Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ja evo prosao hrv i vozim se kroz sloveniju, kisa, oblaci se spustili. Gledam hrvati najavili i olujno nevrijeme, tako doci ce vjerovatno dole i do nas, odnosno vas.
Kad sam krenuo +36, u sloveniji me docekalo ispod 20.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- JarnoTrulli
- JarnoTrulli
Rekao sam da @kaunasa poznajem, kazu samo sretno.
Jel se sta promijenilo, hocul morat samoizolacija? Poslao sam mail gesundheitsamtu, poslao im test u prilogu i rekao da mi je poslodavac rekao da sam jako vazan na poslu i da me trebaju, ukoliko je potrebno i napismeno im mogu dostaviti.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- JarnoTrulli
Sve isto u NRW, osim sto su dodali da prihvataju negativan test i u tom slucaju definitovno ne treba u samoizolaciju.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- JarnoTrulli
Ne mozes znati kako se mi osjecamo, ti nikada nisi imao štresa oko vozacke ko mi. 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Samo se vi sprdajte samnom i kaunasom i nasim problemima, nabijem vas 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Nepoznate osobe uklonile transparent podrške žrtvama Srebrenice u Tuzli
http://www.klix.ba/clanak/200711105
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kad vidim ovog Ćamila Durakovića na TVu zgadi mi se. Imam informacije da je obraz gubio zbog skroz sitnih para, sad da li je to istina ili ne nek ide na dušu mom izvoru.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ja bih ti bio zahvalankraljttbvb je napisao/la: ↑11 jul 2020, 20:07Trebao bih ti ja dati profil od ove jedne jaranice sto radi pedikir i manikir.
Po citav dan mi na fb samo izbacuju slike zenskih stopala i nalakiranih nokata...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
jolicnikola
- Kontakt:
Ne može se kriviti tuzlanski FGR za ovo. Nisu toliko zglajzali. Ne vjerujem ni da je policija, nema razloga. Imamović je rijetki patriota u SDP.Derdiyok je napisao/la: ↑11 jul 2020, 20:50Nepoznate osobe uklonile transparent podrške žrtvama Srebrenice u Tuzli
Možda je upao neko iz rs, Lopare, Ugljevik, Bijeljina, Zvornik, nije to toliko daleko.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Nisam ovo upratio
Djevojka mu radi isto ovde, poslali je kući, kad kolega mi govori sinoć da ih je vidio vani zajedno
Rio je tražio profile od kolegica, reci mu da nema ništa vrijedno bilo kakvog hajra
Nasluti ti nama koronu, još jedan pozitivan.JarnoTrulli je napisao/la: ↑11 jul 2020, 20:36Sve isto u NRW, osim sto su dodali da prihvataju negativan test i u tom slucaju definitovno ne treba u samoizolaciju.
Djevojka mu radi isto ovde, poslali je kući, kad kolega mi govori sinoć da ih je vidio vani zajedno
Rio je tražio profile od kolegica, reci mu da nema ništa vrijedno bilo kakvog hajra
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 11 jul 2020, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
jolicnikola
- Kontakt:
joj ludila, Anđa me teleportovala na Kosovo, otkud ja u Prištinu
Danas je desetine i desetine automobila, kombija i ostalih vozila MUP-a RS-a iz Doboja i Banja Luke išlo za Srebrenicu i iz Srebrenice nazad i svaki je obilaznicom morao proći pored tog transparenta i vidjeti ga na pasareli. Možda je nekome zasmetalo. Građanima Tuzle nije. U 12 je sirena se čula, građani su se zaustavili i odali počast.
- Marsal
- Kontakt:
Ma država je puna psihičkih bolesnika, mogao je to uraditi bilo ko iz bilo kojeg razloga.coelho41 je napisao/la: ↑11 jul 2020, 22:48Danas je desetine i desetine automobila, kombija i ostalih vozila MUP-a RS-a iz Doboja i Banja Luke išlo za Srebrenicu i iz Srebrenice nazad i svaki je obilaznicom morao proći pored tog transparenta i vidjeti ga na pasareli. Možda je nekome zasmetalo. Građanima Tuzle nije. U 12 je sirena se čula, građani su se zaustavili i odali počast.
Kud ces dalje neki dan u kafani u Zenici gdje Helčo voli sjest lik se posvađo sa drugim frajerom zbog njegovog kera i uzme nož i izbode i kera i vlasnika mu
Odron ba, više ljudi znam sa dijagnozom nego bez.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.