FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 03 maj 2018, 14:27

Ne budite naivni,takva sorta se brine gdje su mu ostatci rucka od jucer. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 maj 2018, 14:30

Pavlovic nas vrlo vjerovatno napusta na kraju sezone, nasi zainteresovani za jednog mladog golmana iz PL BiH.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 maj 2018, 14:32

mma_hz je napisao/la:Ne budite naivni,takva sorta se brine gdje su mu ostatci rucka od jucer. ;)
Upravo tako! Ovi sto imaju milione vise vode racuna o jednom jedinom dolaru vec neko ko nema cestito ni za kafe.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 maj 2018, 14:33

Normalno da brine, ne davi se toliko tim stvarima, ali sigurno da brine. Tan, kao i ostali milioneri/milijarderi/bilioneri i slično ne bi postali toliko bogati da ne brinu gdje ide svaki dinar. Kod takvih ljudi nema rasipanja i svaki fening je bitan. Kao što rekoh, zbog toga su toliko imućni, a ne kao mi obična sirotinja, koja baca pare gdje treba i gdje ne treba. To je uvijek bilo tako.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

High

Post Postao/la High » 03 maj 2018, 14:41

belosevic28 je napisao/la:Pavlovic nas vrlo vjerovatno napusta na kraju sezone, nasi zainteresovani za jednog mladog golmana iz PL BiH.
Kosookojevski? :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 maj 2018, 14:46

Estagfurullah !

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 03 maj 2018, 14:51

Pavlovic ima dobru ponudu. ali se jos nista ne zna. ja mislim nece ovaj mladi iz Zenica kod nas. bolje staviti onoga iz u19 nek brani.

High

Post Postao/la High » 03 maj 2018, 14:52

Nama treba golman koji zna odbraniti nešto sa penala!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 maj 2018, 14:56

https://www.transfermarkt.com/zeljko-br ... eler/37278

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 maj 2018, 14:59

Navodno Velic iz MDK.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 maj 2018, 15:06

sve osim dokazanog iskusnog golmana za evrope je za otkaza komplet struke....amaterluk...nema golmana u ovoj ligi za prvog...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

alijica
Kontakt:

Post Postao/la alijica » 03 maj 2018, 15:09

joker90 je napisao/la:Milioni od transfera su otišli na izgradnju najmodernijeg montažnog objekta u ovom dijelu galaksije! I poštedite me kukanja i proglašavanjem kafira svakog kome se ovo ne svidja, sve znam unaprijed!

slika
Izgleda kao mezar frišak a ne kamp pljuuuc

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 maj 2018, 15:14

alijica je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Milioni od transfera su otišli na izgradnju najmodernijeg montažnog objekta u ovom dijelu galaksije! I poštedite me kukanja i proglašavanjem kafira svakog kome se ovo ne svidja, sve znam unaprijed!

slika
Izgleda kao mezar frišak a ne kamp pljuuuc
Ja sam sretan da smo i ovo uspjeli izgraditi kakvi su to retardi, vjerujte mi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 maj 2018, 15:16

belosevic28 je napisao/la:Navodno Velic iz MDK.
Sta ja znam.. zna bljesnuti ali je l' za Sarajeva?

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 maj 2018, 15:19

zagorski je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Ne budite naivni,takva sorta se brine gdje su mu ostatci rucka od jucer. ;)
Upravo tako! Ovi sto imaju milione vise vode racuna o jednom jedinom dolaru vec neko ko nema cestito ni za kafe.
To neko od nas ima milione, pa zna da takvi ljudi prate svaki fening...

Nama je lik dao sve i svasta, a bosnjo kae vid levata sto daje... Samo trpaj u svoj djep, ko yebe levata...

Najgora kletva u zivotu je "DaBogda bio bosnjo cijeli zivot"...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 maj 2018, 15:20

"Podigli smo našu formu, to pokazuju rezultati iz posljednjih utakmica. Krupa je imala jučer tu prvu utakmicu Finala Kupa, sigurno je da su usmjereni ka revanšu i pokušat ćemo da iskoristimo njihov umor. U ovom trenutku Krupa ima određenih problema sa povredama, ali u jednoj utakmici je sve moguće. Ipak, sigurno je da imamo kvalitet kako bi osvojili tri boda i rješili pitanje pobjednika u našu korist.", rekao je Musemić, osvrnuvši se potom na zdravstveno stanje u prvom timu Sarajeva.

"Sarić i Rahmanović propuštaju utakmicu zbog tri žuta kartona, a Šofranac trenira sa ekipom. Vidjet ćemo nakon današnjeg treninga u kakvom je stanju, da li će putovati sa ekipom ili neće. Za svaki izostanak imamo rješenje i nadam se da ćemo to i pokazati na terenu."

Nakon dvije vezane pobjede protiv Širokog Brijega i Radnika, atmosfera u timu Bordo kluba je znatno bolja, što dodatno ulijeva nadu treneru Sarajeva pred nadolazeći susret.

"Atmosfera je sigurno bolja. Igrači su svjesni da želimo u Evropu. U borbi smo za to treće mjesto, smatram da imamo velike šanse i bez obzira na ishod finala Kupa, mi želimo da budemo treći i obezbijedimo na taj način ovog ljeta klubu međunarodne utakmice", zaključio je Musemić.

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 03 maj 2018, 15:30

slika
Isto neki njemacki logor izgleda, mada je i ovo puno ovim princezama, nisu zasluzili ni supu.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 03 maj 2018, 15:46

ThrillerHz je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Koliko god smo izgubili ove sezone, dobili smo Sabanovica, Mujakica i Mustafica... aBd ako budemo svake sezone iz Akademije mogli izvuci po 3 igraca bar, za koju godinu bi to moglo i liciti na nesto :thumbup: :hmmmmm:
Tan ce to lijepo da unovci. Zato je i dosao.

Mi cemo da skupljamo polovnjake iz CG, Srbije i Makedonije, a nakon 1-2 dobre sezone talente ce nam prodavati.

Nego gdje je 3 miliona KM od transfera?
Pa sastavni dio fudbala su transferi, ako vjerujes da Tana interesuje tih 1-2 miliona KM sto dobijemo za transfere svake prestupne godine, covjeka koji ima toliko para da ne zna sta ce s njih, ti vjeruj, on je dosao da napravi financijski stabilan klub, nesto kao humanitarni rad, da nas spasi od gasenja, a to sto nasa uprava nije bila sposobna napraviti iskorak sa takvim uslovima u ovoj cirkus ligi, nije njegova krivica. On i dan danas svoje obaveze ispunjava, ne znam da imamo ikakav dug, da plate kasne itd, za sve ostalo krivi upravu a ne ruku koja nas hrani :salut:
Jesul ovo izbjeglicki kampovi sa bistricaka :hmmmmm:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

High

Post Postao/la High » 03 maj 2018, 15:55

Jeste sitničari. Znate li da je ovo sve valjalo isporučiti i postaviti?!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 maj 2018, 15:58

emir79 je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Koliko god smo izgubili ove sezone, dobili smo Sabanovica, Mujakica i Mustafica... aBd ako budemo svake sezone iz Akademije mogli izvuci po 3 igraca bar, za koju godinu bi to moglo i liciti na nesto :thumbup: :hmmmmm:
Tan ce to lijepo da unovci. Zato je i dosao.

Mi cemo da skupljamo polovnjake iz CG, Srbije i Makedonije, a nakon 1-2 dobre sezone talente ce nam prodavati.

Nego gdje je 3 miliona KM od transfera?
kako? objasni molim te kako iz ug , sa klupskog računa možeš uzet pare? svako malo neko spomene ovo ali niko da objasni kojim načinom...
3 miliona u ratama liježu.... :wave:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”