Daj nemoj nas j… da vjerujes u ovo sto pises
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: MikiPirs, dana/u 26 jul 2026, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Horde Zla gostovanjem u Finskoj su još jednom očitale lekciju svim navijačkim grupama u BiH.
Više nas je bilo podno šarafa nego što se manijaks skupi na pet gostovanja.
Ova posjeta Finskoj znaći samo jedno Djed Mraz Ove Godine Dolazi u Bordo Bjeloj Uniformi
Više nas je bilo podno šarafa nego što se manijaks skupi na pet gostovanja.
Ova posjeta Finskoj znaći samo jedno Djed Mraz Ove Godine Dolazi u Bordo Bjeloj Uniformi
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Imamo svake sezone više navijača u odnosu na vas, a u Sarajevu postoje dva kluba za koja se navija, dok u Banjaluci postoji samo jedan. Da ne govorimo o tome kako smo mi u totalnom haosu, kao klub i kao navijači, dok vi živite najbolje poslijeratne dane svog kluba. Ako ti je za pohvalu što imamo 300 ljudi više u prosjeku, svaka ti čast.Combattente87 je napisao/la: ↑26 jul 2026, 11:54300 navijača ste imali u protekloj sezoni u prosjeku više od nas, i to bi bilo bara bara da vam nema derbija, tako da pssssss, nemate pravo glasa!ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 jul 2026, 11:45Kome si ti nasao pisati o brojkama. 6 milja je za njih san
A sad preleti broj stanovništva u Sarajevu, pa u Banjaluci i shvatićeš kakve gluposti pišeš.
Ide Dino Merlin, jedinstvena prilika za puno Koševo.
Znači zato ste liferovali sve muslimane iz kluba.DoktorXabaras je napisao/la: ↑26 jul 2026, 13:04Ova posjeta Finskoj znaći samo jedno Djed Mraz Ove Godine Dolazi u Bordo Bjeloj Uniformi![]()
Hoće li se Zoki Mamić obući u Djed Mraza, kažu da se dobro snalazi na bijelim podlogama?
- Combattente87
- Kontakt:
Da si malo pametniji a očigledno je da si plićak, shvatio bi da se spradm i na svoj i na vaš račun...Elem, razumijem ja vas u potpunosti, jer teško je i za očekivati da shvatiš takve stvari kad sam sebe nazivaš Div a alfa i omega u klubu ti je prije 5 godina obećala da ćeš biti najveći u regionu i ti još uvijek slijepo vjeruješ u toNoProfit je napisao/la: ↑26 jul 2026, 13:08Imamo svake sezone više navijača u odnosu na vas, a u Sarajevu postoje dva kluba za koja se navija, dok u Banjaluci postoji samo jedan. Da ne govorimo o tome kako smo mi u totalnom haosu, kao klub i kao navijači, dok vi živite najbolje poslijeratne dane svog kluba. Ako ti je za pohvalu što imamo 300 ljudi više u prosjeku, svaka ti čast.Combattente87 je napisao/la: ↑26 jul 2026, 11:54300 navijača ste imali u protekloj sezoni u prosjeku više od nas, i to bi bilo bara bara da vam nema derbija, tako da pssssss, nemate pravo glasa!ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 jul 2026, 11:45
Kome si ti nasao pisati o brojkama. 6 milja je za njih san
A sad preleti broj stanovništva u Sarajevu, pa u Banjaluci i shvatićeš kakve gluposti pišeš.
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Kažu i za tebe da si banjalučki forumski Nodi... Nećemo valjda vjerovati svemu što kažu.Vorovus je napisao/la: ↑26 jul 2026, 13:23Znači zato ste liferovali sve muslimane iz kluba.DoktorXabaras je napisao/la: ↑26 jul 2026, 13:04Ova posjeta Finskoj znaći samo jedno Djed Mraz Ove Godine Dolazi u Bordo Bjeloj Uniformi![]()
Hoće li se Zoki Mamić obući u Djed Mraza, kažu da se dobro snalazi na bijelim podlogama?
Ne vidim po čemu si ti zaključio da vjerujem bilo čemu što je rekla ofajla protiv koje sam se borio godinama. Sad šatro plićak kad je ponestalo argumenata i kad si shvatio kakvu glupost si izvalio. Mi smo apsolutno div za naše okvire i to možeš vidjeti na skoro svakom stadionu na kojem gostujemo. Uostalom, uz komšiju smo najtrofejniji i najveći klub u državi i to se nikad neće promijeniti.Combattente87 je napisao/la: ↑26 jul 2026, 13:30Da si malo pametniji a očigledno je da si plićak, shvatio bi da se spradm i na svoj i na vaš račun...Elem, razumijem ja vas u potpunosti, jer teško je i za očekivati da shvatiš takve stvari kad sam sebe nazivaš Div a alfa i omega u klubu ti je prije 5 godina obećala da ćeš biti najveći u regionu i ti još uvijek slijepo vjeruješ u toNoProfit je napisao/la: ↑26 jul 2026, 13:08Imamo svake sezone više navijača u odnosu na vas, a u Sarajevu postoje dva kluba za koja se navija, dok u Banjaluci postoji samo jedan. Da ne govorimo o tome kako smo mi u totalnom haosu, kao klub i kao navijači, dok vi živite najbolje poslijeratne dane svog kluba. Ako ti je za pohvalu što imamo 300 ljudi više u prosjeku, svaka ti čast.Combattente87 je napisao/la: ↑26 jul 2026, 11:54
300 navijača ste imali u protekloj sezoni u prosjeku više od nas, i to bi bilo bara bara da vam nema derbija, tako da pssssss, nemate pravo glasa!
A sad preleti broj stanovništva u Sarajevu, pa u Banjaluci i shvatićeš kakve gluposti pišeš.![]()
I da, tata ti je plićak.
A otišao Šošić jel?
Važno je i ko kaže.NoProfit je napisao/la: ↑26 jul 2026, 13:30Kažu i za tebe da si banjalučki forumski Nodi... Nećemo valjda vjerovati svemu što kažu.Vorovus je napisao/la: ↑26 jul 2026, 13:23Znači zato ste liferovali sve muslimane iz kluba.DoktorXabaras je napisao/la: ↑26 jul 2026, 13:04Ova posjeta Finskoj znaći samo jedno Djed Mraz Ove Godine Dolazi u Bordo Bjeloj Uniformi![]()
Za mene je rekao Truhlo sa desetog profila
Banjalučki noDi poprimio traume tuzlanske fukarešćine a sezona nije ni počela 
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Pa to je komotno mogao reći i za sebe taj isti Vojko V.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Šta bi sa ovim superkupom, jel odgođeno zvanićno ili će se ipak desiti ćudo bh fudbala.
Doktor za retardaciju.
Igrace se za jedno dvije godineDoktorXabaras je napisao/la: ↑26 jul 2026, 14:32Šta bi sa ovim superkupom, jel odgođeno zvanićno ili će se ipak desiti ćudo bh fudbala.
Herkules za unistavanje korova spreman za konceret
-
Marokanci58
- Kontakt:
Ja sam ti dao titulu banjalučkog nodija i ima da je ponosno nosiš. Nikakav truhlo i slični.
BRATSTVO GRAČANiCA
-
Marokanci58
- Kontakt:
Znaci da forum zna
Jedan je original noDi sa Grbavice
Onda imamo
Zenički noDi - Batistuta
Mostarski noDi - Threeplantes
Banjalučki noDi - Vovorus
Tuzlanski nodi - ex Sky9 banovan, sada Querty
I noDi sa Koševa - Herson.
Jedan je original noDi sa Grbavice
Onda imamo
Zenički noDi - Batistuta
Mostarski noDi - Threeplantes
Banjalučki noDi - Vovorus
Tuzlanski nodi - ex Sky9 banovan, sada Querty
I noDi sa Koševa - Herson.
BRATSTVO GRAČANiCA
Svi bi htjeli biti nodi, al nemate kapacitet.
Za vase male mozgove, mahalanje i vrijedjanje vrhunac.
Za vase male mozgove, mahalanje i vrijedjanje vrhunac.
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Svaki dan vrtite istu pricu, dosadni ste ko novogodsnji program ftv. Malo izadjite iz mahale, ne valja konstatno tapkati na jednom mjestu
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists