To si ti zaboravio promijenit državu u gornjem desnom uglu.Signore je napisao/la:Znam da je Arena ispusila prava za Hrvatsku, ali je dobila za BiH i sad me cudi da na sest programa ne mogu prenositi sve tri utakmice.

Prva tri kanala

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
To si ti zaboravio promijenit državu u gornjem desnom uglu.Signore je napisao/la:Znam da je Arena ispusila prava za Hrvatsku, ali je dobila za BiH i sad me cudi da na sest programa ne mogu prenositi sve tri utakmice.
Čovjek je stavio da mu Hr prioritet na stranici.messilla je napisao/la:To si ti zaboravio promijenit državu u gornjem desnom uglu.Signore je napisao/la:Znam da je Arena ispusila prava za Hrvatsku, ali je dobila za BiH i sad me cudi da na sest programa ne mogu prenositi sve tri utakmice.![]()
Prva tri kanala
Arena 2.Duff je napisao/la:link dinamo ?
a nisam pri tv ,a arenu 2 na internetu stream ne mogu nac, samo crystal palace,moze li neko stavit molio bihgigglessmoke je napisao/la:Izete izete kakva golčina.
Arena 2.Duff je napisao/la:link dinamo ?
Lillard je napisao/la:Lijepo je vidjet pun sjever.
Znam da trolaš, opet, ali evo. Mamić je i dalje tu, ne boj se, sve ide preko njega. Halilović je prodan za 2 milijuna. Olmo ide preko 25 sigurno, radi toga što je strašno talentiran, a tržište je ludo.Fikret1946 je napisao/la:Olmo je igračina, da je tu Mamic ne sumnjam da bi ga prodao za 30 miliona, kad je mogao onu prevaru Halilovica koji je duplo slabiji igrač od Olme prodati za 20 miliona sta bi tek s ovim malim Messiem radio...
Ko da gledam prodat ce ga za 10 ak miliona...
ne trolam, onda sam pomjesao nesto, bio sam bgm ubjedjen da je za 20 otisaoLillard je napisao/la:Znam da trolaš, opet, ali evo. Mamić je i dalje tu, ne boj se, sve ide preko njega. Halilović je prodan za 2 milijuna. Olmo ide preko 25 sigurno, radi toga što je strašno talentiran, a tržište je ludo.Fikret1946 je napisao/la:Olmo je igračina, da je tu Mamic ne sumnjam da bi ga prodao za 30 miliona, kad je mogao onu prevaru Halilovica koji je duplo slabiji igrač od Olme prodati za 20 miliona sta bi tek s ovim malim Messiem radio...
Ko da gledam prodat ce ga za 10 ak miliona...
Vjerojatno nitko neće izbaciti stvarnu cijenu tranfera točno u cent.Ali izbacit će najtočniju mogucu varijantu stvarnom iznosu.TM je tu godinama najrelevantniji i poznat u cijelom svijetu po tome.A Barcelona je klub koji mora cifre svojih transfera izbacit članovima kluba na uvid jer je tako klub ustrojen.A ako pogledamo cifru koju je izbacila Barcelona i koja stoji na TM i onu koju prenose hrvatski mediji vidimo da je netko tu grdno zeznuo jer kako moze razlika između izvora sa te dvije strane biti oko 15M?Onda nam samo ostaje birati kome ćemo više vjerovati.Puma je napisao/la:I mislis da ce ti TM ili Barcelonion site izbaciti stvarnu cifru transfera ? To ti znaju samo oni koji su direktno vodili pregovore. Ne samo u tom izoliranom slucaju, vec inace. Sumnjam da je to tako transparentno.
Ja nisam nigdje rekao koja je cifraFikret1946 je napisao/la:evo pogledao sam TM nije u pravu ni lillard ni ja a ni ti siamo, cijena je oko 5,5 miliona znaci negdje na sredini smo..
Nenamjerno. Nadam se da će sa njim bit sve okLAZARUS2000 je napisao/la:Šta vi ljudi imate protiv Mikija Sulejmanija? Jednom po jednom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.