Dobro je ovo, bianco i nero, baš u bojama našeg kluba.
Ipak se ne radi o zakrpi.

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Oxygen je napisao/la:Auuuuuuuuuu, kako je dobar dres, jedino ovo bijelo oko Jeppa nije nešto, ali prejak, zvanični.![]()

to je to...premoćni bi onda bili...ove naljepnice me više nerviraju...Oxygen je napisao/la:Samo da je ovakav, fenomenalno.![]()
jest Gio mali i prikladan, al nije digitron da na njeg racunaGaziHusrevbeg je napisao/la:U ove dvije utakmice se najbolje vidio problem Giovinca, istina imao je malo vremena da pokaže sav svoj talenat, ali njegov problem je lahko uočljiv.
Protiv ekipa koje igraju tehnički od noge do noge Gio je idealan, primjer Španija, dok protiv ekipa koje igraju na snagu i fizički jak fudbal nigdje ga nema, primjer Hrvatska.
Hoću reći, Conte bi na njega nekad mogao računati, nekad ne.
Mozda bude dresova u SPORT LIFE u Sarajevu,,, znam da je bila ova trenerka sa slike izlozena ... Kostala je isto ko i u JUVE STORE...GaziHusrevbeg je napisao/la:Ma ništa ovo, ja čekam prve dresove, ipak dresovi na pruge su naš zaštitni znak.![]()
Ali skupo, jarane, ja bezveze računao na Juve store koliko bi me moglo doći sve, došao sam do cifre od 155 eura.![]()
80 dres, 15 ime Marchisio, 5 onaj znak Lige šampiona, 5 onaj znak respekt i 50 dostava.

Zato postoji ebayGaziHusrevbeg je napisao/la:Ma ništa ovo, ja čekam prve dresove, ipak dresovi na pruge su naš zaštitni znak.![]()
Ali skupo, jarane, ja bezveze računao na Juve store koliko bi me moglo doći sve, došao sam do cifre od 155 eura.![]()
80 dres, 15 ime Marchisio, 5 onaj znak Lige šampiona, 5 onaj znak respekt i 50 dostava.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.