FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Je li već neko prizivao H. Handžića? 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bili su Husref i skaut na Grbavici vjerujem da je upisan u tefterHigh je napisao/la:Je li već neko prizivao H. Handžića?

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Bili su Husref i skaut na Grbavici vjerujem da je upisan u tefterHigh je napisao/la:Je li već neko prizivao H. Handžića?

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
SVI NA ISTOK!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:SVI NA ISTOK!

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Stanojević produžio do 2020g., dobar igrač.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Pa imao je do 2020 godine.Dosao je 2017 potpisao na 3 godine.ledesma je napisao/la:Stanojević produžio do 2020g., dobar igrač.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Pa imao je do 2020 godine.Dosao je 2017 potpisao na 3 godine.ledesma je napisao/la:Stanojević produžio do 2020g., dobar igrač.
e to ne znam hahaha, samo sam vidio na instagramu 2020 u dresu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mozda si nesto fulio buraz?ledesma je napisao/la:Stanojević produžio do 2020g., dobar igrač.
Miloš Stanojević potpisao trogodišnji ugovor sa Sarajevom
Dojučerašnji igrač Radničkog iz Niša Miloš Stanojević potpisao je trogodišnji ugovor sa Sarajevom.
Zadnji vezni igrač je osim Radničkog u karijeri nosio dresove Mladosti, Napretka, Rada, BASK-a, Srema i Radničkog iz Obrenovca, a u Super ligi Srbije je ukupno nastupio 94 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Odličan je Stanojević!
Kad je dolazio bio je preventivno popljuvan i zvali smo ga još jednim polovnjakom iz Srbije. To je pravi recept izgleda 

Meni je obećavao!haris004 je napisao/la:Kad je dolazio bio je preventivno popljuvan i zvali smo ga još jednim polovnjakom iz Srbije. To je pravi recept izgleda

-
- Kontakt:
Nesto analiziram kako da je zrinjski tako uspjesan i jedna stvar mi je posebno zanimljiva kako oni dobro primaju igrace . Bekric,Kadusic,Bilbija polivnjaci iz hrvatske nikom nista ne smeta kod nas bi milion zamjerki nasli slusa cecu,igrao za zelju, nije pitar, zuta mu kosa , celav ,pusi sisu, nosi zute kopacke,tuzlak,zenicanin,menadjer mu husaric itd. Nije ovo kljucno za uspjeh zrinjskog al viidi se da isti igraci puno opustenjije igraju u dresu zrinjskog nego u drresu Sarajeva ili zelje
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je misljenje nekog navijaca, nema neke veze sa realnoscu i igrama.bordobijeli je napisao/la:Nesto analiziram kako da je zrinjski tako uspjesan i jedna stvar mi je posebno zanimljiva kako oni dobro primaju igrace . Bekric,Kadusic,Bilbija polivnjaci iz hrvatske nikom nista ne smeta kod nas bi milion zamjerki nasli slusa cecu,igrao za zelju, nije pitar, zuta mu kosa , celav ,pusi sisu, nosi zute kopacke,tuzlak,zenicanin,menadjer mu husaric itd. Nije ovo kljucno za uspjeh zrinjskog al viidi se da isti igraci puno opustenjije igraju u dresu zrinjskog nego u drresu Sarajeva ili zelje
Pa ima u ovome istine, defitivno. Ali mi jednostavno imamo neki luzerski mentalitet, nama da dođe Batistuta Gabriele i Pele(iz najboljih dana), mi bi opet imali to nešto u sebi, taj mentalitet.MortemHz je napisao/la:To je misljenje nekog navijaca, nema neke veze sa realnoscu i igrama.bordobijeli je napisao/la:Nesto analiziram kako da je zrinjski tako uspjesan i jedna stvar mi je posebno zanimljiva kako oni dobro primaju igrace . Bekric,Kadusic,Bilbija polivnjaci iz hrvatske nikom nista ne smeta kod nas bi milion zamjerki nasli slusa cecu,igrao za zelju, nije pitar, zuta mu kosa , celav ,pusi sisu, nosi zute kopacke,tuzlak,zenicanin,menadjer mu husaric itd. Nije ovo kljucno za uspjeh zrinjskog al viidi se da isti igraci puno opustenjije igraju u dresu zrinjskog nego u drresu Sarajeva ili zelje
FUKSO ODLAZI!
Veliki klubovi znace igracima obavezu postizanja dobrih rezultata = pritisak. Kod nas su vecinom igraci dovedeni sa strane. Jedini kriterij kod nas je da novi igrac "zna lopte" ali jednako bitan je i mentalni sklop igraca koji se uci od malena i nosi u sebi (jedino je ova uprava izuzetak jer je jedini kriterij biti jeftin i nista drugo). Trener to samo potpali pred velike meceve ( a nekad ni to jer su i sami igraci svjesni velicine meca pa se sami motivisu). Zato Papetu nije jasno da nekog treba motivisati jer on to uvijek nosi u sebi, a modernim zvijezdama moras titrati pogotovo u repki. Nije isto ako igrac daje golove nakon sto ekipa vodi 4:0 ili moze odluciti tekmu iz nikakve polusanse kod 0:0. To je ogromna razlika. Ali to neko iz sportskog segmenta mora da prepozna kad se igrac dovodi. Ko ce to kod nas raditi ? Sabrina (jer ona odlucuje o svemu) ? Ihtijarevic ?ledesma je napisao/la:Pa ima u ovome istine, defitivno. Ali mi jednostavno imamo neki luzerski mentalitet, nama da dođe Batistuta Gabriele i Pele(iz najboljih dana), mi bi opet imali to nešto u sebi, taj mentalitet.MortemHz je napisao/la:To je misljenje nekog navijaca, nema neke veze sa realnoscu i igrama.bordobijeli je napisao/la:Nesto analiziram kako da je zrinjski tako uspjesan i jedna stvar mi je posebno zanimljiva kako oni dobro primaju igrace . Bekric,Kadusic,Bilbija polivnjaci iz hrvatske nikom nista ne smeta kod nas bi milion zamjerki nasli slusa cecu,igrao za zelju, nije pitar, zuta mu kosa , celav ,pusi sisu, nosi zute kopacke,tuzlak,zenicanin,menadjer mu husaric itd. Nije ovo kljucno za uspjeh zrinjskog al viidi se da isti igraci puno opustenjije igraju u dresu zrinjskog nego u drresu Sarajeva ili zelje
FUKSO ODLAZI!
I onda dodje derbi i nasi bjeze od lopte ili se sakrivaju iza igraca. Ako su to radili u starim klubovima i nisu navikli na "preuzimanje odgovornosti" sta od njih ocekujete sada. Plus ako su ti igraci osjetljivi na grubu igru - eto veselja. Zato na derbijima komsije idu uvijek pregrubo a ako je teren kao njiva onda cak i bolje za njih. Nasi se ne mogu sa loptom sastaviti plus uzasan teren i na kraju garant gubis (zadnji derbi na Grbavici).
Onda se Husref cudi sta to bi i zasto. On zna da mu je najveci merak bilo igrati protiv C.Zvezde i slicnih. Danas je fokus igraca na dobre slike na Insta i veliki ugovori. Nemoj pritiska, ostre igre i divljih livada. Plus sve sto valja bjezi vani sto prije. Dakle mentalitet kluba je bitan (nas definitivno nije luzerski) ali igraci moraju biti spremni da ga prihvate. Nasi igraci vecinom NISU.
Nasi bar mogu nase akademce formirati na pravi nacin ali i za to moras imati ljude koji znaju o tome.
P.S. Zrinjski pazljivo bira svakog igraca i sta ko pokriva a ne prave greske - zahvaljujuci sportskom dijelu uprave koji zna sta radi (pa cak i sa puno nasih igraca uzima titule zaredom)
Traje li bojkot i dalje ili mozemo na tekmu sutra?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- muhamedhulk
- Kontakt:
Zamalo da danas Krupa iznenadi uski.
Za dlaku. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zamalo bas hahaha.. to nam nimalo ne ide u prilog.muhamedhulk je napisao/la:Zamalo da danas Krupa iznenadi uski.Za dlaku.
- siroliver69
- Kontakt:
Martinović i Slišković nisu vojnici kluba koje su navijači postavili, a evo sa našim otpadom godina za godinom titule. Do koga li je? Da im igraci nisu bolje placeni?bordobijeli je napisao/la:Nesto analiziram kako da je zrinjski tako uspjesan i jedna stvar mi je posebno zanimljiva kako oni dobro primaju igrace . Bekric,Kadusic,Bilbija polivnjaci iz hrvatske nikom nista ne smeta kod nas bi milion zamjerki nasli slusa cecu,igrao za zelju, nije pitar, zuta mu kosa , celav ,pusi sisu, nosi zute kopacke,tuzlak,zenicanin,menadjer mu husaric itd. Nije ovo kljucno za uspjeh zrinjskog al viidi se da isti igraci puno opustenjije igraju u dresu zrinjskog nego u drresu Sarajeva ili zelje
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bordobijeli, BungaBum, Google Adsense [Bot], Hightower, JavierBosnia, mnon46, Rule_hz, Vanja8 i 90 gostiju.