FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

scudetto89
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la scudetto89 » 29 apr 2018, 18:57

Ovo vec sluti na dobre partije nase ekipe u buducnosti, cestitam igracima, pogotovo krste-u :clap:

Sad smo za petama listici, nadam se da ce oni kiksati do kraja, mi biti ubjedljivi, sigurni u sebe i zavrsiti na trecem mjestu :pray: :mrgreen:

Volim te Saraj’ vooo !! :opaopa:
04.10.2009 !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 apr 2018, 18:59

sta kaze Zizovic imali milijon prilika hahaha
Nego ugrijalo malo kod nas nekako s proljeca -10 :urnebes: :urnebes:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 29 apr 2018, 18:59

FrancescoTotti je napisao/la:Jao inteligencije..zbog zutog nece igrat u krupi
Trebao je i gace skinut :lolno:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 29 apr 2018, 19:15

BordoSarajevo je napisao/la:Čisti se frajer, Krupa će igrati sa drugom ekipom, da ne kažem sa juniorima jer igraju finale kupa protiv kona, tako da bi to za nas trebala biti rutinska utakmica. Bravo omladinci, bravo na pobjedi!
Naloženi su oni protiv nas. Prošli put su se žalili da smo ih pretukli na AFH i mislim da željno očekuju utakmicu protiv nas. Pustit nas neće sigurno.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 apr 2018, 19:17

Bez pritiska igraj ti, šampion četvrtog mjesta postani!
Bahati, bahati Željkan!
1946

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 29 apr 2018, 19:25

Pametan potez, ocisti se protiv Krupe za najteze duele. Ionako ce Krupa biti fokusirana na up.
Sabrine mi moje!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 apr 2018, 19:35

Sad ce prva finalna utakmica kupa BiH, nece nas niko nigdje pustiti ali to bi trebali dobiti sa vise golova razlike.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 apr 2018, 19:35

K.urac mu je pametan potez,frajer je ispao iz prvih 11 i protiv Zrinjskog svakako pocet nece neznam sta se rezervni igrac ima cistit,i sad kad je trebao vjerovarno igrati u Krupi s obzirom da nema ni Sarica on radi ovu glupost.Konj.

Prvo poluvrijeme najbolje ove sezone,drugo kao da nije ista ekipa izasla.Tobe jarabi .

Husrefe je.bo te korner da te j.ebo na sta vi gubite vrijeme na treningu :facepalm:

Bravo Krse :thumbup:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

High

Post Postao/la High » 29 apr 2018, 19:42

Imamo najbolju gol-razliku u čitavoj ligi, a tek smo 4. ekipa po bodovima (čak 13 bodova zaostatka za prvim). Kakvi paradoksi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 apr 2018, 19:47

High je napisao/la:Imamo najbolju gol-razliku u čitavoj ligi, a tek smo 4. ekipa po bodovima (čak 13 bodova zaostatka za prvim). Kakvi paradoksi.
I na to sve imamo prvog strijelca lige Ahmetovica(dijeli prvo mjesto) i Saric i Krste su prvi po asistencijama u ligi,mislim da Krste sa ovom danas ima 7-8 i da je prestigao Sarica koji je vodio po broju asistencija.

Haj ti budi pametan pa objasni :|
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

High

Post Postao/la High » 29 apr 2018, 19:57

Samo je onaj Halilović teška stožina! I njega, sa Hodžićem, treba nogirati!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 apr 2018, 19:59

High je napisao/la:Samo je onaj Halilović teška stožina! I njega, sa Hodžićem, treba nogirati!
Vala nije lose igrao za Sarajevo, danas je poslao strasnu loptu i bukvalno je on zasluzan za gol. Ja bi njega ostavio a Hodžića je trebalo nogirati ima godina.

High

Post Postao/la High » 29 apr 2018, 20:00

MortemHz je napisao/la:
High je napisao/la:Samo je onaj Halilović teška stožina! I njega, sa Hodžićem, treba nogirati!
Vala nije lose igrao za Sarajevo, danas je poslao strasnu loptu i bukvalno je on zasluzan za gol. Ja bi njega ostavio a Hodžića je trebalo nogirati ima godina.
Da si bio na istoku i gledao njegove pokušaje od prodora i ubačaja, napisao bi gori post od mene! :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 apr 2018, 20:03

High je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Da si bio na istoku i gledao njegove pokušaje od prodora i ubačaja, napisao bi gori post od mene! :mrgreen:
Posteno onda :lol: :D

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 29 apr 2018, 20:09

Meni je Kuzmanovic vratio balans u nasu igru nakon sto je usao

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 29 apr 2018, 20:24

Tri igraca kod onog kornera i nista, vracaju Sabanu i uvaljuju ga u problem. Jes' da je mali mogao u aut izbiti i da je zelio najbolje, ali je pogrijesio. OK, neiskustvo. Ali brate kornera.. :lol: Ono je kao uvjezbavano? Strasna glupost.
Vidim Savez ide niz dlaku Telekomu i zadnja tri kola ne idu u isto vrijeme zbog prenosa vec samo dva zadnja. Jos gore je ako je u pitanju kakva malverzacija oko namjestanja a ne TV prava.
Krste imao ucinak za :salut:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 apr 2018, 20:27

Krste ove sezone u PL 11 golova i 7 asistencija .

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 29 apr 2018, 20:43

Kakva dva poluvremena :lol: prvo za udzbenika, a drugo Boze sacuvaj. Halid najbolji bek kojeg imamo i samo ga treba gurati.

Danas na utakmici ni sabrine ni nove uprave...dobro su poceli. Ne znam jedino da Bilic nije bio na istoku

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 apr 2018, 20:46

Orangina85 je napisao/la:Kakva dva poluvremena :lol: prvo za udzbenika, a drugo Boze sacuvaj. Halid najbolji bek kojeg imamo i samo ga treba gurati.

Danas na utakmici ni sabrine ni nove uprave...dobro su poceli. Ne znam jedino da Bilic nije bio na istoku
Valentin je bio.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 29 apr 2018, 20:57

miky_hz je napisao/la:
Orangina85 je napisao/la:Kakva dva poluvremena :lol: prvo za udzbenika, a drugo Boze sacuvaj. Halid najbolji bek kojeg imamo i samo ga treba gurati.

Valentin je bio.
Jeste, nisam njega ni spomenuo. Kazu bilo je dosta nekih menadzera/skauta, pratili Mujakica i Sabanovica.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, nedimmmm1337 i 24 gosta.