Imao je i Tino punudu intera. Pape od Barcelone, al je ipak ostao da nas odvede na EP....Moggi je napisao/la:ne znam o cemu pricas mesanovic ima na stolu ponudu 3miliona od genoe i herthe, i to bez pomoci reprezentacije, samo menađer i kvalitetsoko je napisao/la:Kodro se je sa svojim igrama u Spaniji i ono sto je pokazao u repci prodao u Mainz. Isto kao Bajic u Udinese. Nisu bili dovoljno dobri za lige petice i to je to. Mesanovic ili Hodzic nisu dogurali do lige petice, ovaj prvi sigurno nikad i nece. A tesko da ce i od Hodzica ista biti. Prvi napadac je Dzeko, Prevljak drugi a treci nema veze. Vrijeme ce pokazati.
Bugarska - BiH / Senegal - BiH 23/27.03.2018.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Bugarska - BiH / Senegal - BiH 23/27.03.2018.
Moggi je napisao/la:
slikoviti prikaz prelaznog roka

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Je l' i to onaj krimos Hus rekao?Moggi je napisao/la:ne znam o cemu pricas mesanovic ima na stolu ponudu 3miliona od genoe i herthe, i to bez pomoci reprezentacije, samo menađer i kvalitetsoko je napisao/la:Kodro se je sa svojim igrama u Spaniji i ono sto je pokazao u repci prodao u Mainz. Isto kao Bajic u Udinese. Nisu bili dovoljno dobri za lige petice i to je to. Mesanovic ili Hodzic nisu dogurali do lige petice, ovaj prvi sigurno nikad i nece. A tesko da ce i od Hodzica ista biti. Prvi napadac je Dzeko, Prevljak drugi a treci nema veze. Vrijeme ce pokazati.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Culic opet na djelu sa glupo preformulisanim i laznim rijecima u naslovu u odnosu na ono sto navodi u tekstu a u vezi s Robijem i nepozivanjem Dinamovaca u repku.
Frajer je legenda mrtva!
Frajer je legenda mrtva!
Jesam ja dobro cuo, ili fakat nema Begovica?! 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Bazinga12345
- Kontakt:
Na spisku se nalaze 23 fudbalera i to:
Asmir Begović (Bournemouth), Ibrahim Šehić (Qarabag), Kenan Pirić (Zrinjski), Ognjen Vranješ (AEK), Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Samir Memišević (Groningen), Sead Kolašinac (Arsenal) Ervin Zukanović (Genoa), Jozo Šimunović (Celtic), Muhamed Bešić (Middlesbrough), Gojko Cimirot (Standard), Miralem Pjanić (Juventus), Haris Duljević (Dynamo Dresden), Kenan Kodro (Grasshoppers), Elvis Sarić (Sarajevo), Goran Zakarić (Željezničar), Haris Medunjanin (Philadelphia Union), Deni Milošević (Konyaspor), Edin Džeko (Roma), Smail Prevljak (Mattersburg), Edin Višća (Basaksehir), Riad Bajić (Basaksehir).
Asmir Begović (Bournemouth), Ibrahim Šehić (Qarabag), Kenan Pirić (Zrinjski), Ognjen Vranješ (AEK), Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Samir Memišević (Groningen), Sead Kolašinac (Arsenal) Ervin Zukanović (Genoa), Jozo Šimunović (Celtic), Muhamed Bešić (Middlesbrough), Gojko Cimirot (Standard), Miralem Pjanić (Juventus), Haris Duljević (Dynamo Dresden), Kenan Kodro (Grasshoppers), Elvis Sarić (Sarajevo), Goran Zakarić (Željezničar), Haris Medunjanin (Philadelphia Union), Deni Milošević (Konyaspor), Edin Džeko (Roma), Smail Prevljak (Mattersburg), Edin Višća (Basaksehir), Riad Bajić (Basaksehir).
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Solidan spisak. Drago mi je zbog Prevljaka. 

Ja sam ovo kopirao sa sportsport.ba, pa eto, to je jedina ispravka.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Zakaric, saric, bajic
medo dolazi iz Amerike
, zasto ? Znamo njegove kvalitete, daj nekog drugog da vidimo ? Zasto nema Prcica, zar je toliko losa ta ligue 1 , liga petice?? Mora da je problem da neki igraci nemaju dobre menadzere da ih guraju.. plus za milosevica i prevljaka, ostalo jadan spisak i smijesno nam repka izgleda u ovom trenutku! Pogotovo Bez asmira, vede, senada....

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Dobar spisak, izuzev Kodre i Zakarića, ali hajde ionako su daleko od 18 igrača koji će vjerovatno dobiti priliku. Vjerovatno će Robi iskombinovati da ih bar 20-21 dobije priliku u jednoj od dvije utakmice. Hajde da vidimo Šehića protiv ozbiljnijih ekipaforgempp je napisao/la:Na spisku se nalaze 23 fudbalera i to:

Od ove šestorke u odbrani očekujem da svi dobiju priliku, pa i toliko traženi Memišević i Šimunović

Nadam se da će Smail početi barem jednu utakmicu, nema razloga da ne igramo sa dva špica protiv Bugara.

Zadnja izmjena: kovacic, dana/u 13 mar 2018, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
Meni je dobar spisak,samo mi je banalno da drzavna selekcija nemoze naci ili nema desnog beka klasicnog.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Volio bih ovo vidjeti:
Vranjes-Memisevic-Jozo-Seo
Joj ovih sa Prcicem pa nije jednom dobio sansu
Vranjes-Memisevic-Jozo-Seo
Joj ovih sa Prcicem pa nije jednom dobio sansu
Miljenik admina i ostale moderacije
- Bazinga12345
- Kontakt:
Avdija Vrsajevic, Mateo Susic...miky_hz je napisao/la:Meni je dobar spisak,samo mi je banalno da drzavna selekcija nemoze naci ili nema desnog beka klasicnog.

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Mislim da je Prcic povrijedjen jer je i proslu utakmicu izasao u 56 minuti iako je igrao solidno, meni samo smeta sto nema Krunica jer je bio u dobroj formi i smeta mi sto je Bajic pozvan totalno nepotrebno...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Ni Mateo ni Avdija nisu neki kvalitet da ih Zukanović ne može zamijeniti, ali se slažem da je mogao biti pozvan bar jedan.miky_hz je napisao/la:Meni je dobar spisak,samo mi je banalno da drzavna selekcija nemoze naci ili nema desnog beka klasicnog.
-
- Kontakt:
Svi znamo nekvalitete avde, dosta ga je vise bilo..a i upratio sam da Uopste nije igro zadnjih par utakmica za osmana... bolje desno stavit i Četu ogija nego avdagu.Bazinga12345 je napisao/la:Avdija Vrsajevic, Mateo Susic...miky_hz je napisao/la:Meni je dobar spisak,samo mi je banalno da drzavna selekcija nemoze naci ili nema desnog beka klasicnog.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.