FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Isnar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Isnar » 29 maj 2010, 21:27

cena je napisao/la:Bajic se nije dogovorio sa Zeljom za novi ugovor te je napustio Grbavicu i pregovara sa Sarajevom.Bucan isto nije zadovoljan,ali kaze ako ne ode vani vjerovatno ce ostati u Zelji.Beslija ce potpisati u to nesumnjam kaze Osim za Oslobodenje!Puno prica o dolasku,ali sad zasad ekipa se polako rasipa. :idea:
To su tvoje zelje... idi gledaj svoje raspalo njajajvo, ne moze vas skrpit' ni crveni krst... :arrow:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 29 maj 2010, 21:32

Nego jel ko snimao danas tu emisiju gdje je Culum bio gost?

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 29 maj 2010, 22:28

cena je napisao/la:Bajic se nije dogovorio sa Zeljom za novi ugovor te je napustio Grbavicu i pregovara sa Sarajevom.Bucan isto nije zadovoljan,ali kaze ako ne ode vani vjerovatno ce ostati u Zelji.Beslija ce potpisati u to nesumnjam kaze Osim za Oslobodenje!Puno prica o dolasku,ali sad zasad ekipa se polako rasipa. :idea:
Bajic nece kod vas,a i da dodje vjeruj da vas ne bi bas pojacao.Bucan i Beslija ostaju u Zelji najvjerovatnije ;) Amar znas sta radi(pregovara se sa nekim igracima,a tamo gdje najvaznije je dosao igrac-Gancev,Bekric nam nece puno falit tacnije mislim da ima igraca u nasoj ligi koji ga mogu zamjenit ako ne i bolji biti) i ekipa se ne raspada dosado pitarska :mrgreen:
AMAR OSIM!

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 29 maj 2010, 22:47

@cena idi gledaj svoje Sarajevo koje je u problemima i pusti nas da uzivamo u svemu, sami nagadjamo pojacanja i sta ce da nam bude sa klubom.

Niho TM87
Kontakt:

Post Postao/la Niho TM87 » 29 maj 2010, 22:52

Dino_TM je napisao/la:@cena idi gledaj svoje Sarajevo koje je u problemima i pusti nas da uzivamo u svemu, sami nagadjamo pojacanja i sta ce da nam bude sa klubom.
Ma pusti jade neka čitaju o šampionima a vidiš da na svom forumu nemaju šta da čitaju jer nema nekih specjalnih dešavanja samo pokoji junior postane prvotimac daleko če dogurat takooo.....ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI TM'87

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 29 maj 2010, 22:55

Dino_TM je napisao/la:@cena idi gledaj svoje Sarajevo koje je u problemima i pusti nas da uzivamo u svemu, sami nagadjamo pojacanja i sta ce da nam bude sa klubom.

Samo uzivaj,to je samo natpis koje je dao Amar za Oslobodjenje :idea: :arrow:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 29 maj 2010, 23:00

Kad ce sjednica cena?Mozda je Vukasin pitar,eto Europe...

Bajic odlazi,to nije nista novo,Bucanu ponuđen novi ugovor,Beslija je voljan ostati,elem Amar je ionako vec najavio da ce prvo rijesiti situaciju sa ugovorima pa onda pojacanja...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 29 maj 2010, 23:00

cena je napisao/la:

Samo uzivaj,to je samo natpis koje je dao Amar za Oslobodjenje :idea: :arrow:
Amar je jedan veliki kontras, kao i otac mu. Da dobijemo Intera 3:0 on bi rekao da smo odigrali 'nako, da smo imali srece i sigurno bi negdje nasao neku zamjerku. Njegove izjave u stampi ne treba shvatati toliko ozibljno :)
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 29 maj 2010, 23:11

znaci od iduce sezone imacemo ekipu koja nije prozivjela simu, hotica i 1000 ljudi na stadinu, ja mislim da je to dobro jer raja cim vidi onog koji je grijesio prije 2 godine da grijesi i sad odma mu se sjecaju familije treba nam spic, stoper, lijevi bek, vezni, napadac, visca je nova desteka 8-)
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 29 maj 2010, 23:16

@cena sigurno nije rekao da se ekipa raspada, nego da odlazi najbolji igrac i jos neki prvotimac. ;)

denole98
Kontakt:

Post Postao/la denole98 » 29 maj 2010, 23:20

Amar bi sada posto je prodao Bekrica trebao izbaciti Popovića kojeg je cijelu sezonu gurao naprijed i kupiti nove igraće za europu

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 30 maj 2010, 09:50

SADA ILI NIKADA :!: Višći treba ugovor produžiti i na taj način osigurati siguran i jak transfer :!:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 30 maj 2010, 10:02

Hamo je napisao/la:SADA ILI NIKADA :!: Višći treba ugovor produžiti i na taj način osigurati siguran i jak transfer :!:
slazem se
nermin_TM je napisao/la:znaci od iduce sezone imacemo ekipu koja nije prozivjela simu, hotica i 1000 ljudi na stadinu, ja mislim da je to dobro jer raja cim vidi onog koji je grijesio prije 2 godine da grijesi i sad odma mu se sjecaju familije treba nam spic, stoper, lijevi bek, vezni, napadac, visca je nova desteka 8-)
ne slezem se sa tobom treba dovest jednog solidnog igraca koji moze igratr stopera i ljevog bocnog te nekog malo kvalitetnijeg igraca od seje.sejo jest brz explozivan ali brate ima potez viska to nije normalno a da imamo na toj pozici viscu pod hitno ofanzivnog veznog i spica te golmana ukoliko seha naputi zelju da a u vezi ovo da ne trebaju igraci koji su igrali u sime i hotica mislim da trebaju treba nama jedno takvo iskustvo makar bio rezerva
svoj ti pos'o !

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 30 maj 2010, 10:49

evo mujic u julu slobodan igrac ako ne potpise, a govorio je osim nesta o dovodjenju vec navedenog

Post Postao/la Avatar » 30 maj 2010, 10:51

Važno je istaći da čak 13 – rici prvotimaca Slobode ovog ljeta ističu ugovori. U junu ugovori ističu Igoru Mostarliću, Džemalu Sadikoviću, Muameru Zoletiću i Semiru Slomiću, u julu Denisu Mujkiću, Senadu Mujiću, Gradimiru Crnogorcu i Tariku Okanoviću. Sa druge strane, Stefan Gavarić, Alvin Karadža, Damir Smajlović i Ognjen Krasić su vezani za Slobodu do januara 2011

Mozel' se izabrati sta od ovoga ? :mrgreen:

dzumbastiko
Kontakt:

Post Postao/la dzumbastiko » 30 maj 2010, 11:03

ovdje niko nije normlan

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 30 maj 2010, 11:09

Crnogorac,Mujic i Smajlovic :D :D :D
svoj ti pos'o !

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 30 maj 2010, 11:28

Dzemal Sadikovic :mrgreen: :mrgreen:
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 30 maj 2010, 11:50

ne znam je li neko postavljao

http://www.slobodnaevropa.org/video/7789.html

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 30 maj 2010, 11:56

Hamo je napisao/la:SADA ILI NIKADA :!: Višći treba ugovor produžiti i na taj način osigurati siguran i jak transfer :!:
visca ima ugovor na tri godine
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.