Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

storm_raider
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la storm_raider » 22 mar 2014, 02:42

Ovaj Teague je na nivou nekog igraca iz nase lige.

Al' cuj bundoooo. :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 22 mar 2014, 02:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

dziza_23
Kontakt:

Re: Odg: Mirza Teletović

Post Postao/la dziza_23 » 22 mar 2014, 02:42

ako mislis na ovo maloprije na klupi, to su se Blatchu smijali
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

Freaza
Kontakt:

Post Postao/la Freaza » 22 mar 2014, 02:42

crni89 je napisao/la:mirza isto ko pickica,imam utisak da ga zlostavljaju ovi iz bk...nema nikakve komunikacije sa igracima,imam utisak da ga samo omalovazavaju i simijavaju...
Nije ni tebi lahko :evil:

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 22 mar 2014, 02:42

Teague kloc. Thornton kloc. :oops:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 22 mar 2014, 02:43

crni89 je napisao/la:mirza isto ko pickica,imam utisak da ga zlostavljaju ovi iz bk...nema nikakve komunikacije sa igracima,imam utisak da ga samo omalovazavaju i simijavaju...
da li te je barem malo stid to napisati ?

crni89
Kontakt:

Post Postao/la crni89 » 22 mar 2014, 02:46

dziza_23 je napisao/la:ako mislis na ovo maloprije na klupi, to su se Blatchu smijali
znam da su se blatche smijalu,ali onako realno gledajuci cojk nema neke emocije ,svi na klupi ustaju kad se neki vazan poen dadne il odigra neka dobra akcija..on ko crnogorac mrsko guzicu pomaknut ,ustaje ko moja nena...druga stvar il je glup il se pravi dobrica relano thorton mu lopte neda i diskrimiira ga a on njemu asitencije dijeli na tricu kad on moze opucat,daj pokazi malo zube... gdje ti je inat onaj bosanski budi manga,zaprijeti malo,samo jos fali da ti se ovaj derpa pocne nabacivat,haj sto ces sebe osramotit,brate i nas bosance ces napravit ****..jbg mirza

crni89
Kontakt:

Post Postao/la crni89 » 22 mar 2014, 02:48

mirzatele je napisao/la:
da li te je barem malo stid to napisati ?
jest me stid, al izneriviram se gledajuci sve ovo...nemoj mi samoi sad deristi,budi sigiran da ja u zadnje vrijeme zivim za mirzine utakmice..ali ovo iz utakmicee u utakmicu frustrirajuce

Freaza
Kontakt:

Post Postao/la Freaza » 22 mar 2014, 02:48

crni89 je napisao/la:
dziza_23 je napisao/la:ako mislis na ovo maloprije na klupi, to su se Blatchu smijali
znam da su se blatche smijalu,ali onako realno gledajuci cojk nema neke emocije ,svi na klupi ustaju kad se neki vazan poen dadne il odigra neka dobra akcija..on ko crnogorac mrsko guzicu pomaknut ,ustaje ko moja nena...druga stvar il je glup il se pravi dobrica relano thorton mu lopte neda i diskrimiira ga a on njemu asitencije dijeli na tricu kad on moze opucat,daj pokazi malo zube... gdje ti je inat onaj bosanski budi manga,zaprijeti malo,samo jos fali da ti se ovaj derpa pocne nabacivat,haj sto ces sebe osramotit,brate i nas bosance ces napravit ****..jbg mirza
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: usra ti i sefa i stanicu , gledaj malo realnije na sve to . Pa ce ti se samo kazati ;)
I to za radovanje , nije se radovo kad je pogodio tricu sa parkinga a ne da se raduje(luduje) kad Johnson da tricu . Jednostavno je takva osoba :D
Zadnja izmjena: Freaza, dana/u 22 mar 2014, 02:50, ukupno mijenjano 1 put.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 22 mar 2014, 02:48

Jos 2 poena i sut 50 %. Dobra njegova utakmica ali ovo je minimum kako on mora igrati konstantno da bi se zadrzao u rotaciji kad se KG vrati.

Sta mu je sa bacanjima? Skroz je oslabio u tom segmentu. Da je osutao tricu koju u 1p sigurno bi pogodio a ovako kad se ohladio i nista.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 22 mar 2014, 02:49

9 poena. Nije neki ucinak, ali svakako bolje nego u dvije zadnje utakmice. Steta sto ne ubaci onaj zadnji slobodni, makar bi bilo double-digits. To bi bilo to, laku noc. Slijedeca protiv Mavericksa, nedjelja.

P.S Mirza ima nekakav prazan pogled. Nesto tu ne stima.
Zadnja izmjena: JackTheStripper, dana/u 22 mar 2014, 02:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 22 mar 2014, 02:50

Joj crni.. nemoj vise...Mirza vecceras solidan, u odbrani veoma dobar, pogotovo u prvom poluvremenu. Napokon je poceo da koristi svoju snagu i ulaz. Na prvom koraku je mnogo radio, to se odmah vidi.. Samo se nadam da ce malo da popusti sa teretanom i vrati osjecaj za tricu. Mirza, ponosni smo na tebe i 'bem mu misa pocni ta slobodna da pogadjas kako znas!
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 22 mar 2014, 02:52, ukupno mijenjano 1 put.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 22 mar 2014, 02:51

Na kraju ukupan sut 3-6, od toga za 3 poena 0-1 :? Jedan skok, dvije asistencije i blokada.

Solidan ucinak, ali se vidi da na terenu puno bolje djeluje sa Deronom, nego sa bilo kojim drugim igracom.

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 22 mar 2014, 02:53

[youtube][/youtube]

crni89
Kontakt:

Post Postao/la crni89 » 22 mar 2014, 02:56

storm_raider je napisao/la:Joj crni.. nemoj vise...Mirza vecceras solidan, u odbrani veoma dobar, pogotovo u prvom poluvremenu. Napokon je poceo da koristi svoju snagu i ulaz. Na prvom koraku je mnogo radio, to se odmah vidi.. Samo se nadam da ce malo da pousti sa teretanom i vrati osjecaj za tricu. Mirza, ponosni smo na tebe i 'bem mu misa pocni ta slobodna da pogadjas kako znas!
nisam ja priatelju nezadovoljan mirzinom igrom,ljut sam zbog toga odnosa mirze sa ostalim igracima..nesto nestima,evo svi mi gledaamo utakmicu,pojedini igraci posebno thorton,livingston ,igraci koji razigravaju nemaju u vidu mirze,o blatcke i jj da nepricamo ,ja nepamtim akd su zadnji put nesto asistirali do mirze..ja mislim da mirza treba poradit malo na tome,da im da do znanja da moraju racunat na njega, a ne da igra 10 min i samo ima dodoir sa loptom kad treba izvest ispod kosa da zapocne napad..realno pisem,nema nista protiv vecerasnje igre mirze,igra je koliko su mu ove mazge dozvolile..ja mislim da u ovoj ekipi postoji klan,vidimo na ostoj poziciji kad igra pp kako njemu daju lopte..

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 22 mar 2014, 08:36

nemoj vise crni, ziv bio
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 22 mar 2014, 10:16

Daj Bože da se ovo ponovi opet slika
[youtube][/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 22 mar 2014, 10:24

crni89 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Joj crni.. nemoj vise...Mirza vecceras solidan, u odbrani veoma dobar, pogotovo u prvom poluvremenu. Napokon je poceo da koristi svoju snagu i ulaz. Na prvom koraku je mnogo radio, to se odmah vidi.. Samo se nadam da ce malo da pousti sa teretanom i vrati osjecaj za tricu. Mirza, ponosni smo na tebe i 'bem mu misa pocni ta slobodna da pogadjas kako znas!
nisam ja priatelju nezadovoljan mirzinom igrom,ljut sam zbog toga odnosa mirze sa ostalim igracima..nesto nestima,evo svi mi gledaamo utakmicu,pojedini igraci posebno thorton,livingston ,igraci koji razigravaju nemaju u vidu mirze,o blatcke i jj da nepricamo ,ja nepamtim akd su zadnji put nesto asistirali do mirze..ja mislim da mirza treba poradit malo na tome,da im da do znanja da moraju racunat na njega, a ne da igra 10 min i samo ima dodoir sa loptom kad treba izvest ispod kosa da zapocne napad..realno pisem,nema nista protiv vecerasnje igre mirze,igra je koliko su mu ove mazge dozvolile..ja mislim da u ovoj ekipi postoji klan,vidimo na ostoj poziciji kad igra pp kako njemu daju lopte..
Stari moj, vidi se da se stvarno nerviras i zelis sve najbolje Mirzi. Mislim da grijesis i on je igrao realno katastrofalno u zadnje vrijeme. Znaju oni Mirzu veoma dobro i vise provode zajedno vremena nego sa svojim porodicama, eto protiv Dallasa su sve lopte na njega isle uglavnom. Bitno je da on pokaze dozu agresivnosti kakvu je pokazao u sinoc, a za asistencije je lako. Takodjer, istina je da su pojedini igraci strasno sebicni, ali ono sto raduje mene je da i pored katastrofalnih partija, nije izgubio svoje mjesto u rotaciji.
Kidd mu je dao vise sanse nego svojevremeno Mensur Bajramovic, a opet Jason zna zasto mu toliko vjeruje.

simicz
Kontakt:

Post Postao/la simicz » 22 mar 2014, 11:02

Na kojoj utakmici, Mirza zabije tricu i okrene i kaže nešto u stilu J**em vam mater ili nesto tako? Za kolekciju :D

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 22 mar 2014, 11:24

Protiv Atlante.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 22 mar 2014, 15:23

Ok tekma mirze sinoc , stvarno ne znam sta mu je idalje sa sutom da li mozda radi na necemu drugom sto zahtjeva dodatni rad u teretani pa da nije ponovo preopteretio ruke ? Da je ubo sva slobodna bilo bi jos bolje ali hajde...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.