La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Igrajte pickee! 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kakva tri golmana ima liga 

"Da se ne zovem Cristiano Ronaldo i nisam slavan, ne bih ni sjedio ovdje", kukao je najbolji nogometaš svijeta prije nekoliko dana u sudnici.Zonked je napisao/la: ↑04 feb 2021, 21:43Pa da platio i zavrsio stvar kao i jos nekoliko igraca i trenera ili je mozda Messi proglasen nevinimJoeBleck je napisao/la: ↑04 feb 2021, 20:18Pa Cristiano je uvjetnu dobio i pokupio kofere iz Spanije da pobjegne od poreza hahaha.Zonked je napisao/la: ↑04 feb 2021, 15:37Nece da se baca u trosak
Krvavo je on od Barce zaradio 700m u zadnje 4g i sad da se razbaciva okolo
Kad se sjetim onog natezanja po sudovima samo da ne plati porezkao ostali optuzeni sto su uradili
"Otišli smo u Dohu da Messi to uradi za njega. Ali nije uradio ništa za Murtazu"
![]()
Kakve gluposti se postavljaju i kakav PR Ronalda hahahhaa da on je okrivio svog oca da je on odgovoran za sve
samo da se on izvuce i jedini koji se vucarao po sudu godinu dana da bi na kraju opet sve platio
kad se vec pocelo pricati i o zatvorskoj kazni od 2g
Sutkinja Monica Gomez Ferrera na to ga je poklopila:
"Griješite. Puno anonimnih ljudi bilo je na vašem mjestu. Vi ste pod istragom zbog kriminalne radnje zasnovane na dokazima državnog odvjetnika i moja je dužnost donijeti odluku."
U nastavku suđenja Ronaldo je s kmečanja da mu se sudi samo zato što je slavan, promijenio taktiku, pa se sada brani time da je neobrazovan:
"Ne znam ništa o porezu, ali ni o dosta drugih stvari izvan nogometnog terena. Pa kako ću varati na porezu kada imam samo šest razreda osnovne škole?!"

Zatim je počeo hvaliti sam sebe, objašnjavajući da je on skroman i pošten:
"Ne želim da me se tretira bolje od drugih zato što sam slavan ili jer se zovem Cristiano Ronaldo. Zapravo to želim, ali samo na terenu. U sudnici želim imati tretman kao i svi drugi, obični ljudi. Međutim, ne znam zašto sam ovdje jer sam uvijek bio pošten i plaćao sam porez. Ni moj agent Jorge Mendez također ne treba biti ovdje jer on je pošten kao ja."
Šta fula frajer 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nema Suareza, Neymar 4., Lewa, Neuer i Ibrahimovic ispred Modrica
Buffon

Buffon

1. CR7
2. Lewandowski
3. Neuer
2. Lewandowski
3. Neuer
- FabioParatici
Prije mislim 4-5 dana sam vidio taj isti IFFHS proglasio Cristiana za najboljeg fudbalera takmicenja pod okriljem UEFA-e u posljednjoj dekadi.
Sta je to Messi osvojio u takmicenjima van okrilja UEFA-e, pa on sad najbolji fudbaler svijeta u posljednjoj dekadi?
Sta je to Messi osvojio u takmicenjima van okrilja UEFA-e, pa on sad najbolji fudbaler svijeta u posljednjoj dekadi?

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
Buffon 

- Donnie Darko
- Kontakt:
To ti se zove utješna nagradaFabioParatici je napisao/la: ↑07 feb 2021, 17:15Prije 4-5 taj isti IFFHS proglasi Cristiana za najboljeg fudbalera takmicenja pod okriljem UEFA-e u posljednjoj dekadi.
Sta je to Messi osvojio u takmicenjima van okrilja UEFA-e, pa on sad najbolji fudbaler svijeta u posljednjoj dekadi?![]()

Jednom UEFA da se na momenat zadovolji njegova armija fanova i on, drugom logično priznanje najboljeg na svijetu kako i treba biti.
1.Ronaldo
2.Lewandowski
3.Neuer
4.Messi
5.Iniesta
6.Xavi
7.Ramos
8.Lahm
9.Ibrahimović
10.Neymar
2.Lewandowski
3.Neuer
4.Messi
5.Iniesta
6.Xavi
7.Ramos
8.Lahm
9.Ibrahimović
10.Neymar
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- FabioParatici
I Chiellinijeve. Devet skudeta u zadnjoj deceniji. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Lewandowski i Buffon na listi

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ogadili im se i Lewa i Neuer, razumljivo za navijace katalonske prcije

Ne znam šta ovdje traže Ibrahimović i Buffon.
"We need to suffer. And we need to fight."
Jel se ovo Barca vec priprema na zivot bez Messija 

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.