To su tvoje zelje... idi gledaj svoje raspalo njajajvo, ne moze vas skrpit' ni crveni krst...cena je napisao/la:Bajic se nije dogovorio sa Zeljom za novi ugovor te je napustio Grbavicu i pregovara sa Sarajevom.Bucan isto nije zadovoljan,ali kaze ako ne ode vani vjerovatno ce ostati u Zelji.Beslija ce potpisati u to nesumnjam kaze Osim za Oslobodenje!Puno prica o dolasku,ali sad zasad ekipa se polako rasipa.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Nego jel ko snimao danas tu emisiju gdje je Culum bio gost?
Bajic nece kod vas,a i da dodje vjeruj da vas ne bi bas pojacao.Bucan i Beslija ostaju u Zelji najvjerovatnijecena je napisao/la:Bajic se nije dogovorio sa Zeljom za novi ugovor te je napustio Grbavicu i pregovara sa Sarajevom.Bucan isto nije zadovoljan,ali kaze ako ne ode vani vjerovatno ce ostati u Zelji.Beslija ce potpisati u to nesumnjam kaze Osim za Oslobodenje!Puno prica o dolasku,ali sad zasad ekipa se polako rasipa.
AMAR OSIM!
@cena idi gledaj svoje Sarajevo koje je u problemima i pusti nas da uzivamo u svemu, sami nagadjamo pojacanja i sta ce da nam bude sa klubom.
Ma pusti jade neka čitaju o šampionima a vidiš da na svom forumu nemaju šta da čitaju jer nema nekih specjalnih dešavanja samo pokoji junior postane prvotimac daleko če dogurat takooo.....ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI TM'87Dino_TM je napisao/la:@cena idi gledaj svoje Sarajevo koje je u problemima i pusti nas da uzivamo u svemu, sami nagadjamo pojacanja i sta ce da nam bude sa klubom.
Dino_TM je napisao/la:@cena idi gledaj svoje Sarajevo koje je u problemima i pusti nas da uzivamo u svemu, sami nagadjamo pojacanja i sta ce da nam bude sa klubom.
Samo uzivaj,to je samo natpis koje je dao Amar za Oslobodjenje
- bistrikboy
- Kontakt:
Kad ce sjednica cena?Mozda je Vukasin pitar,eto Europe...
Bajic odlazi,to nije nista novo,Bucanu ponuđen novi ugovor,Beslija je voljan ostati,elem Amar je ionako vec najavio da ce prvo rijesiti situaciju sa ugovorima pa onda pojacanja...
Bajic odlazi,to nije nista novo,Bucanu ponuđen novi ugovor,Beslija je voljan ostati,elem Amar je ionako vec najavio da ce prvo rijesiti situaciju sa ugovorima pa onda pojacanja...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Amar je jedan veliki kontras, kao i otac mu. Da dobijemo Intera 3:0 on bi rekao da smo odigrali 'nako, da smo imali srece i sigurno bi negdje nasao neku zamjerku. Njegove izjave u stampi ne treba shvatati toliko ozibljnocena je napisao/la:Dino_TM je napisao/la:@cena idi gledaj svoje Sarajevo koje je u problemima i pusti nas da uzivamo u svemu, sami nagadjamo pojacanja i sta ce da nam bude sa klubom.
Samo uzivaj,to je samo natpis koje je dao Amar za Oslobodjenje![]()
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
znaci od iduce sezone imacemo ekipu koja nije prozivjela simu, hotica i 1000 ljudi na stadinu, ja mislim da je to dobro jer raja cim vidi onog koji je grijesio prije 2 godine da grijesi i sad odma mu se sjecaju familije treba nam spic, stoper, lijevi bek, vezni, napadac, visca je nova desteka 
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
@cena sigurno nije rekao da se ekipa raspada, nego da odlazi najbolji igrac i jos neki prvotimac. 
Amar bi sada posto je prodao Bekrica trebao izbaciti Popovića kojeg je cijelu sezonu gurao naprijed i kupiti nove igraće za europu
SADA ILI NIKADA
Višći treba ugovor produžiti i na taj način osigurati siguran i jak transfer 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
slazem seHamo je napisao/la:SADA ILI NIKADAVišći treba ugovor produžiti i na taj način osigurati siguran i jak transfer
ne slezem se sa tobom treba dovest jednog solidnog igraca koji moze igratr stopera i ljevog bocnog te nekog malo kvalitetnijeg igraca od seje.sejo jest brz explozivan ali brate ima potez viska to nije normalno a da imamo na toj pozici viscu pod hitno ofanzivnog veznog i spica te golmana ukoliko seha naputi zelju da a u vezi ovo da ne trebaju igraci koji su igrali u sime i hotica mislim da trebaju treba nama jedno takvo iskustvo makar bio rezervanermin_TM je napisao/la:znaci od iduce sezone imacemo ekipu koja nije prozivjela simu, hotica i 1000 ljudi na stadinu, ja mislim da je to dobro jer raja cim vidi onog koji je grijesio prije 2 godine da grijesi i sad odma mu se sjecaju familije treba nam spic, stoper, lijevi bek, vezni, napadac, visca je nova desteka
svoj ti pos'o !
evo mujic u julu slobodan igrac ako ne potpise, a govorio je osim nesta o dovodjenju vec navedenog
-
Važno je istaći da čak 13 – rici prvotimaca Slobode ovog ljeta ističu ugovori. U junu ugovori ističu Igoru Mostarliću, Džemalu Sadikoviću, Muameru Zoletiću i Semiru Slomiću, u julu Denisu Mujkiću, Senadu Mujiću, Gradimiru Crnogorcu i Tariku Okanoviću. Sa druge strane, Stefan Gavarić, Alvin Karadža, Damir Smajlović i Ognjen Krasić su vezani za Slobodu do januara 2011
Mozel' se izabrati sta od ovoga ?
Mozel' se izabrati sta od ovoga ?
-
dzumbastiko
- Kontakt:
ovdje niko nije normlan
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
- alan ford 26
- Kontakt:
Dzemal Sadikovic

"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
visca ima ugovor na tri godineHamo je napisao/la:SADA ILI NIKADAVišći treba ugovor produžiti i na taj način osigurati siguran i jak transfer
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.