Sad smo za petama listici, nadam se da ce oni kiksati do kraja, mi biti ubjedljivi, sigurni u sebe i zavrsiti na trecem mjestu

Volim te Saraj’ vooo !!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Trebao je i gace skinutFrancescoTotti je napisao/la:Jao inteligencije..zbog zutog nece igrat u krupi
Naloženi su oni protiv nas. Prošli put su se žalili da smo ih pretukli na AFH i mislim da željno očekuju utakmicu protiv nas. Pustit nas neće sigurno.BordoSarajevo je napisao/la:Čisti se frajer, Krupa će igrati sa drugom ekipom, da ne kažem sa juniorima jer igraju finale kupa protiv kona, tako da bi to za nas trebala biti rutinska utakmica. Bravo omladinci, bravo na pobjedi!
I na to sve imamo prvog strijelca lige Ahmetovica(dijeli prvo mjesto) i Saric i Krste su prvi po asistencijama u ligi,mislim da Krste sa ovom danas ima 7-8 i da je prestigao Sarica koji je vodio po broju asistencija.High je napisao/la:Imamo najbolju gol-razliku u čitavoj ligi, a tek smo 4. ekipa po bodovima (čak 13 bodova zaostatka za prvim). Kakvi paradoksi.
Vala nije lose igrao za Sarajevo, danas je poslao strasnu loptu i bukvalno je on zasluzan za gol. Ja bi njega ostavio a Hodžića je trebalo nogirati ima godina.High je napisao/la:Samo je onaj Halilović teška stožina! I njega, sa Hodžićem, treba nogirati!
Da si bio na istoku i gledao njegove pokušaje od prodora i ubačaja, napisao bi gori post od mene!MortemHz je napisao/la:Vala nije lose igrao za Sarajevo, danas je poslao strasnu loptu i bukvalno je on zasluzan za gol. Ja bi njega ostavio a Hodžića je trebalo nogirati ima godina.High je napisao/la:Samo je onaj Halilović teška stožina! I njega, sa Hodžićem, treba nogirati!
Posteno ondaHigh je napisao/la:Da si bio na istoku i gledao njegove pokušaje od prodora i ubačaja, napisao bi gori post od mene!MortemHz je napisao/la:Vala nije lose igrao za Sarajevo, danas je poslao strasnu loptu i bukvalno je on zasluzan za gol. Ja bi njega ostavio a Hodžića je trebalo nogirati ima godina.High je napisao/la:Samo je onaj Halilović teška stožina! I njega, sa Hodžićem, treba nogirati!
Valentin je bio.Orangina85 je napisao/la:Kakva dva poluvremenaprvo za udzbenika, a drugo Boze sacuvaj. Halid najbolji bek kojeg imamo i samo ga treba gurati.
Danas na utakmici ni sabrine ni nove uprave...dobro su poceli. Ne znam jedino da Bilic nije bio na istoku
Jeste, nisam njega ni spomenuo. Kazu bilo je dosta nekih menadzera/skauta, pratili Mujakica i Sabanovica.miky_hz je napisao/la:Valentin je bio.Orangina85 je napisao/la:Kakva dva poluvremenaprvo za udzbenika, a drugo Boze sacuvaj. Halid najbolji bek kojeg imamo i samo ga treba gurati.
Danas na utakmici ni sabrine ni nove uprave...dobro su poceli. Ne znam jedino da Bilic nije bio na istoku
Trenutno korisnika/ca: boki86, nedimmmm1337 i 24 gosta.