Donnie Darko je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Donnie Darko je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
Jesi napustio ovaj, ako jesi daj mi mailDonnie Darko je napisao/la:Moze.
Pokušaj prestati ignorirati ovu temu i posalji mi mail da ti se vrati tim.rio_Ferdy88 je napisao/la:
I,onda ce zavrsiri u Denveru i bit starter xDSiamoNoi je napisao/la:Razmišljam da **** Bledsoa za bilo šta u čemu ikakvu pribliznu vrijednost vidim.Ne mogu tri tjedna igrat sa 3+ ozlijeđena/nedostupna igrača.
Poslani obojici invajtovi na mail, prihvatite sto prije to boljeSarmelino je napisao/la:Ako ste vas 2 za i ostatak lige mislim da nema nista protiv, da se riu vrati ekipa a da Donnie preuzme ovu od koje je Dnjipro odustao,ja posto sam co-comissioner dao mi je jose dozvolu da vam dam te timove ako se vi slažete.
Donnie Darko je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:
Hehe.Heard that Elfrid won’t be back for another week and a half to 2 weeks which sounds logical to me based on his injury.
Kad igramoSiamoNoi je napisao/la:Hehe.Heard that Elfrid won’t be back for another week and a half to 2 weeks which sounds logical to me based on his injury.
Nije da to nisam znao odmah prvi dan nakon ozljede,a i dalje ga ne stavljaju na injured.Oh wait,koga boli ku*rac jer su mi još dvojica injured.
Izgleda da mogu i idući tjedan zaboravit.
Tad ce jos bolje bit, nekoliko ti bude do kraja sezone out i to je toSiamoNoi je napisao/la:Sad su mi dva Francuza tu ce me jos ozlijede mučit taman da mi se osvete sto sam ih dominirao prosle sezone.Ti si 9.tjedan,dakle nema ti spasa.
Zar postoji osoba koja bi tog lika uzela i da je FA?Vidim isto u onoj nekoj drugoj ligi čovjek Dienga nudi,wtfSarmelino je napisao/la:Ako nekom trebaju skokovi,Tristan na TL,meni ass trebaju pa eto
Ma i ja cu ga dropat ako ne dogovorim sta sa Tmacovim pulenima,ipak nista,dropah ga za t.evansa.. Mozda Tristan bude poklon nekome,nikad se ne zna sa Cavsima ovimSiamoNoi je napisao/la:Zar postoji osoba koja bi tog lika uzela i da je FA?Vidim isto u onoj nekoj drugoj ligi čovjek Dienga nudi,wtfSarmelino je napisao/la:Ako nekom trebaju skokovi,Tristan na TL,meni ass trebaju pa eto
Jeste konačno uspjeli? Drago mi je da se desio trade a da nisam ja dio njega. Ko je mijenjao?AlphonseKauders je napisao/la:Evo trejda, evo ludila..
Ja i Paul - Ibaka&T.Young u zamjenu za Middleton&ArizaTracy3McGrady je napisao/la:Jeste konačno uspjeli? Drago mi je da se desio trade a da nisam ja dio njega. Ko je mijenjao?AlphonseKauders je napisao/la:Evo trejda, evo ludila..
Penny Hardaway #1