FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
moje misljenje je da ce se danas podijeliti bodovi......
Utakmica je otkazana zbog snijega
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
mozda je bolje ovako , sad ima vremena da se oporavi stankovic , tiago mota i etoo , a i cijela ekipa da se malo odmori poslije ovih teskih tekmi
Gledajte, nisam ništa mislio loše s time što sam rekao da odbrana Intera nije na nivou tima... Htio sam reć da Inter ako hoče da bude najbolji u Europi, Svijetu ili ti ga Italiji mora bolje igrače dovest na tim pozicijama. Bar po meni..
Da se razumijemo, poslije Rome, Inter mi je najdraži tim u Seri A, naravno, Roma jer igra toliko-koliko lijep fudbal
Da se razumijemo, poslije Rome, Inter mi je najdraži tim u Seri A, naravno, Roma jer igra toliko-koliko lijep fudbal
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- blueman-TM87
- Kontakt:
Ned´o dragi Bog da uzmemo nekog od ove dvojice iz bilana
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
mislim da je dovodjenje marige dobar potez , kako vidim po karakteristikama visok , jak, mlad momak koji igra na poziciji na kojoj nam nedostaje rezervni igrac tj na poziciji DF a sa druge strane mislim da je igrac po mourinhovoj zelji , takve je trazio i za chelsea i da ce se uklopiti u njegovu viziju igre a ostalo je na njemu ako bude slusao i radio mogao bi i napraviti karijeru u interu a ja mu to zelim , naravno vise zbog intera nego njega
- _forzamilan_
- Kontakt:
pretpostavljam ovo je zamjena za vieru? koliko sam upratio mariga je talenat i ako budu dobro radili sa njime sigurno će biti bolje rješenje od muntarija.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ne sumnjam u Moruinha... Vjerujem da on nije bzveze igrača doveo i da ga prati barem mjesecima...
- _forzamilan_
- Kontakt:
doveo je on i quaresmu i mancinija u inter, ne zaboravi to.GunnerS je napisao/la:Ne sumnjam u Moruinha... Vjerujem da on nije bzveze igrača doveo i da ga prati barem mjesecima...
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
veceras napraviti rezultat da uzvrat u kupu bude formalnost iako to protiv viola nece biti ni malo jednostavno
Mislim da večeras Inter mora dokazat, ako treba još, da je sada najbolji tim u Italiji..
ovaj milito se pravo raspucao u interu....on vam čini pola ekipe
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Trebali su uzeti to sa vise razlike veceras po svemu prikazanom, al bit ce to dovoljno.
Balotelli strasan veceras, strasan.
...Život za Široki...
sneijder sinoc nije bio na svom nivou kao u ostalom i cijela veza a mario je odigrao pravo dobro ispunjavao je zadatke i prema nazad a na njemu je bilo puno prekrsaja i da je veza bila malo bolja i za njega bi bilo vise sansi , ali se matrix vratio i igra veoma kvalitetno fenomenalno se postavlja i sa njim mi se cini da igramo sigurnije u odbrani
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, s obzirom koliko ga pojedinci uzimaju na zub, realno je reci da je odlican bio. Svaki potez na svom mjestu. Ne dizem u nebo, govorim samo da ima realni potencijal i da je dosta puta cupao Inter u nekim situacijama i zasluzuje da se nametne. Samo treba srediti prioritete i mentalitet. Sneijder je druga stvar, on je motor, pokretac, Inter je takvog igraca dugo cekao, preostaje samo igrac najvise svjetske klase koji sam rijesava utakmice, tipa Aguero.silenT. je napisao/la:a nemoj mi ga tako hvalit... ništa posebno po meni, ali puno manje grešaka nego u prethodnim utakmicama... ništa vrijedno pažnje da ga dižem u nebo...ŠB_Fidelis je napisao/la:Trebali su uzeti to sa vise razlike veceras po svemu prikazanom, al bit ce to dovoljno.
ponovo je Sneijder bio najbolji... on i Milito trenutno nam čine 60,70% ekipe..
...Život za Široki...
iako je do kraja puno bodova i svasta moze da se desi mislim kako je prvenstvo rijeseno i da smo osvojili novi scudetto , a sad se posvetiti LP
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jeste vala, opet prvaci. Ne mogu vas vise stici ni pod razno. A sto se tice LP, Chelsea je strasan i niste u prednosti nad njima, ali nista se ne zna. Mourinho je to.materazzi je napisao/la:iako je do kraja puno bodova i svasta moze da se desi mislim kako je prvenstvo rijeseno i da smo osvojili novi scudetto , a sad se posvetiti LP
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
nisam ni rekao da smo favoriti protiv chelsea , ali ko to moze reci da je favorit protiv chelsea , barce , man utd ,reala , pa i bayerna kako igra u posljednje vrijeme , ali isto tako niko ne moze reci da je apsolutni favorit protiv intera , dakle svaka od ovih nabrojanih ekipa moze osvojiti ovogodisnju LP , pobjednik duela inter -chelsea je jedan od glavnih favorita za osvajanje trofeja , a ja se nadam i vjerujem da ce to biti inter , razlog mog optimizma su sjajne igre snijedera sa kojim smo postali puno jaci ali i dolaskom pandeva koji se nevjerovatno brzo uklopio u ekipu i u stanju je svakom zabiti gol
sutra zaostala tekma protiv parme u gostima , stankovic i muntari povrijedjeni a snijeder odradjuje kaznu tako da smo u vezi malo tanki ali opet ne bi smjeli imati problema sa parmom , od povrijedjenih tu je jos chivu koji je poceo trenirati i osjeca se dobro ali jos nece konkurisati za utakmice
postoji mogucnost da se tekma opet odlozi zbog vremena
postoji mogucnost da se tekma opet odlozi zbog vremena
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.