ma jasno je valjda sada svima da ovaj Kanadjanin samo gleda svoj interes i nista drugo. mozda on jest bolji od supica, al' zato je meni nemanja puno vise drazi jer brani srcem za nasu BiH i svaki put kad covjek ide kuci u gacko ide maltene na noz jer igra za nasu BiH. onda pogledam ovog sminkera iz kanade koji se dvoumi hocel' igrati ili ne, smuci mi se...rob do bagro je napisao/la:ustvari bolime k.... hocel igrat za nas on da je bosanac on bi vec davno branio za nas,nama ne treba golman koji nece srcem branit za repku
Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?
a mislis da bi Supic izabrao Bosnu da je mozda dobio poziv Srbije!? Bi sipak! Ovako mu se sve poslozilo i posrecilo...i nemoj misliti da sam protiv njega, sam sam se jezio kada sam cuo publiku na bilinom polju da mu onako daje podrsku!steve-o je napisao/la:ma jasno je valjda sada svima da ovaj Kanadjanin samo gleda svoj interes i nista drugo. mozda on jest bolji od supica, al' zato je meni nemanja puno vise drazi jer brani srcem za nasu BiH i svaki put kad covjek ide kuci u gacko ide maltene na noz jer igra za nasu BiH. onda pogledam ovog sminkera iz kanade koji se dvoumi hocel' igrati ili ne, smuci mi se...rob do bagro je napisao/la:ustvari bolime k.... hocel igrat za nas on da je bosanac on bi vec davno branio za nas,nama ne treba golman koji nece srcem branit za repku
Volim te Bosno!!!
ma eto nek ti znas da bio on zasigurno izabrao srbiju! cuo sam od ljudi sto ga licno poznaju da je momak rekao da mu je uvijek bila prva opcija BiH, pa sad ti majstore to vjerovao ili ne...xavi26 je napisao/la:a mislis da bi Supic izabrao Bosnu da je mozda dobio poziv Srbije!? Bi sipak! Ovako mu se sve poslozilo i posrecilo...i nemoj misliti da sam protiv njega, sam sam se jezio kada sam cuo publiku na bilinom polju da mu onako daje podrsku!steve-o je napisao/la:ma jasno je valjda sada svima da ovaj Kanadjanin samo gleda svoj interes i nista drugo. mozda on jest bolji od supica, al' zato je meni nemanja puno vise drazi jer brani srcem za nasu BiH i svaki put kad covjek ide kuci u gacko ide maltene na noz jer igra za nasu BiH. onda pogledam ovog sminkera iz kanade koji se dvoumi hocel' igrati ili ne, smuci mi se...rob do bagro je napisao/la:ustvari bolime k.... hocel igrat za nas on da je bosanac on bi vec davno branio za nas,nama ne treba golman koji nece srcem branit za repku
a mislis da bi Supic izabrao Bosnu da je mozda dobio poziv Srbije!? Bi sipak! Ovako mu se sve poslozilo i posrecilo...i nemoj misliti da sam protiv njega, sam sam se jezio kada sam cuo publiku na bilinom polju da mu onako daje podrsku![/quote]
ma eto nek ti znas da bio on zasigurno izabrao srbiju! cuo sam od ljudi sto ga licno poznaju da je momak rekao da mu je uvijek bila prva opcija BiH, pa sad ti majstore to vjerovao ili ne...[/quote]
ako je tako, onda mi je još drazi
ma eto nek ti znas da bio on zasigurno izabrao srbiju! cuo sam od ljudi sto ga licno poznaju da je momak rekao da mu je uvijek bila prva opcija BiH, pa sad ti majstore to vjerovao ili ne...[/quote]
ako je tako, onda mi je još drazi

Volim te Bosno!!!
po tome sto sam cuo, supic je extra lik. sad je bio cak napadnut u gacku kad se vratio tamo, eto kakvi "ljudi" jos ima u ovoj drzavi 

..
Zadnja izmjena: Zijo, dana/u 22 jun 2009, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
steve-o je napisao/la: ma eto nek ti znas da bio on zasigurno izabrao srbiju! cuo sam od ljudi sto ga licno poznaju da je momak rekao da mu je uvijek bila prva opcija BiH, pa sad ti majstore to vjerovao ili ne...
On rekao a mi kao odmah trebamo povjerovati je li ?? a sigurno je to rekao prijateljima Muslimanima, predpostavljam..stavarno nemam nista protiv Supica ali jednostavno ne mogu da vjerujem kako neki tako brzo izgleda slijepo povjeruju nekima samo sto nesto reknu kao ovo.
ma imas, imas bolan nesto protiv, inace nebi to pisaoZijo je napisao/la:Zijo je napisao/la:steve-o je napisao/la: ma eto nek ti znas da bio on zasigurno izabrao srbiju! cuo sam od ljudi sto ga licno poznaju da je momak rekao da mu je uvijek bila prva opcija BiH, pa sad ti majstore to vjerovao ili ne...
On rekao a mi kao odmah trebamo povjerovati je li ?? a sigurno je to rekao prijateljima Muslimanima, predpostavljam..stavarno nemam nista protiv Supica ali jednostavno ne mogu da vjerujem kako neki tako brzo izgleda slijepo povjeruju nekima samo sto nesto reknu kao ovo.

- rob do bagro
- Kontakt:
haj sad necemo se prepirat on je nas i brani za nas i to treba uvazit
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Dobro care moj ako ti tako kazes!steve-o je napisao/la:
ma imas, imas bolan nesto protiv, inace nebi to pisaoza tvoju informaciju, on i ima dosta bosnjaka medju najblizim prijateljima, tako da ti taj pokusaj na ironiju("prijateljima Muslimanima") ne ide bas u prilog

Izbornik nogometne reprezentacije BiH, Miroslav Blažević, rekao je kako će za naredno okupljanje pozvati vratara Portsmoutha Asmira Begovića.
Podsjetimo, Begović se našao na spisku kanadske reprezentacije, ali je Ćiro uvjeren da će ovaj vratar odabrati našu…
Begoviću sam rekao da ga željno iščekujem i da sve znam o njemu. Bio je oduševljen i rekao je da će malo razmisliti, rekao je Blažević Oslobođenje.
Iako je dobio poziv reprezentacije Kanade Begović se neće odazvati njihovom izborniku zbog obaveza u klubu, a da li će doći na okupljanje naše reprezentacije saznati ćemo uskoro.
Podsjetimo, Begović se našao na spisku kanadske reprezentacije, ali je Ćiro uvjeren da će ovaj vratar odabrati našu…
Begoviću sam rekao da ga željno iščekujem i da sve znam o njemu. Bio je oduševljen i rekao je da će malo razmisliti, rekao je Blažević Oslobođenje.
Iako je dobio poziv reprezentacije Kanade Begović se neće odazvati njihovom izborniku zbog obaveza u klubu, a da li će doći na okupljanje naše reprezentacije saznati ćemo uskoro.
slazem se!Zijo je napisao/la:Dobro care moj ako ti tako kazes!steve-o je napisao/la:
ma imas, imas bolan nesto protiv, inace nebi to pisaoza tvoju informaciju, on i ima dosta bosnjaka medju najblizim prijateljima, tako da ti taj pokusaj na ironiju("prijateljima Muslimanima") ne ide bas u prilog
nego da se mi drzimo teme, ode ovo u off topic. :ugeek:

@deda
Hvala na info.
I šta sad? Hoćemo li još na 20 narednih stranica mlatiti praznu slamu? Ili ćemo pomno pratiti da li će se odazvati reprezentaciji Kanade? Mislim da je ova tema odradila svoje.
Hvala na info.
I šta sad? Hoćemo li još na 20 narednih stranica mlatiti praznu slamu? Ili ćemo pomno pratiti da li će se odazvati reprezentaciji Kanade? Mislim da je ova tema odradila svoje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Asmir se nece odazvati Kanadi za Gold Cup jer ima klupske obaveze.. a i djevojka mu je trudna, 9. mjesec ako nije vec rodila.
Evo i snimak njegove prve utakmice za Pompey, oko 8 minuta.. http://www.sendspace.com/file/ap5quk
Evo i snimak njegove prve utakmice za Pompey, oko 8 minuta.. http://www.sendspace.com/file/ap5quk
- Principatus
- Kontakt:
Moram reci da vidim ove dogadjaje sa dvije strane i razumjem i jednu i drugu stranu. Nas savez je lijen, kriminalan i nevjerovatno nesposoban. O tome nemoramo dugo diskutovati, nas scouting mora postati bolji da nam nebih izmakli dobri igraci i kako bih nasa A reprezentacija stvarno igrala u najbolje mogucoj postavi, posebno tu mislim na zadnju liniju. Treba i mlade talente koji su se pokazali zvati i time zadrzati za nasu reprezentaciju. Nista protiv toga.
Ali sta se ne bih trebalo dogoditi, a u taj pravac idemo, je da zajedno sa ostalim navijacima i medijama vrsimo pritisak zbog svakog novog igraca koji se pojavi na sceni i koji je mozda perspektivan. Iskreno receno nista protiv ovoga momka, ali ja nisam vidio ni jednu igru od njega. On je mlad i treci golman u svom timu, to je fakt, ali ipak se dize tolika buka zasto on ne igra u A reprezentaciji. Mislim budimo iskreni, ma u kakvoj god ligi neko (ne-)igrao, ali iz takve sopstvene situacije traziti direktno mjesto u A repci ipak bi u drugim zemljama zvucilo cudno. Igra se, cuti se i ceka se na poziv svoje zemlje. Ne trazi se. Dakle treba malo pripaziti da preko jednog tako brzog i efektivnog mediuma kao sto je to internet ili novine, pojedini menadjercici ne poguraju mase da vrse pritisak u njihove svrhe. Ne kazem da je to u ovom slucaju tako, ali samo da se malo razmisli o tome.
Hasagic je jedan stvarno solidan golman a i Supic je u novoj i boljoj ekipi. Supic u proslim igrama nije mozda apsolutno blistao, ali kada se sjetim igre u Belgiji i prvih turbulentnih minuta...Kada su Belgijanci odmah krenuli da dodju do naseg skalpa, tada je on kao debitant djelavao kao mirni, smirujuci pol nase repke. To je mene licno najvise iznenadilo. Protiv Omana sam najavio njegovu odbranu jedanaesterca.
Ali sta se ne bih trebalo dogoditi, a u taj pravac idemo, je da zajedno sa ostalim navijacima i medijama vrsimo pritisak zbog svakog novog igraca koji se pojavi na sceni i koji je mozda perspektivan. Iskreno receno nista protiv ovoga momka, ali ja nisam vidio ni jednu igru od njega. On je mlad i treci golman u svom timu, to je fakt, ali ipak se dize tolika buka zasto on ne igra u A reprezentaciji. Mislim budimo iskreni, ma u kakvoj god ligi neko (ne-)igrao, ali iz takve sopstvene situacije traziti direktno mjesto u A repci ipak bi u drugim zemljama zvucilo cudno. Igra se, cuti se i ceka se na poziv svoje zemlje. Ne trazi se. Dakle treba malo pripaziti da preko jednog tako brzog i efektivnog mediuma kao sto je to internet ili novine, pojedini menadjercici ne poguraju mase da vrse pritisak u njihove svrhe. Ne kazem da je to u ovom slucaju tako, ali samo da se malo razmisli o tome.
Hasagic je jedan stvarno solidan golman a i Supic je u novoj i boljoj ekipi. Supic u proslim igrama nije mozda apsolutno blistao, ali kada se sjetim igre u Belgiji i prvih turbulentnih minuta...Kada su Belgijanci odmah krenuli da dodju do naseg skalpa, tada je on kao debitant djelavao kao mirni, smirujuci pol nase repke. To je mene licno najvise iznenadilo. Protiv Omana sam najavio njegovu odbranu jedanaesterca.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Stvarno neznam kakav je kao golman taj Begovic ali meni su dobri i Supic i Hasagic, nekazem da BEgovica netreba pozvati ali mislim da nemoze biti ispred Hasagica i Supica, moze biti samo iza njih dvojice bar sad zasad.
Sretno i Asmiru i Nemanji i Kenanu,
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Sličnog sam razmišljanja. Begović je mlad, ja bih Nemanju i Kenana držao do kraja ovog ciklusa.amir je napisao/la:Stvarno neznam kakav je kao golman taj Begovic ali meni su dobri i Supic i Hasagic, nekazem da BEgovica netreba pozvati ali mislim da nemoze biti ispred Hasagica i Supica, moze biti samo iza njih dvojice bar sad zasad.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nek njega Ćiro pozove i nek se on odazove...a ostalo ćemo lako...
Pa onda nek dokaže da je Bolji od Hasagića i Supića...

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- bosanac723
- Kontakt:
Slazem se, po meni Begovic jos nije zasluzio mjesto prvog niti drugog golmana repke, momak je odigrao utakmicu za portsmouth, hasagic standardan za svoj klub kao sto je i supic bio u javoru(sad neznam sta ce biti u famagusti) Nek pozovu begovica na okupljanje, to je bitno i nek se begovic kroz trening dokaze jel' zasluzio poziv il' ne, ali jednostavno Hasagic i Supic imaju mnogo vise nastupa za klub nego sto begovic ima, i oni imaju vise iskustva kad vatra gori pod nogama. Begovic je mlad, on ima jos 20g da brani za repku 

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
- adas_barca
- Kontakt:
kahn je porijeklom iz latvije i mogao je igrat za latviju al je izabrao njemackuBIHfan je napisao/la:a-memo je napisao/la:da nek ćeka 30, nije ni Kahn dobio poziv za preprezentaciju sa 22 godine. To je kod nas sada postalo popularno da se pozivaju što mlađi igraći umjesto da se saćeka da se dokažu u klubovima pa onda da zaigraju u repki. A kod nas je obrnuto, jer se preko repreznetacije prodaju igraći.
Pa mislis da Kahn nebi igrao za drugu repku,pa on nije imao drugog izbora osim Njemacke,evo ti primjer Almunia covjek je extra golman,al nikad nece dobiti poziv i sad se covjek bori da zaigra makar za Engleze jer bi tu bio pozvan da mijenja Jamesa.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.