FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hocemo Betis u play off-u!!!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Lik je krampa obična, pravi onaj krkanski stoper od dva metra. A da ne govorim koliko je odvratan kao ličnost i individua. Ne bi ga uzeo, kad bi mi ga džaba davali.revolt je napisao/la:Ovog Vukotica iz Krupe treba zaganjat dok nije otisao u Zrinjski ili kod susjeda.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
On i Dujakovic su od iduce sezone u Hrvatskoj.Lokomotiva je po svemu sudeci Vukotica uzela,malo se cjenka sad Krupa ali 200 K eura ce uzeti za Vukotica.AlfredNobel je napisao/la:Lik je krampa obična, pravi onaj krkanski stoper od dva metra. A da ne govorim koliko je odvratan kao ličnost i individua. Ne bi ga uzeo, kad bi mi ga džaba davali.revolt je napisao/la:Ovog Vukotica iz Krupe treba zaganjat dok nije otisao u Zrinjski ili kod susjeda.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Koja si ti legendabelosevic28 je napisao/la:Koji isfrustrirani bot hahahah
Frajko pjeni zbog toga sto cemo mozda u Evropu

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Vukotić ode vani! Šta ćemo mi sa Saidom, Hodžićem i Halilovićem?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Neka hin..High je napisao/la:Vukotić ode vani! Šta ćemo mi sa Saidom, Hodžićem i Halilovićem?
on je spor, skup, stranac, bez evropskog iskustva, bez internacionalnog iskustva, iz male ekipe, neodgovarajućeg mentaliteta...AlfredNobel je napisao/la:Lik je krampa obična, pravi onaj krkanski stoper od dva metra. A da ne govorim koliko je odvratan kao ličnost i individua. Ne bi ga uzeo, kad bi mi ga džaba davali.revolt je napisao/la:Ovog Vukotica iz Krupe treba zaganjat dok nije otisao u Zrinjski ili kod susjeda.
a može se fino prodat istina, ali nama je nepotreban apsolutno ništa od njega ova djeca nemaju naučit....
šta je sad sa Halilom? i njega tjerat a odoše 4-5 krila? pa neće Resić u prvih 11 valjdaHigh je napisao/la:Vukotić ode vani! Šta ćemo mi sa Saidom, Hodžićem i Halilovićem?

Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 02 maj 2018, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hocel bit sd-a uopste.
Sad kad 'nema?' Visocke njuske ko pregovara sa igracima? Husref mozda poslije treninga? Ili koristi viber tehniku visocke njuske???
Sad kad 'nema?' Visocke njuske ko pregovara sa igracima? Husref mozda poslije treninga? Ili koristi viber tehniku visocke njuske???
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Koristi se trenutno sofisticiraniji metod, Snapchat. Jesi nemoderan..FrancescoTotti je napisao/la:Hocel bit sd-a uopste.

Prijavi li se ko na onaj konkurs? 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Prijavio bi se ja al' nisam LGBT 
Zeljan paznje lvl sioux haha

Zeljan paznje lvl sioux haha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Samo hrpa Manijaka.High je napisao/la:Prijavi li se ko na onaj konkurs?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- ThrillerHz
- Kontakt:
Koliko god smo izgubili ove sezone, dobili smo Sabanovica, Mujakica i Mustafica... aBd ako budemo svake sezone iz Akademije mogli izvuci po 3 igraca bar, za koju godinu bi to moglo i liciti na nesto

1946~
Tan ce to lijepo da unovci. Zato je i dosao.ThrillerHz je napisao/la:Koliko god smo izgubili ove sezone, dobili smo Sabanovica, Mujakica i Mustafica... aBd ako budemo svake sezone iz Akademije mogli izvuci po 3 igraca bar, za koju godinu bi to moglo i liciti na nesto![]()
Mi cemo da skupljamo polovnjake iz CG, Srbije i Makedonije, a nakon 1-2 dobre sezone talente ce nam prodavati.
Nego gdje je 3 miliona KM od transfera?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pa sastavni dio fudbala su transferi, ako vjerujes da Tana interesuje tih 1-2 miliona KM sto dobijemo za transfere svake prestupne godine, covjeka koji ima toliko para da ne zna sta ce s njih, ti vjeruj, on je dosao da napravi financijski stabilan klub, nesto kao humanitarni rad, da nas spasi od gasenja, a to sto nasa uprava nije bila sposobna napraviti iskorak sa takvim uslovima u ovoj cirkus ligi, nije njegova krivica. On i dan danas svoje obaveze ispunjava, ne znam da imamo ikakav dug, da plate kasne itd, za sve ostalo krivi upravu a ne ruku koja nas hraniemir79 je napisao/la:Tan ce to lijepo da unovci. Zato je i dosao.ThrillerHz je napisao/la:Koliko god smo izgubili ove sezone, dobili smo Sabanovica, Mujakica i Mustafica... aBd ako budemo svake sezone iz Akademije mogli izvuci po 3 igraca bar, za koju godinu bi to moglo i liciti na nesto![]()
Mi cemo da skupljamo polovnjake iz CG, Srbije i Makedonije, a nakon 1-2 dobre sezone talente ce nam prodavati.

1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zivot mu zavisi od Sarajeva i tih par transfera, obogatio se na Sarajevu evo..emir79 je napisao/la:Tan ce to lijepo da unovci. Zato je i dosao.ThrillerHz je napisao/la:Koliko god smo izgubili ove sezone, dobili smo Sabanovica, Mujakica i Mustafica... aBd ako budemo svake sezone iz Akademije mogli izvuci po 3 igraca bar, za koju godinu bi to moglo i liciti na nesto![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Veća je sadaka prodaja Sarajeva, nego gradnja Grbavice.
Milioni od transfera su otišli na izgradnju najmodernijeg montažnog objekta u ovom dijelu galaksije! I poštedite me kukanja i proglašavanjem kafira svakog kome se ovo ne svidja, sve znam unaprijed!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ThrillerHz
- Kontakt:
Cekaj koji mjesec da ovo cvijece poraste, pa da vidis onda raja na zemljijoker90 je napisao/la:Milioni od transfera su otišli na izgradnju najmodernijeg montažnog objekta u ovom dijelu galaksije! I poštedite me kukanja i proglašavanjem kafira svakog kome se ovo ne svidja, sve znam unaprijed!

1946~
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Covjek ce od plasmana Cardiffa u Premiership zaraditi oko 200 miliona funti, ustvari klub ce zaraditi. Mislis da se on brine za transfer Mihojevica?emir79 je napisao/la:Tan ce to lijepo da unovci. Zato je i dosao.ThrillerHz je napisao/la:Koliko god smo izgubili ove sezone, dobili smo Sabanovica, Mujakica i Mustafica... aBd ako budemo svake sezone iz Akademije mogli izvuci po 3 igraca bar, za koju godinu bi to moglo i liciti na nesto![]()
Sabrine mi moje!
Trenutno korisnika/ca: Alen1987, benko21, Direktorcic, Galantni, Grk1234, hadzibake, Haksss, Konzerva, MaroonBjelave, mnon46, Pena, Rule_hz, Sinfoc1986 i 85 gostiju.