Ne budi dijete, politički korektna izjava. Ne govori to igračima na treningu.1921boy je napisao/la: ↑02 sep 2023, 14:05Na kojim drogama je Xavi? Čovjek koji je u grupi sa Portom, Shakhtarom i Antwerpom, dođe, i hladno izjavi da mu je cilj vrh grupne faze (grupe) ali da će biti jako komplicirano. Pišam ti se u mentalitet, isti kao i onaj u Albe, da se ja pitam 18/18 ili kupi kofere i vraćaj se u Qatar.
Sramotno je da trener koji ima vjerovatno jednu od najlakših grupa ako ne i najlakšu u zadnjih desetak godina izjavi tako nešto.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Don't hate what you don't understand.
Imaš još Yamala i Fermina, koji su pokazali da mogu pomoći i imat će minute.
U odbrani je malo problem što su Inigo, Araujo i Christensen često povrijeđeni. Vjerovatno će tu Faye i Fall da dobiju šansu u nekom trenutku. I problem je što su rezervni bekovi karine, ali svakako bolja situacija od prošle sezone, kad uopće nisi imao desnog beka.
U veznom će možda i Darvich dobiti koju minutu. Ne treba njega zaboraviti. U napadu bi svakako u januaru trebao Roque doći.
Mislim da je balans dobar (bolji svakako nego prošle godine) i da ima dobrog prostora da se da šansa i ovim mlađima.
Pred početak Laportine prve sezone.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
						2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
19/09 - Antwerp (H) 
04/10 - Porto (A)
25/10 - Shakhtar (H)
07/11 - Shakhtar (A)
28/11 - Porto (H)
13/12 - Antwerp (A)

04/10 - Porto (A)
25/10 - Shakhtar (H)
07/11 - Shakhtar (A)
28/11 - Porto (H)
13/12 - Antwerp (A)
Brko iz druge galaksije!
						- jasonstatham
- Kontakt:
Šta si očekivao da će reći? "Prelagana grupa, poderaćemo svaku sa pet golova!"?1921boy je napisao/la: ↑02 sep 2023, 14:05Na kojim drogama je Xavi? Čovjek koji je u grupi sa Portom, Shakhtarom i Antwerpom, dođe, i hladno izjavi da mu je cilj vrh grupne faze (grupe) ali da će biti jako komplicirano. Pišam ti se u mentalitet, isti kao i onaj u Albe, da se ja pitam 18/18 ili kupi kofere i vraćaj se u Qatar.
Sramotno je da trener koji ima vjerovatno jednu od najlakših grupa ako ne i najlakšu u zadnjih desetak godina izjavi tako nešto.
Ne bi bilo korektno prema protivnicima i nisam vidio da je taj narativ koristio Pep ili Ancelotti u svojim izjavama.
Xavi je u 95% svojih izjava politički korektan. Pogledaj mu izjave o igračima, sve i jedan je super, divan, krasan, borben, spreman. Isto tako i o protivnicima. Ne čitam mu izjave jer sve i jedna je preslikana i ravna linija.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ma smijesno je prozivati xavija zbog te izjave,normalna jd to izjava u duhu korektnosti i nista vise
S obzirom na ekipu ovu koju imamo,i kako je real potanak a i atletico , odbrana titule u spaniji je imperativ i tu xavi nema neke izvlake osim ako se ne desi bas neki extra veliki peh da sd dosta igraca glavnih povrijedi na duzi period i sl.
Sto sd tice lige prvaka,prolazak grupe bez neke sikirancije i prvo mjesto je takodjer imperativ i nema tu nikakvog opravdanja ako ne bude tako,to prvo mjesto znacilo bi vjerovatno i nekog lakseg protivnika u osmini finala,mada ne mora ni to znaciti,ali eto vrlo vjerovatno imat cemo otvoren put do cetvrtfinala a onda opet zavisno od povreda i protivnika mozemo pricati o tome sta je cilj,sta je uspjeh ili neuspjeh
Ekipa je po imenima solidna, ima i nekih mana ali jije neka ni konkurencija u spaniji i evropi i sad je red da vidimo sta xavi umije kad jepod pritiskom rezultata,do sad nije imao tog pritiska,znali smo da krpi ekipu i da?mu fali kvaliteta,sad ima i to koliko toliko i ne vidim ja to ko je od nas po igracima kvalitetniji osim mozda citija,ima mozda jos dvije tri ekipe od kojih nije sramotta ispasti ,a sve ostalo i u ligi prvaka bi se trebalo prolaziti i neuspjeh je ako ne bude tako,al prvenstveno se mora liga osvojiti

S obzirom na ekipu ovu koju imamo,i kako je real potanak a i atletico , odbrana titule u spaniji je imperativ i tu xavi nema neke izvlake osim ako se ne desi bas neki extra veliki peh da sd dosta igraca glavnih povrijedi na duzi period i sl.
Sto sd tice lige prvaka,prolazak grupe bez neke sikirancije i prvo mjesto je takodjer imperativ i nema tu nikakvog opravdanja ako ne bude tako,to prvo mjesto znacilo bi vjerovatno i nekog lakseg protivnika u osmini finala,mada ne mora ni to znaciti,ali eto vrlo vjerovatno imat cemo otvoren put do cetvrtfinala a onda opet zavisno od povreda i protivnika mozemo pricati o tome sta je cilj,sta je uspjeh ili neuspjeh
Ekipa je po imenima solidna, ima i nekih mana ali jije neka ni konkurencija u spaniji i evropi i sad je red da vidimo sta xavi umije kad jepod pritiskom rezultata,do sad nije imao tog pritiska,znali smo da krpi ekipu i da?mu fali kvaliteta,sad ima i to koliko toliko i ne vidim ja to ko je od nas po igracima kvalitetniji osim mozda citija,ima mozda jos dvije tri ekipe od kojih nije sramotta ispasti ,a sve ostalo i u ligi prvaka bi se trebalo prolaziti i neuspjeh je ako ne bude tako,al prvenstveno se mora liga osvojiti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
João Félix will earn €400,000 from Barça throughout the entire season.
Kapa do poda.

Kapa do poda.
Brko iz druge galaksije!
						- jasonstatham
- Kontakt:
Izvor?
U protekle 4 godine uzeo skoro 60 mil evra u plati gross od Atletica (zadnju godinu od Chelsea). Neka je porez 50%, znači zaradio 30 mil od nabijanja lopte, a momku tek 23, znači ima još barem 10 godina profesionalnog fudbala ispred sebe.
I ja bih igrao za 400.000 evra za Barcelonu.

Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Romano je izvor.jasonstatham je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:17Izvor?
U protekle 4 godine uzeo skoro 60 mil evra u plati gross od Atletica (zadnju godinu od Chelsea). Neka je porez 50%, znači zaradio 30 mil od nabijanja lopte, a momku tek 23, znači ima još barem 10 godina profesionalnog fudbala ispred sebe.
I ja bih igrao za 400.000 evra za Barcelonu.
Pametan potez, samo da je još izabrao tim koji mu odgovara.
Mada nemam ja pojma, možda me demantuje.
Don't hate what you don't understand.
Najjace od svega je sto Tebas racuna kao da ima 4 miliona. 
Bila je slika da je plakao tokom predstavljanja. Ja imam neki dobar osjecaj kao za Aubameyanga. Steta je samo sto nisu mogli ugradit otkupnu klauzulu.

Bila je slika da je plakao tokom predstavljanja. Ja imam neki dobar osjecaj kao za Aubameyanga. Steta je samo sto nisu mogli ugradit otkupnu klauzulu.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
						2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nastavlja debil sa svojim moronskim idejama guranja veznih igrača na krilo i igranja Romeua mrtvog. Nevjerovatno tvrdoglav čovjek.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
xavi smecar, **** cu mu mater sve dok bude forsirao taktiku s cetiri vezna igraca
sta mora uciniti ferran da bi konacno poceo tekmu, decko je to vise nego zasluzio, a drago mi je sto je brazilskog cigu raphinhu ostavio na klupi, neka vidi da nije nedodirljiv, previse je iritantan sa svojim ponasanjem kad izadje iz igre i sto ne moze nikog predriblati
dakle, samo da je stavio ferrana umjesto oriol-a, gavija na prirodnu poziciju i to bi bilo top (mogao bih podnijeti i raphinhu u igri, ako bi lewa ostao na klupi, jer nema razloga da s trenutnom formom bude nedodirljiv, a ferrana gurnuti u spic jer decko kida za sada)

sta mora uciniti ferran da bi konacno poceo tekmu, decko je to vise nego zasluzio, a drago mi je sto je brazilskog cigu raphinhu ostavio na klupi, neka vidi da nije nedodirljiv, previse je iritantan sa svojim ponasanjem kad izadje iz igre i sto ne moze nikog predriblati
dakle, samo da je stavio ferrana umjesto oriol-a, gavija na prirodnu poziciju i to bi bilo top (mogao bih podnijeti i raphinhu u igri, ako bi lewa ostao na klupi, jer nema razloga da s trenutnom formom bude nedodirljiv, a ferrana gurnuti u spic jer decko kida za sada)
U **** li te Roberto mrtvi i cetiri veznjaka.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
						2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Frenkie   

Ako bude pravde, Lewatflopski će biti back up za Ferrana.

Ako bude pravde, Lewatflopski će biti back up za Ferrana.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
						Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Gledaj patnje protiv rezervi Osasune

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
I sta je poenta dodatnog veznjaka? Nikakvu prednost na sredini nemas.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
						2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Gledaj ovog majmuna poljskog sta radi. Opet ce crveni dobit mamu ****.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
						2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Hoće li se bar na poluvremenu sjetiti uvesti Ferrana ili ćemo opet čekati do 70. minute.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
						FC Grizzlies
Čuvena formacija sa dodatnim veznjakom. 
vs Getafe 0-0 poluvrijeme
vs Cadiz 0-0 poluvrijeme
vs Villarreal 2-2 poluvrijeme
vs Osasuna 0-0 poluvrijeme (za sada)
Ali mazga će i dalje nastaviti da forsira ovo.

vs Getafe 0-0 poluvrijeme
vs Cadiz 0-0 poluvrijeme
vs Villarreal 2-2 poluvrijeme
vs Osasuna 0-0 poluvrijeme (za sada)
Ali mazga će i dalje nastaviti da forsira ovo.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
						2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Romeu je zalutao skoro kao i Roberto.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
						2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Šta će nam Ferran? Hoćemo još veznjaka na terenu, hoćemo Fermina i Casada unutra.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:36Hoće li se bar na poluvremenu sjetiti uvesti Ferrana ili ćemo opet čekati do 70. minute.
Brko iz druge galaksije!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.