Premijer liga BiH - aktuelno
-
Marokanci58
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nisu na čelu Sarajeva kriminalci nemojte tako.
Smiju oni preko granice, nisu bjegunci.
Smiju oni preko granice, nisu bjegunci.
BRATSTVO GRAČANiCA
- DoktorXabaras
- Kontakt:
F23.2
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- BatistutA19
- Kontakt:
Ti sam sebi sebi repliciras komentar hahah ,steta sto nema lajk na komentare ti bi sam sebi lajkoMarokanci58 je napisao/la: ↑27 jul 2026, 12:24Marokanci58 je napisao/la: ↑26 jul 2026, 15:09Znaci da forum zna
Jedan je original noDi sa Grbavice
Onda imamo
Zenički noDi - Batistuta
Mostarski noDi - Threeplantes
Banjalučki noDi - Vovorus
Tuzlanski nodi - ex Sky9 banovan, sada Querty
I noDi sa Koševa - Herson.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Jesu li srbi vratili bijelu tehniku?
Primjera radi, živim u inostranstvu. S kim god s balkana da pričaš o fudbalu sa naših prostora. Svima su sinonim za nas fudbal Celik i Zeljo, tj svi simpatiziraju ova dva kluba, ama baš nikad nisam čuo da iko u bilo kojem kontekstu spomene fk sarajevo. Pametnom dosta
Dize se prasina ⚫️🔴
- ObjektivnaSApublika
- Kontakt:
ti klubovi mogu biti jedino sinonim za propastMarsiano je napisao/la: ↑27 jul 2026, 13:57Primjera radi, živim u inostranstvu. S kim god s balkana da pričaš o fudbalu sa naših prostora. Svima su sinonim za nas fudbal Celik i Zeljo, tj svi simpatiziraju ova dva kluba, ama baš nikad nisam čuo da iko u bilo kojem kontekstu spomene fk sarajevo. Pametnom dosta
Želju i razumijem, ali čelik… sumnjam da je ikome sinonim za fudbal ko živi dalje od crkvica.Marsiano je napisao/la: ↑27 jul 2026, 13:57Primjera radi, živim u inostranstvu. S kim god s balkana da pričaš o fudbalu sa naših prostora. Svima su sinonim za nas fudbal Celik i Zeljo, tj svi simpatiziraju ova dva kluba, ama baš nikad nisam čuo da iko u bilo kojem kontekstu spomene fk sarajevo. Pametnom dosta
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
E cuj Celik
Pa kad lazes makar napisi samo Zeljo i ostavi tako.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Marsiano je napisao/la: ↑27 jul 2026, 13:57Primjera radi, živim u inostranstvu. S kim god s balkana da pričaš o fudbalu sa naših prostora. Svima su sinonim za nas fudbal Celik i Zeljo, tj svi simpatiziraju ova dva kluba, ama baš nikad nisam čuo da iko u bilo kojem kontekstu spomene fk sarajevo. Pametnom dosta
SARAJEVO ŠAMPION IZRAZITI FAVORIT
Nemam uopste potrebu da ulazim u bilo kakav vid komunikacije sa vas par kompleksasa, ja vam kažem kako jest. sarajevo je totalno nebitan klub bez duse, navijački nebitan i neprepoznatljiv, dok sa druge strane imaš Celik koji je svojom borbom i pricom privuko simpatije pravih fudbalskih ljubitelja
Dize se prasina ⚫️🔴
Marsiano je napisao/la: ↑27 jul 2026, 13:57Primjera radi, živim u inostranstvu. S kim god s balkana da pričaš o fudbalu sa naših prostora. Svima su sinonim za nas fudbal Celik i Zeljo, tj svi simpatiziraju ova dva kluba, ama baš nikad nisam čuo da iko u bilo kojem kontekstu spomene fk sarajevo. Pametnom dosta
Kako se par debila upali. Točno se vidi koliko su vas ubili rezultatski i navijački kompleksi. Sa sportskog segmenta nebitni pored borca i zrinjskog, a navijackog možda 4 grupa trenutno u drzavi. Nema potrebe za likom ispaljivanje kompleksa
Dize se prasina ⚫️🔴
E čuj svi znaju za Čelik. Mislim da čim se napusti Zenica niko ne zna za njih. Hajde da je rekao Velež pa i nekako da mu prođe priča ovako nema šanse.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Jeste privukao na relaciji Zenica-Nemila.Daj jarane ne znas ni slagati,Sarajevo nebitno jer je 1 sezonu imalo slabiju posjetu, Celik koji se koprca 6 godina po livadama brend i poznat po svijetu.Smiju ti se ljudi poredis Celik i jedno SarajevoMarsiano je napisao/la: ↑27 jul 2026, 14:19Nemam uopste potrebu da ulazim u bilo kakav vid komunikacije sa vas par kompleksasa, ja vam kažem kako jest. sarajevo je totalno nebitan klub bez duse, navijački nebitan i neprepoznatljiv, dok sa druge strane imaš Celik koji je svojom borbom i pricom privuko simpatije pravih fudbalskih ljubitelja
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 27 jul 2026, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
E jaka je ova sa Čelikom. 
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Shategabri
- Kontakt:
Da je napisao TOŠK i Čelik, pa hajde.mnon46 je napisao/la: ↑27 jul 2026, 14:04Želju i razumijem, ali čelik… sumnjam da je ikome sinonim za fudbal ko živi dalje od crkvica.Marsiano je napisao/la: ↑27 jul 2026, 13:57Primjera radi, živim u inostranstvu. S kim god s balkana da pričaš o fudbalu sa naših prostora. Svima su sinonim za nas fudbal Celik i Zeljo, tj svi simpatiziraju ova dva kluba, ama baš nikad nisam čuo da iko u bilo kojem kontekstu spomene fk sarajevo. Pametnom dosta
Ovako, Boško Buha.
Koševo Zapad
Ali frajko trola pola foruma mjesecima, s teme na temu skače ko padobranac, a volovi se primaju. Nevjerovatno 
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.