Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
Boska nisu tukli. Znaci Bosko dobrica.
Nisu ga tukli jer mrzi sve komsijske narode sto se postuje.
Pa zna se ko su najratobornij,neces cetalja iz Dveri dirati.tuzlak1987 je napisao/la: ↑09 jul 2020, 17:31Boska nisu tukli. Znaci Bosko dobrica.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Joj s kim vi raspravljate..
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Al' Emela yebe ovog Arnautovica. I ne vadi.
Ili je to mozda zato sto nije htjeo preuzeti proteste dolazeci na celo kao sto su ovi gore pobrojani? Koliko vidim po ovim vijestima, on je bio neki pozadinac juce, a zna se gdje su ovi dobili batine, tamo gdje je najtvrdje.tuzlak1987 je napisao/la: ↑09 jul 2020, 17:31Boska nisu tukli. Znaci Bosko dobrica.
A boli me k*rcina koji od njih mrzi ili ne mrzi komsijske narode, svi koji pokusaju sebi pripisati zasluge za protest i na njima kupiti politicke poene , trebaju momentalno biti isutirani sa istih. Na svim prethodnim protestima su se tako pojavljivali sto je vlast koristila da predstavi kako su to politicki, a ne narodni protesti. I narod je ocigledno nesto naucio iz svega toga.
I mislim da se mozemo kolektivno zahvaliti svim tim ljudima sto su se pobunili jer ne sumnjam da bi i ovi nasi krenuli uvoditi restrikcije da nisu vidjeli koliko se bijesa nakupilo u obicnom narodu i da to ne bi tako lako proslo.
Pravi se helco da ne vidi...
Heller je ________ (nadopuni po volji)
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Eno na snimcima nadzornih kamera se vidi kako sinoć specijalci sami pale kontejnere

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Dobar ovaj fazon, ne nasedaj sedi 

Tradicionalna famelija. A možda je izletila pred njeg, čojk se uplašio da nije maždrak i spuco je. Vidiš da izgleda ko drekavac ženskaOsim13 je napisao/la: ↑09 jul 2020, 17:01https://****/samra-cosovic-hajdare ... g-nasilja/
https://****/raportu-se-javio-nami ... -ima-veze/
prvo joj nije dao na fejstufejs sa Vjekom ped.erom a sad ovo ccc mora da ga je Kifla poslao u tu bračnu zajednicu...il su srbi...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Hoce drugog aaaHeller je napisao/la: ↑09 jul 2020, 18:31Tradicionalna famelija. A možda je izletila pred njeg, čojk se uplašio da nije maždrak i spuco je. Vidiš da izgleda ko drekavac ženskaOsim13 je napisao/la: ↑09 jul 2020, 17:01https://****/samra-cosovic-hajdare ... g-nasilja/
https://****/raportu-se-javio-nami ... -ima-veze/
prvo joj nije dao na fejstufejs sa Vjekom ped.erom a sad ovo ccc mora da ga je Kifla poslao u tu bračnu zajednicu...il su srbi...

-
- Kontakt:
Naravno da jeste , već sam prije u postovima pisao da su ista **** i SPC i IZ , a ti meni natovario da treba da poštujem tuđe ...
IZ je zločinačko -kriminalna organizacija koja je svim srcem uz SDA koja nam je yebala generacije u ovoj državi , ono što Srbija zajedno sa RS u ratu oružjem nije uspjela , to je SDA uz pomoć IZ uspjela ...
Ljudi platili bilborde za zekat , reis vozio E klasu od 135000 KM tada bila plaćena, i oni su kao SPC ostali nijemi na pedofile ..
Za gayeve me ne interesuje priča, a ti i dalje vjeruj da je SPC dobrotvorna organizacija.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Brate ne kontas murija kada dođe moze nasilno pokusati rastjerati demonstrante zbog odluke kriznog staba od danas. Treba policiju isprovocirati da mirne demonstrante napadnu, a to nije lako
$ $ се не ".
$ " ¥ протестују, & " ¥ $, " $ " су ? прве $ ". - ? ". $ по ? " $. $ јер " је & ¥. А " " $ ? је то ? ? не.
" се $ " " & % & $ " " & важност. $.
" $ $ $ не $ " $ $ ?. ¥. " ' је $, " " ". То " % су ¥ ? '. Стога, " 0.
$ " ¥ протестују, & " ¥ $, " $ " су ? прве $ ". - ? ". $ по ? " $. $ јер " је & ¥. А " " $ ? је то ? ? не.
" се $ " " & % & $ " " & важност. $.
" $ $ $ не $ " $ $ ?. ¥. " ' је $, " " ". То " % су ¥ ? '. Стога, " 0.

" " $.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa, feniksptica, kraljttbvb, soko, VivaLaStella i 9 gostiju.