Dan Gilbert believes he could eventually assemble a championship team in Cleveland without LeBron James, reports @WindhorstESPN
2018-19 NBA Preseason
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2018 NBA Offseason
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
miki_92 je napisao/la:Dan Gilbert believes he could eventually assemble a championship team in Cleveland without LeBron James, reports @WindhorstESPN

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Same old story, slijedi im dugi niz godina patnje, sretno im, išli su all in sa Jamesom, ovo je sve priča za navijače, uzeli su jednu titulu, puna šaka brade, sad' nek' čekaju sljedećih 100 godina da biraju takvog igrača, možda malo duže..miki_92 je napisao/la:Dan Gilbert believes he could eventually assemble a championship team in Cleveland without LeBron James, reports @WindhorstESPN
Pa ne moraju izabrati Jamesa da bi opet bili konkurentni. Dovoljan je i tamo neki Steph Curry.
Kao da je James neka garancija za titulu.
Kao da je James neka garancija za titulu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sve se moze dobrim draftom i pametnim radom.Apsolutno vise nije bitno gdje se fransiza nalazi,jer je danasnji NBA globalan i svugdje ces biti popracen,ako si uspjesan....
Normalno da ne bi mogli instant napraviti ekipu koja bi se borila za prsten, ali bi mogli napraviti dobru osnovu. Imaju osmi pik, odrade S&T LeBrona, trejduju Lovea (koji i dalje ima dobru vrijednost) za neke pikove/mlade igrace.. i tako zapocnu rebuilding.
OpaGary Payton said LeBron James Jr. (aka Bronny) is committed to play basketball at Sierra Canyon in Los Angeles next season.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nije da se nije znalo i prijeClutch je napisao/la:OpaGary Payton said LeBron James Jr. (aka Bronny) is committed to play basketball at Sierra Canyon in Los Angeles next season.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ja nisam previse vjerovao za Lakerse ali nisam uzimao u obzir ono sto Wade izjavi prije neki dan a to je da ce LeBronova odluka dosta ovisiti od porodice i stila zivota, a oni planiraju zivjeti u LA-u kad zavrsi karijeru, tako da je to ocito znacajan faktor.Kaunas je napisao/la:Nije da se nije znalo i prijeClutch je napisao/la:OpaGary Payton said LeBron James Jr. (aka Bronny) is committed to play basketball at Sierra Canyon in Los Angeles next season.
S cisto kosarkaske strane mislim da ima boljih opcija, al dobro valja prvo vidjet kakvu bi ekipu slozili. Vec sam pisao da mogu izmanevrisat prostor za 2 maxa, a zatim trejdat za 3. All Stara i tako napraviti vrlo snazan tim.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Windhorst smiruje situacijuLooking forward to the rumors of LeBron's children being enrolled in schools in Houston, San Antonio, Miami, etc. Next up: he's looking at houses in Xxxxxxxx. Everyone pace yourselves, it's basically Day 1.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kako ce nam Lehejteri iz Jezeraskog tabora prezivjeti dolazak u njihovu "primarnu" fransizu? 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
On ako ode u LAL,a da bi dosao do svoje 4.titule,morace imati saigraca koji ce moci dobro potegnuti za tu eventualnu titulu.To kazem,jer je 1.godine u Lakersima sigurno nece vidjeti,morace vuci tu sezonu kao ovu u CLE,a poslije toga on ulazi u 36 godinu.Sa 2 maxa,oni ako se uspiju rijesiti Denga,mogu zadrzati i Randlea.Lonzo-PG(njega ovdje si presumiramo)-James-Ingram-Randle + s klupe Hart,Kuzma i eventualno pojacanje.Jako dopbra ekipa na papiru,ali to nije ekipa za odmah osvojiti titulu ponajvise zbog neiskustva ovih mladica.Kakav je SC prostor poslije te sezone,ostaje da se vidi!?
Trejd za 3.All stara?Ako taj 3.nije Davis,Kawhi,Westbrook ili Harden,svako trejdanje Ingram+Kuzma(to ce svaka ekipa traziti jer nemaju pik) nece donijeti nista specijalno,jer nema "dubine".Razumijem odluku da je LA najbolji za zivot i brend,ali za kosarkaski smisao,morace imati je.benu srecu da uzme titulu opet.Da ne pominjem Waltona,sistem koji bi igrali (jer pada u vodu kopija sistema GSa koju Walton pokusava sprovesti),koegzistiranje s Lonzom koji nikad nije igrao od lopte,a nakon Jamesa bi na lopti mora biti i PG itd itd Mnogo kosarkaskih pitanja.
Trejd za 3.All stara?Ako taj 3.nije Davis,Kawhi,Westbrook ili Harden,svako trejdanje Ingram+Kuzma(to ce svaka ekipa traziti jer nemaju pik) nece donijeti nista specijalno,jer nema "dubine".Razumijem odluku da je LA najbolji za zivot i brend,ali za kosarkaski smisao,morace imati je.benu srecu da uzme titulu opet.Da ne pominjem Waltona,sistem koji bi igrali (jer pada u vodu kopija sistema GSa koju Walton pokusava sprovesti),koegzistiranje s Lonzom koji nikad nije igrao od lopte,a nakon Jamesa bi na lopti mora biti i PG itd itd Mnogo kosarkaskih pitanja.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 12 jun 2018, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
Kobe i Paskal on the suicide watch, ozbiljan monitoring bi trebaoSarmelino je napisao/la:Kako ce nam Lehejteri iz Jezeraskog tabora prezivjeti dolazak u njihovu "primarnu" fransizu?
Epi je oduvijek bio na pravoj strani, samo je to vješto maskirao radi svog navijačkog opredjeljenja, sa ovim bi brzo došao na svoje.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Slažem se, kakvu god ekipu da stvore to bi bila novoformirana ekipa i male su šanse da bi već iduće sezone mogli do titule.NEZALAGANJE je napisao/la:On ako ode u LAL,a da bi dosao do svoje 4.titule,morace imati saigraca koji ce moci dobro potegnuti za tu eventualnu titulu.To kazem,jer je 1.godine u Lakersima sigurno nece vidjeti,morace vuci tu sezonu kao ovu u CLE,a poslije toga on ulazi u 36 godinu.Sa 2 maxa,oni ako se uspiju rijesiti Denga,mogu zadrzati i Randlea.Lonzo-PG(njega ovdje si presumiramo)-James-Ingram-Randle + s klupe Hart,Kuzma i eventualno pojacanje.Jako dopbra ekipa na papiru,ali to nije ekipa za odmah osvojiti titulu ponajvise zbog neiskustva ovih mladica.Kakav je SC prostor poslije te sezone,ostaje da se vidi!?
Trejd za 3.All stara?Ako taj 3.nije Davis,Kawhi,Westbrook ili Harden,svako trejdanje Ingram+Kuzma(to ce svaka ekipa traziti jer nemaju pik) nece donijeti nista specijalno.Razumijem odluku da je LA najbolji za zivot i brend,ali za kosarkaski smisao,morace imati je.benu srecu da uzme titulu opet.Da ne pominjem Waltona,sistem koji bi igrali (jer pada u vodu kopija sistema GSa koju Walton pokusava sprovesti),koegzistiranje s Lonzom koji nikad nije igrao od lopte,a nakon Jamesa bi na lopti mora biti i PG itd itd Mnogo kosarkaskih pitanja.
Zato bih volio da ide negdje drugo jer prajm godine polako ponestaju.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Upravo zbog tog prajma i govorim.Milion posto on nece biti na ovom nivou za 2 god.Cak i ako bude ofanzivno,odbrana ce trpiti,a vec trpi 2 sezone najmanje.Sa losom odbranom nema titule,to svima treba biti jasno.Dakle,mora se desiti slijedece:Ingram mora izrasti u strasnog igraca i biti sposoban nositi ekipu,kad James sjedne i to vec u svojoj 2.eventualnoj sezoni u POu.I jos jedna stvar,ova ekipa LAL ima sve igrace koji vole biti i igrati s loptom,te postizati poene.Ko tu odradjuje "prljavi posao" i igra odbranu?Clutch je napisao/la:Slažem se, kakvu god ekipu da stvore to bi bila novoformirana ekipa i male su šanse da bi već iduće sezone mogli do titule.NEZALAGANJE je napisao/la:On ako ode u LAL,a da bi dosao do svoje 4.titule,morace imati saigraca koji ce moci dobro potegnuti za tu eventualnu titulu.To kazem,jer je 1.godine u Lakersima sigurno nece vidjeti,morace vuci tu sezonu kao ovu u CLE,a poslije toga on ulazi u 36 godinu.Sa 2 maxa,oni ako se uspiju rijesiti Denga,mogu zadrzati i Randlea.Lonzo-PG(njega ovdje si presumiramo)-James-Ingram-Randle + s klupe Hart,Kuzma i eventualno pojacanje.Jako dopbra ekipa na papiru,ali to nije ekipa za odmah osvojiti titulu ponajvise zbog neiskustva ovih mladica.Kakav je SC prostor poslije te sezone,ostaje da se vidi!?
Trejd za 3.All stara?Ako taj 3.nije Davis,Kawhi,Westbrook ili Harden,svako trejdanje Ingram+Kuzma(to ce svaka ekipa traziti jer nemaju pik) nece donijeti nista specijalno.Razumijem odluku da je LA najbolji za zivot i brend,ali za kosarkaski smisao,morace imati je.benu srecu da uzme titulu opet.Da ne pominjem Waltona,sistem koji bi igrali (jer pada u vodu kopija sistema GSa koju Walton pokusava sprovesti),koegzistiranje s Lonzom koji nikad nije igrao od lopte,a nakon Jamesa bi na lopti mora biti i PG itd itd Mnogo kosarkaskih pitanja.
Zato bih volio da ide negdje drugo jer prajm godine polako ponestaju.
LeBron neće u Dubse.Sarmelino je napisao/la:Kako ce nam Lehejteri iz Jezeraskog tabora prezivjeti dolazak u njihovu "primarnu" fransizu?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- PaskalHens
- Kontakt:
Meni pronađite postove gdje navijam za gsw i onda se igrajte dječaci. Do tada lagano u skoku.Clutch je napisao/la:Kobe i Paskal on the suicide watch, ozbiljan monitoring bi trebaoSarmelino je napisao/la:Kako ce nam Lehejteri iz Jezeraskog tabora prezivjeti dolazak u njihovu "primarnu" fransizu?
Epi je oduvijek bio na pravoj strani, samo je to vješto maskirao radi svog navijačkog opredjeljenja, sa ovim bi brzo došao na svoje.
Lebron u Lakerse može, ako se ne budu dirali Ingram i Kuzma. Ostali mogu ići. Kako će to izvesti i hoće li to biti dovoljno Bronu za titulu ne znam.
Viva la France, as they say in Rome.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Respekt za ovo.Zaista cijenim ljude koji su uz svoju ekipu i kad ne ide najbolje.A svakako se zna da ce LAL brzo u vrh opet.PaskalHens je napisao/la: Meni pronađite postove gdje navijam za gsw i onda se igrajte dječaci. Do tada lagano u skoku.
Lebron u Lakerse može, ako se ne budu dirali Ingram i Kuzma. Ostali mogu ići. Kako će to izvesti i hoće li to biti dovoljno Bronu za titulu ne znam.
Ma od jezerasa samo je epi odnio svoj talent u oakland... Kobe, amer, paskal, ja... (mozda sam koga nenamjerno zaoravio) smo uvijek ostali uz ekipu cak i doba dovodjenja bezmozgovaNEZALAGANJE je napisao/la:Respekt za ovo.Zaista cijenim ljude koji su uz svoju ekipu i kad ne ide najbolje.A svakako se zna da ce LAL brzo u vrh opet.PaskalHens je napisao/la: Meni pronađite postove gdje navijam za gsw i onda se igrajte dječaci. Do tada lagano u skoku.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To je istina sto si rekao.Ono sto meni nikako ne ide u glavu je toliko navijaca i ljubitelja GSa na ovom forumu,a tema im zjapi prazna.KK_Bosna je napisao/la:Ma od jezerasa samo je epi odnio svoj talent u oakland... Kobe, amer, paskal, ja... (mozda sam koga nenamjerno zaoravio) smo uvijek ostali uz ekipu cak i doba dovodjenja bezmozgovaNEZALAGANJE je napisao/la:Respekt za ovo.Zaista cijenim ljude koji su uz svoju ekipu i kad ne ide najbolje.A svakako se zna da ce LAL brzo u vrh opet.PaskalHens je napisao/la: Meni pronađite postove gdje navijam za gsw i onda se igrajte dječaci. Do tada lagano u skoku.
Svi smo poceli za svoje timove navijati zbog nekog igraca,uspjeha,atrakcije i sl.,ali onda i napisem nesto o tom timu,posvetim mu nesto,"iskopam" informaciju itd.Ljudi su 4 godine u vrhu,imaju i dobru historiju iza sebe,za razliku od mnogih fransiza,a ne vidim da ih iko ovdje bas-bas voli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.