/la:Realno nama u klubu treba dobar pravnik, jer sjetimo se onog pravnog tima iz 2012. ili 2013. koliko su samo tužbi protiv nas oborili i tako nam ušedjeli na stotine hiljada maraka. Druga stvar u taj stručnjak za prodaju i te stvari je pozitivno. Kao i ovi za odnose sa javnošću.
Ukoliko skupštin imenuje ove ljude u UO, prva stvar koju treba da urade je da smjene aktuelnu direktoricu i taj famozni sportski komitet, na čelu sa Ihtijarevićem. A imenuju neke nove ljude. O imenima za sportski segment smo raspravljali. O mjestu generalnog kao i tehničkog direktora, to nemam ideje.
Na osnovu podrzavanja lgbt populacijebibula je napisao/la:Da mi je samo znati na osnovu cega su izabrali ove nove clanove uprave.
Nista, nemam sanse ondaEvolution87 je napisao/la:Na osnovu podrzavanja lgbt populacijebibula je napisao/la:Da mi je samo znati na osnovu cega su izabrali ove nove clanove uprave.
Koliko vidim radi kao Sales Manager u VB Leasing i magistar ekonomije na Juniverziti of Travnik... gdje ih samo nalaze jbt.. a jbg ocito svi pametni ljudi su vec zaposleni u ozbiljnim kompanijama, nas ce zapasti ovi malo tanjizagorski je napisao/la:Senad Jahic,zna li neko nesto o njemu?
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Hajdeee, nedimmmm1337 i 32 gosta.