NEŠTO KAO 'PAMETOVANJE' – (mada je „offtopic“ - izvinjavam se)
Interesantno je da na ovom Forumu (bilo koja Tema) neki članovi sebi uzimaju za pravo da mogu pisati, i to „
meritorno“ o svim temama i sportovima, ali to isto pravo ne dozvoljavaju i drugima!
Takodjer, većini njih nije bitna suština nečijeg posta o nekoj temi – jer nemaju ni volje, ni strepljenja, a mozda ni znanja, da tudje postove pomnije citaju, shvate, i argumentovano i bez zlobe i vrijeđanja ospore iznesene stavove i podatke.
Ne, njima je važnije 'ući' u svadju, pa i vrijeđanje, potcjenjivanje, ismijavanje... drugih 'forumaša' ili trijumfalno 'loviti' tudje lapsuse, nebitne greške i slično.
To je, dokazano, osobina 'nestrpljive' mladosti, a bogami i nekih isfrustriranih i neiživljenih osoba, a kod nekih i kućnog odgoja.
Ali, Forumi, nažalost, najčešće i 'služe' za to, pa ako to nekima pomaže u odrastanju i sazrijevanju – OK.
Šteta samo što se na taj način narušava stečeni visoki ugled cjelokupnog sajta Sportsport.ba. Slično je bilo i sa forumom KK Bosna koji je ukinut sa zvaničnog sajta, baš zbog mnogih koji su, kako mi se čini, prešli na ovaj Forum!?
Lično bi volio da se na Forumima MORA, umjesto 'nickova', registrovati puno ime i prezime, bez lažnih podataka...sasvim bi to sve drugačije izgledalo...ali, šta je tu je – zato i ja koristim nick i avatar lika (glumca) koji je baš poznat po 'inteligenciji' u kultnoj tv-seriji.....
I, bez obzira na sve nastaviću pisati na ovom Forumu o bilo kojoj temi, kad nadjem shodno da treba da nešto napišem i ne povlačim s niti s jedne od tema, samo što nemam potrebe da se prečesto javljam samo radi 'javljanja' (nije mi stalo do 'statistike' – broja postova).
Sve Vas srdačno pozdravljam i niko me više ne može isprovocirati – davno sam ja to prevazišao, 'ogugl'o', na to.
Sretni Vi meni bili
Bosno moja poharana....