Penny i Manuel zlato. Baš mi je drago za Penny.

Cate tek 6.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ili su se one preforsirale ili se ova crna puca necimkobe24 je napisao/la:Nevjerovatno kako su sestre takticki lose ovo odradile. Preforsirale od starta i onda sagorele od zelje i pritiska istovremeno. Steta, meni licno su najdraze od plivacica.
Hahahaha, ma ne zelim ja umanjiti njenu fantasticnu trku, ali je ipak nerealno da je 5-6 plivacica bolje od sestara.tuzlak1987 je napisao/la:Ili su se one preforsirale ili se ova crna puca necimkobe24 je napisao/la:Nevjerovatno kako su sestre takticki lose ovo odradile. Preforsirale od starta i onda sagorele od zelje i pritiska istovremeno. Steta, meni licno su najdraze od plivacica.
da, nevjerovatno da je sa 31 ovako dominantan, lochte sa 32 jedva pliva. mene samo čudi da nije izabrao i 400 mješovito, i to bi uzeo lijevom.branimir85 je napisao/la:Phelps se zajehbaje ,pa kad je osvojio 8 zlata nije izgledao ovako močno
I što je najjače, uopšte ne pliva nešto spektakularno, naprotiv pliva sporije nego u Londonu, a tako dominantno izgleda.branimir85 je napisao/la:Phelps se zajehbaje ,pa kad je osvojio 8 zlata nije izgledao ovako močno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.