Bolje 2 donera nabiti, okretniji suGoalgetter je napisao/la:Zuka kao stoper znaci sigurno pored Tonija. Najebali smo ga muski, znam vec ko ce zasrati u Belfastu.
Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sunjic se makar zna dobro postaviti, a sa Zukom nek nam je bog u pomoci. Kriminalan u repci, prakticno uvijek.Osim13 je napisao/la:Bolje 2 donera nabiti, okretniji suGoalgetter je napisao/la:Zuka kao stoper znaci sigurno pored Tonija. Najebali smo ga muski, znam vec ko ce zasrati u Belfastu.
ja ne znam kako je on u Seriji A u svakom klubu standardan... nek nam je Bog na pomoci sa Zukom i Tonijem, vidjeli smo ih protiv Koreje...Goalgetter je napisao/la:Sunjic se makar zna dobro postaviti, a sa Zukom nek nam je bog u pomoci. Kriminalan u repci, prakticno uvijek.Osim13 je napisao/la:Bolje 2 donera nabiti, okretniji suGoalgetter je napisao/la:Zuka kao stoper znaci sigurno pored Tonija. Najebali smo ga muski, znam vec ko ce zasrati u Belfastu.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ako Civic ne bude spreman ide Besic sa Sunjicem a Zuka na beka.Goalgetter je napisao/la:Zuka kao stoper znaci sigurno pored Tonija. Najebali smo ga muski, znam vec ko ce zasrati u Belfastu.
Zadnja klupa
Civic-Zuka-Toni-Todor
Bez njega bi bilo:
Zuka-Besic-Toni-Todor
Bod iz Belfasta bi bio vrh
- JavierBosnia
- Kontakt:
Moze imire96 je napisao/la:Ma da, sa Civicem bi bilo:
Civic-Zuka-Toni-Todor
Bez njega bi bilo:
Zuka-Besic-Toni-Todor
Bod iz Belfasta bi bio vrh
Todor - Zuka-Toni- Besic
Al prva opcija je najbolja
pa nije moguce

nisam znao da todor ne moze igrati

ili vuče kartone iz u21? yebalo ih pravilo

FORZA MILAN !

Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Moggi je napisao/la:pa ko nije standardan, kodro nastic civic od igrača koji bi trebali da konkurisu za prvu postavu (silom prilika), i koji tesko da ce biti ba sljedećem spisku jer ih mijenjaju standardni hajrovic, kolasinac itdVucevich je napisao/la:Opet ovaj o "95% igraca standardni u svojim klubovima", mora biti da ih ne prati nikako."Veseli me što 95 posto igrača igra standardno. To je velika stvar, svi su manje-više u dobroj formi. Dobro ćemo odradit pripreme i analizirati protivnike. Momci vole doći u reprezentaciju, odradit ćemo sve kako treba", završio je Prosinečki.
velika vecina jeste, osim ako ne racunas ovakve ko Todorovic koji je nastupio u 4 od 6 ligaskih utakmica, 2x od pocetka. meni je to sasvim okej
Piric, Civic, Nastic, Kodro, Milosevic... dakle ni blizu "95%".

- Bazinga12345
- Kontakt:

Zadnja klupa
a ovo gore sam citirao marinovica
Trebao bi nekoga pozvati, vjerovatno njihovi klubovi ne bi imali nista protiv da imaju reprezentativce
- Bazinga12345
- Kontakt:
Je l' objavljeno negdje ovo? Ima li link.Moggi je napisao/la:ovaj pomocni dragan spasic je igrao stopera, rahima moze isto dat ruke
Zadnja klupa
https://bih.ba/259088-vinko-marinovic-u ... -rezultataBazinga12345 je napisao/la:Je l' objavljeno negdje ovo? Ima li link.Moggi je napisao/la:ovaj pomocni dragan spasic je igrao stopera, rahima moze isto dat ruke
Trenutno korisnika/ca: AmirBvB, ANamelessGhoul, BarbareZeljin, bavarian_bk, bavariapivo, boki86, CAGarfia, Confiance, COYGBiH, DanijelTZ, denza, dzemil, eaglebvb09, emir79, galia95, GG3, guillermo, HariTz, Hrammm1921, invincible1921, JackW, JayCatwright, Jegres, Kaunas, legendarnadruga, lol89, Maestro^^, MrPink, nebeskasila, nerkolfc, s4mke, Sarun, Scholl, Sheyi, signalidunapark, TheTruth34, travuljasSs, tuitamo, ultrazonfa, VivaLaLiberta, VolimBiH96, zastitaIdentiteta, zemuntrg i 213 gostiju.