Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat
Ma more i jest overrated. Jest s rajom dobar ugodjaj al s dobrom rajom bi i na Kupresu bilo mrak 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Mrzim vrućinu i ljeto,samo zima i jesen sto se mene tiče.
More mi je overrated al maximalno
More mi je overrated al maximalno

Yebiga stari išao sam dvije godine u nizu sa rajom i bilo mi je u najmanju ruku isto kao i kad na Vlašić odemo. A jeftinija opcija.

Imaš puno profitabilnijih opcija, zato mislim da je overrated. Ali opet ljudi se razlikuju.
"We need to suffer. And we need to fight."
Vruće ljeto.“Blokirat ćemo ono što je njima bitno, a da ne diramo stvari bitne građanima BiH. Vidio sam kako se te političke elite ponašaju kada na ulicu izađe pet hiljada ljudi, bili su spakovali torbe da potraže druge destinacije, znali su da ljudi mogu doću po ono što su im ukrali. Te političke elite se plaše ulice i ljudi kojima je očigledno dogorilo. Ovo je momentalna uspavanost, ali znam kako reaguju. pa mi u toj SDA nikoga nismo mogli dobiti na telefon kada je ispred zgrade Vlade KS bilo nekoliko hiljada ljudi. Oni su se svi posakrivali u mišije rupe, oni se ovog naroda plaše i narod treba iskoristiti tu činjenicu jer nas on i bira”, rekao je Konaković.

Au, pa ubacis punu gajbu u nju. Ja s mora na rijeku idem...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
kaze majka na radiju zabrinuta za djecu zbog korone, rade na prvoj liniji.. ja mislio doktori, kae rade u bingu 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakvo sizofreno skicanje od dragosti na kom. Al Lazire na odluku turskog suda.
Kakvi maloumnici...

Kakvi maloumnici...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- PovratakKralja
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ipak Kerum nije uspio da se vrati u Sabor, al se vratio na veliku scenu
- kraljttbvb
- Kontakt:
Šta o tome kažu Andja i Viki?jolicnikola je napisao/la: ↑10 jul 2020, 16:51ipak Kerum nije uspio da se vrati u Sabor, al se vratio na veliku scenu
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
ma j**e ih se za njegakraljttbvb je napisao/la: ↑10 jul 2020, 16:52Šta o tome kažu Andja i Viki?jolicnikola je napisao/la: ↑10 jul 2020, 16:51ipak Kerum nije uspio da se vrati u Sabor, al se vratio na veliku scenu
inače kad smo već kod Anđe ona za dvadesetak dana slavi rođendan (Lucija Hranjec, ako niste znali), pa možda i tad napravimo nešto
- tuzlak1987
- Kontakt:
Rijeke i jezera su dobre da se mogu utusit.
Da se nadovežem na priču oko mora, dolazi u obzir samo sa rajom al sa rajom je dobro i u podrumu sam nikad ne bi tamo otišao niti imam želju.
More je umor a ne odmor.
More je umor a ne odmor.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.