Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
onda ne pratiš atletikuUnofficialpage je napisao/la:Ne sporim kvalitet ali mislim da jednom uspješno bacanje nije dovoljno za zlato. Nebitna je ona ovdje uopšte, već općenito govorim.
Nebitno je pratim li, ipak je zlato pokaztelj, pogotovo u atletici koje najbolji i da bi to zlato trebalo malo teže da se osvoji. Ne sporim uopšte to da je najbolja, i jest i opet kažem nebitna je ona ovdje. Mislim da jedno bacanje ne bi trebalo biti dovoljno za zlato, barem da 2-3 uspješna bacanja budu.branimir85 je napisao/la:onda ne pratiš atletikuUnofficialpage je napisao/la:Ne sporim kvalitet ali mislim da jednom uspješno bacanje nije dovoljno za zlato. Nebitna je ona ovdje uopšte, već općenito govorim.
pravila su jasna ,ovo nije prvi put da netko osvaja zlato s jednim uspješnim hitcem,šta netko baci 6 uspješnih oko 60 m ,a netko jedan oko 70 m,cilj je baciti što dalje ,a ne tko koliko ima uspješnih bacanjaUnofficialpage je napisao/la:Nebitno je pratim li, ipak je zlato pokaztelj, pogotovo u atletici koje najbolji i da bi to zlato trebalo malo teže da se osvoji. Ne sporim uopšte to da je najbolja, i jest i opet kažem nebitna je ona ovdje. Mislim da jedno bacanje ne bi trebalo biti dovoljno za zlato, barem da 2-3 uspješna bacanja budu.branimir85 je napisao/la:onda ne pratiš atletikuUnofficialpage je napisao/la:Ne sporim kvalitet ali mislim da jednom uspješno bacanje nije dovoljno za zlato. Nebitna je ona ovdje uopšte, već općenito govorim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.