Jel ovo meni kazes da sam budala?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:40Da ne odgovaram ovoj budali gore što kopira komentare sa Klixa i što uopšte nije iz Tuzle.DamirT je napisao/la: ↑21 sep 2023, 12:39Sto je najgore, nece ovog debila iz Mercedesa ovo nista opametit. Ode on u novo auto ubrzo divljati. Steta sto ne ostade invalid u kolicima. Nikad nisam znao koja je poenta u tom trkanju po noci. Balonje glume F1 i Maxa Verstappena, a ne zna biciklo vozit
Ð.D. 2002.godište, povrede glave, pacijent operisan, na respiratoru.
M.V. 2003 godiste, povreda glave, grudnog koša i kičme, operisan, na respiratoru.
G.M.1997. godište, povreda vratne kičme i gornjih ekstremiteta, planiran operativni zahvat. Pacijentica samostalno diše.
D.A.1996. godište, povrede grudnog koša, kičme i abdomena, trenutno u toku operativni zahvat.
M.R. 1986. godište, povreda glave, kičme i abdomena, samostalno diše, planiran operativni zahvat.
Sve neke balonje
Čuo sam otprilike šta je bilo, svi hospitalizirani su iz Toyote koja se polukružno okretala. Ovaj iz Mercedesa je valjda snimao story za FB ili Instagram, zaletio se 140-150 i direktno u njih. Bio je u alkoholiziranom stanju i napuhao je dosta, ima on milion kazni i prekršaja ovakvih i to sve kreten snima i objavljuje. Nažalost, dvije djevojke su koliko sam čuo izgubile i dijelove tijela. Ima taj video sa njegove društvene mreže negdje ali ja nisam vidio, valjda je momente prije toga išao 200 km/h u drugom dijelu grada.
P.S Njemu nije ništa, nije ni dlaka spala sa glave.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
-
- Kontakt:
kako sam cuo bez prstiju je neka ostala i bez sake, da li sad obje ili su povrede samo na jednoj,ne znamBeduin je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:37Par curica u Toyoti je bilo, izgleda je i šaka po cesti bilo, njih dvojica u mercedesu jaukali a jedva ih vatrogasci izvukli. Nesto malo alkohola im bilo u krvi, ali je bilo.
One izgleda su i curice zasrali kad su skretali prema Kanticu i presle i i drugu traku, a mudonje vozile prebrzo. Nazalost, djeca stradaju li stradaju.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma jok buraz, pronac ce se on sam, halali ako si pomislio pogresno

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 14:48Ma jok buraz, pronac ce se on sam, halali ako si pomislio pogresno![]()

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
Za sta odgoda? Ispali iz Evrope davno. Ko ih yebe. U svim ligama se igraju termini srijeda-vikend. Znaju da ce im biti yebeno u Tz ako dodju sa porazima prije nas
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma kakva odgoda, nema od toga ništa (ispali iz Evrope, mada džaba i odlaganja, opet naši klubovi u prošlim sezonama prođu samo 1. pretkolo i tu im je kraj). Šta nas briga s kim igraju, svima je isti termin.
- Beduin
- Kontakt:
Mozda zato jer Zrinjski igra veceras Evropu, a Zeljo igrao jucer, pa opet za vikend trebaju igrati ova 2 kluba (ako je odgode). Stvarno ne znam, vjerovatno i ne bude nikakve odgode, ali znam da je bilo price i nekih upita oko toga.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Odlicna stvar da Nala vidi sa kakvom ekipom raspolaze protiv Zeljeznicara a i dobar protivnik za publiku.....Sloboda moze opusteno igrati za razliku od Zelje koji je pod moranjem prolaska zbog losih rezultata u prvenstvu.
🔴⚫️
Kup necemo osvojiti i samo je dodatno opterecnje i stvaranje zgusnutog rasporeda. Lijepo je dobiti keš od ulaznica sad ali bi bolje bilo ispasti.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Ako se pruzi prilika, bolje proci, pa da imas jos jednu potencijalno jacu utakmicu. Eto onda jos jedne dobre zarade dodatno.
Al u fokusu da bude liga svakako.
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Sve vise se igraci zale na teren u Bukinju, ono je raj za povrede i zamor. Nazalost, nemaju boljeg pa valja trpiti.
Makar da kise malo krenu i omeksaju podlogu, ako nista drugo.
Makar da kise malo krenu i omeksaju podlogu, ako nista drugo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Naravno ali dugorocno upadas u konstantan ritam subota-srijeda-subota sto ostavlja posljedice i na PL ekipama a ne na nama. Makar moje misljenjeantisisoja1919 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 22:51Ako se pruzi prilika, bolje proci, pa da imas jos jednu potencijalno jacu utakmicu. Eto onda jos jedne dobre zarade dodatno.
Al u fokusu da bude liga svakako.

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
U slučaju prolaza Želje (iako su nam šanse male jer će se oni morati naložiti barem na kup), možemo se nadati opet nekom jakom protivniku da se zaradi na kartama. Onda već dalje ne bi trebali.Madal je napisao/la: ↑21 sep 2023, 23:08Naravno ali dugorocno upadas u konstantan ritam subota-srijeda-subota sto ostavlja posljedice i na PL ekipama a ne na nama. Makar moje misljenjeantisisoja1919 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 22:51Ako se pruzi prilika, bolje proci, pa da imas jos jednu potencijalno jacu utakmicu. Eto onda jos jedne dobre zarade dodatno.
Al u fokusu da bude liga svakako.![]()
Zna li se šta oko gostovanja u Hadžićima? Idu li Fukare?
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
Što bi rekli stari ljudi, "majka mu stara", pa 2 do 3 cisterne da pošalje komunalac, i šmrkovima onaj sjever da se opere, i tribina i tamo ulaz, malo više hlora ubaciti u tu vodu da se "ubije" onaj smrad mokraće i da se to dezinfikuje, postaviti 10 plastičnih wc-a i riješen problem na sjeveru, kad su mogli zapat onako ušminkat, mislim da je ovo puno manja investicija i da ne bi trebala biti problem...IceTea je napisao/la: ↑21 sep 2023, 12:20Ma ništa od tog. Šminkao se Zapad malo, stolice, stepenice, malo farbe. Ljepše izgleda, ali opet oronulo. Makar su popravili fasadu na tribini sa zadnje strane, ono je izgledalo kao da se zaratilo tobejarabi. Sad je koliko toliko bolje. Sjever ništa, ne bih ni otišao tamo da udišem onu pišaću. Zapad urediti, natkriti, Sjever urediti, WC-ove obavezno. Neće ljudi djecu da vode na utakmice više zbog tog. Pa tek onda razmišljati o Istoku. Zaslužujemo više jbga..ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑21 sep 2023, 11:59A zašto su poravnali teren na istoku? Ja čuo ide gradnja uskoro...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Tjeranje kupa je glupost, pogotovo kada se krenu igrati po dvije utakmice, putovanja, zamor igraca, moguce povrede.
Prioritet treba biti PL, ovo sad probati proci protiv Zelje i dalje ne znam jel pametno gurati, trositi se, jedino ako nas zapadne neki "laksi" protivnik, al u osmini finala ce biti uglavnom sve dobre solidne ekipe.
Nadam se da cemo na polusezoni imati bar 10+ razliku u odnosu na prvog pratioca.
Prioritet treba biti PL, ovo sad probati proci protiv Zelje i dalje ne znam jel pametno gurati, trositi se, jedino ako nas zapadne neki "laksi" protivnik, al u osmini finala ce biti uglavnom sve dobre solidne ekipe.
Nadam se da cemo na polusezoni imati bar 10+ razliku u odnosu na prvog pratioca.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Samo nama u ovoj BiH je problem igrati srijeda - subota. Kup koristiti za uigravanje ekipe. Ubacivati igrače koji manje igraju, juniore pa dokle se dođe.
Ovaj defetizam i crnilo se toliko uvuklo u narod generalno da nije normalno više.
Ovaj defetizam i crnilo se toliko uvuklo u narod generalno da nije normalno više.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Nevjerojatno kako tonemo, ne samo mi nego sport uopste. Evo ove sline odgode. A pauze za osvježenje.Sve cekam kad ce u nasoj ligi postati redovne ove pauze za osvježenje. Prosle vreline al neka pauzi da se malo dahne.
Juniorima da das prliku rekli bi ej ja zato sto gori. Umjesto da to vidi kao priliku za poboljšanje. Al svaki put kad Said ili neko kao Said,pretrci nekog momka i trener i taj momak bi trebalo da se zapitaju
& $ ?
Fudbalski savez Bosne i Hercegovine odredio je termine mečeva šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine.
Četiri duela neće biti odigrana prema planiranom rasporedu, nego naknadno, s obzirom na to da Borac, Široki Brijeg, Tuzla City i Zrinjski u srijedu igraju zaostale mečeve Premijer lige BiH.
Otkazane su utakmice: Tekstilac - Tuzla City, Radnik Hadžići - Borac, Čelik - Zrinjski i Sutjeska - Široki Brijeg.
Jedna utakmica zakazana je za utorak, ostali igraju se u srijedu (15.30 sati), izuzev duela Slobode i Želje koji je zakazan za četvrtak (19 sati).
//
U šesnaestini finala igra se samo jedan susret.
Četiri duela neće biti odigrana prema planiranom rasporedu, nego naknadno, s obzirom na to da Borac, Široki Brijeg, Tuzla City i Zrinjski u srijedu igraju zaostale mečeve Premijer lige BiH.
Otkazane su utakmice: Tekstilac - Tuzla City, Radnik Hadžići - Borac, Čelik - Zrinjski i Sutjeska - Široki Brijeg.
Jedna utakmica zakazana je za utorak, ostali igraju se u srijedu (15.30 sati), izuzev duela Slobode i Želje koji je zakazan za četvrtak (19 sati).
//
U šesnaestini finala igra se samo jedan susret.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.