Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Daleko mu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Kako ofirno ubace Peljtu da sudi haha. Da se zamazu oci zbog proslog kola. Sta kazu koja je ocjena bila ljepotanu cazinskom?
Kakva je logika da sudija iz grada Sarajeva sudi Sarajevu 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- svrakino1921
- Kontakt:
Peljto Pitarima sudi
Pa ne mogu da vjerujem
Ono Elvis ne moze nama da sudi zato sto navija za nas
Bez obzira sto je iz Banovica
Ovaj iz Sarajeva sudi Sarajevu
Pa ne mogu da vjerujem
Ono Elvis ne moze nama da sudi zato sto navija za nas
Bez obzira sto je iz Banovica
Ovaj iz Sarajeva sudi Sarajevu
- Simpatizer
- Kontakt:
Nase je da muski odigramo bez obzira na domaceg sudiju.
Nema kmecanja.
Nema kmecanja.

Ja samo govorim istinu,ako ti smeta tvoj problem!!Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 mar 2022, 18:03Nisi kompetentan
I meni je bio drag Modrić,ali neke izjave na sudu se ne mogu zaboraviti,pogotovo ako braniš dokazanog kriminalca Mamića,tako da...

-
- Kontakt:
Inace je borac poznat po muskoj igri, puhne vjetar oni padaju ko pokoseni i odma faul dobiju
-
- Kontakt:
Joj seljačke fore, ko eto da zamažu oči javnosti poslije one lakrdije cazinskog šupka. Hajde pitari, iskarajte ovu vlaško/lopovsku skalameriju kako znate i umijete.
Naravno, pod uslovom da još ne plaćate dug zbog korona titule.
Naravno, pod uslovom da još ne plaćate dug zbog korona titule.

Željezničar za život cijeli!
Kako lukav potez sudijske komisije sa ovim delegiranjem nakon silnih naslova na portalima o tome kako Peljto nije sudio 5 kola zaredom i kako je ove sezone u BiH sudio 3 tekme manje nego u Evropi. Čovjek još sudi večeras u Francuskoj s istim pomoćnicima i iz aviona odmah ide na Koševo, srećom blizu i stanuje 
Ovako ex capite na prvu se sjećam da je bilo par situacija gdje su suci i jedna od ekipa bili iz istog grada. Triput u Kupu i jednom u ligi.
1) Spahalić (Mostar) je sudio Zrinjskom i to je bila komedija živa, smiješna dva penala dosudio ali ne znam protiv koga.
2) Petrović sudio prvu utakmicu finala Kupa 2018. Željo-Krupa.
3) Peljto sudio taj revanš u Krupi.
4) Peljto sudio finale zadnjeg Kupa Borac-Sarajevo.
Po meni ovo treba postati normalno jer je on sudija iz glavnog grada i najbolji je. Klubovima treba biti privilegija što im on sudi.

Ovako ex capite na prvu se sjećam da je bilo par situacija gdje su suci i jedna od ekipa bili iz istog grada. Triput u Kupu i jednom u ligi.
1) Spahalić (Mostar) je sudio Zrinjskom i to je bila komedija živa, smiješna dva penala dosudio ali ne znam protiv koga.
Po meni ovo treba postati normalno jer je on sudija iz glavnog grada i najbolji je. Klubovima treba biti privilegija što im on sudi.
Zar je stvarno neko mislio da ce Borac povest sudije na gostovanje Sarajevu?!?
Nigdje u svijetu nema da sudija iz grada sudi klubu koji je iz tog grada, ako je protivnik iz drugog grada. Peljto je bez sumnje nas najbolji sudija al po meni on moze suditi samo srajevski derbi. Ako bude imalo pametan a ne sumnjam da jeste, odgodit ce tu utakmicu, jer veceras ima veoma zahtjevnu utakmicu u Marseju.Fajl je napisao/la: ↑10 mar 2022, 19:42Kako lukav potez sudijske komisije sa ovim delegiranjem nakon silnih naslova na portalima o tome kako Peljto nije sudio 5 kola zaredom i kako je ove sezone u BiH sudio 3 tekme manje nego u Evropi. Čovjek još sudi večeras u Francuskoj s istim pomoćnicima i iz aviona odmah ide na Koševo, srećom blizu i stanuje
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Ocekujem lakrdiju na policama
Ima u Rusiji i još nekim ligama dosta jačim od naše. Sudija iz glavnog grada nema restrikcija i može suditi apsolutno svaku utakmicu. Šta mu to fali pa ne može suditi? Sumnjaš u njegovu objektivnost i profesionalnost? Zašto bi odgađao?esprit24 je napisao/la: ↑10 mar 2022, 20:00Nigdje u svijetu nema da sudija iz grada sudi klubu koji je iz tog grada, ako je protivnik iz drugog grada. Peljto je bez sumnje nas najbolji sudija al po meni on moze suditi samo srajevski derbi. Ako bude imalo pametan a ne sumnjam da jeste, odgodit ce tu utakmicu, jer veceras ima veoma zahtjevnu utakmicu u Marseju.
On je jedini koji sigurno nije potkupljiv i jedini kojeg ova liga nije dostojna. Večeras mu je lagan posao kao i svaki put u Evropi.
-
- Kontakt:
Je li reprezentativna pauza poslje ovog kola?
- svrakino1921
- Kontakt:
Haris Kaljanac je nas najbolji sudija
Što je onda samo godinu dana imao FIFA značku? Duže su je imali Šehović i Petrović.
Kad smo kod sudija, gdje je i sta radi Ognjen Valjic?
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Nema veze što je junior Sarajeva, ali slažem se, naš ubjedljivo najbolji sudija.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Kaljancu smanjili broj delegiranja na utakmicama, Gigović imao više i bolji prosjek ocjena. Ukoliko su blizu, prednost ima onaj sa više utakmica. Eto što su
Ti si naša ljubav jedina!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], NeSamSafetee, pitar9876 i 23 gosta.