FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
tako ee momci, samo pobjeda
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Nerealno šta lik napravi pred praznim tribinama.. i to sve dok zna da ima parne kartone. Zaslužio je da ga se zakuca na klupu do kraja sezone, da se malo dozove.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Čisti se frajer, Krupa će igrati sa drugom ekipom, da ne kažem sa juniorima jer igraju finale kupa protiv kona, tako da bi to za nas trebala biti rutinska utakmica. Bravo omladinci, bravo na pobjedi!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Kako Saric pronađe Velkoskog, a ovaj Rahmana.
Mozda i ne tako los potez Rahmanovica. Bez njeg i Sarica protiv Krupe, ali tu su pred mnogo bitnijim utakmicama.
Mozda i ne tako los potez Rahmanovica. Bez njeg i Sarica protiv Krupe, ali tu su pred mnogo bitnijim utakmicama.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
scudetto89
- Kontakt:
Ovo vec sluti na dobre partije nase ekipe u buducnosti, cestitam igracima, pogotovo krste-u
Sad smo za petama listici, nadam se da ce oni kiksati do kraja, mi biti ubjedljivi, sigurni u sebe i zavrsiti na trecem mjestu
Volim te Saraj’ vooo !!
Sad smo za petama listici, nadam se da ce oni kiksati do kraja, mi biti ubjedljivi, sigurni u sebe i zavrsiti na trecem mjestu
Volim te Saraj’ vooo !!
04.10.2009 !
sta kaze Zizovic imali milijon prilika hahaha
Nego ugrijalo malo kod nas nekako s proljeca -10

Nego ugrijalo malo kod nas nekako s proljeca -10
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- robertkosar
- Kontakt:
Trebao je i gace skinutFrancescoTotti je napisao/la:Jao inteligencije..zbog zutog nece igrat u krupi
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Naloženi su oni protiv nas. Prošli put su se žalili da smo ih pretukli na AFH i mislim da željno očekuju utakmicu protiv nas. Pustit nas neće sigurno.BordoSarajevo je napisao/la:Čisti se frajer, Krupa će igrati sa drugom ekipom, da ne kažem sa juniorima jer igraju finale kupa protiv kona, tako da bi to za nas trebala biti rutinska utakmica. Bravo omladinci, bravo na pobjedi!
Bez pritiska igraj ti, šampion četvrtog mjesta postani!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Pametan potez, ocisti se protiv Krupe za najteze duele. Ionako ce Krupa biti fokusirana na up.
Sabrine mi moje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad ce prva finalna utakmica kupa BiH, nece nas niko nigdje pustiti ali to bi trebali dobiti sa vise golova razlike.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
K.urac mu je pametan potez,frajer je ispao iz prvih 11 i protiv Zrinjskog svakako pocet nece neznam sta se rezervni igrac ima cistit,i sad kad je trebao vjerovarno igrati u Krupi s obzirom da nema ni Sarica on radi ovu glupost.Konj.
Prvo poluvrijeme najbolje ove sezone,drugo kao da nije ista ekipa izasla.Tobe jarabi .
Husrefe je.bo te korner da te j.ebo na sta vi gubite vrijeme na treningu
Bravo Krse
Prvo poluvrijeme najbolje ove sezone,drugo kao da nije ista ekipa izasla.Tobe jarabi .
Husrefe je.bo te korner da te j.ebo na sta vi gubite vrijeme na treningu
Bravo Krse
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Imamo najbolju gol-razliku u čitavoj ligi, a tek smo 4. ekipa po bodovima (čak 13 bodova zaostatka za prvim). Kakvi paradoksi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
I na to sve imamo prvog strijelca lige Ahmetovica(dijeli prvo mjesto) i Saric i Krste su prvi po asistencijama u ligi,mislim da Krste sa ovom danas ima 7-8 i da je prestigao Sarica koji je vodio po broju asistencija.High je napisao/la:Imamo najbolju gol-razliku u čitavoj ligi, a tek smo 4. ekipa po bodovima (čak 13 bodova zaostatka za prvim). Kakvi paradoksi.
Haj ti budi pametan pa objasni
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Samo je onaj Halilović teška stožina! I njega, sa Hodžićem, treba nogirati!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vala nije lose igrao za Sarajevo, danas je poslao strasnu loptu i bukvalno je on zasluzan za gol. Ja bi njega ostavio a Hodžića je trebalo nogirati ima godina.High je napisao/la:Samo je onaj Halilović teška stožina! I njega, sa Hodžićem, treba nogirati!
Da si bio na istoku i gledao njegove pokušaje od prodora i ubačaja, napisao bi gori post od mene!MortemHz je napisao/la:Vala nije lose igrao za Sarajevo, danas je poslao strasnu loptu i bukvalno je on zasluzan za gol. Ja bi njega ostavio a Hodžića je trebalo nogirati ima godina.High je napisao/la:Samo je onaj Halilović teška stožina! I njega, sa Hodžićem, treba nogirati!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Posteno ondaHigh je napisao/la:Da si bio na istoku i gledao njegove pokušaje od prodora i ubačaja, napisao bi gori post od mene!MortemHz je napisao/la:Vala nije lose igrao za Sarajevo, danas je poslao strasnu loptu i bukvalno je on zasluzan za gol. Ja bi njega ostavio a Hodžića je trebalo nogirati ima godina.High je napisao/la:Samo je onaj Halilović teška stožina! I njega, sa Hodžićem, treba nogirati!
Meni je Kuzmanovic vratio balans u nasu igru nakon sto je usao
- muhamedhulk
- Kontakt:
Tri igraca kod onog kornera i nista, vracaju Sabanu i uvaljuju ga u problem. Jes' da je mali mogao u aut izbiti i da je zelio najbolje, ali je pogrijesio. OK, neiskustvo. Ali brate kornera..
Ono je kao uvjezbavano? Strasna glupost.
Vidim Savez ide niz dlaku Telekomu i zadnja tri kola ne idu u isto vrijeme zbog prenosa vec samo dva zadnja. Jos gore je ako je u pitanju kakva malverzacija oko namjestanja a ne TV prava.
Krste imao ucinak za
Vidim Savez ide niz dlaku Telekomu i zadnja tri kola ne idu u isto vrijeme zbog prenosa vec samo dva zadnja. Jos gore je ako je u pitanju kakva malverzacija oko namjestanja a ne TV prava.
Krste imao ucinak za
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.