San Antonio Spurs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Re: San Antonio Spurs
Živi bili pa vidjeli. Sezona je duga, a to što se mi malo zezamo i kažemo da je titula več naša ne morate shvatati toliko ozbiljni. Evo večeras protiv Orlanda jedna zanimljiva utakmica pa čemo vidjeti, ali Spursi su sigurno među glavnim kandidatima za finale.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
+6 nakon prve četvrtine, iako je Orlando bolje počeo ali igramo šampionski
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa gubili ste evo sad 11 razlike
... kraj prvog perioda 62:53 za Orlando... iskreno bi volio da Spursi nocas dobiju ovog Orlanda , ali tesko objektivno to se ne moze ocekivati
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- alfarouqaminu
- Kontakt:
bice uzbudljivo do kraja,dva strasana centra DH i TDSaltCityAttack je napisao/la:pa gubili ste evo sad 11 razlike... kraj prvog perioda 62:53 za Orlando... iskreno bi volio da Spursi nocas dobiju ovog Orlanda , ali tesko objektivno to se ne moze ocekivati
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Mislim da neću dočekati kraj večeras, ali sigurno je da čemo jako teško do pobjede. Howard je prejak, no ko zna šta se sve može desiti do kraja. 9 razlike se može stići za 2-3 minute 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sampioni ebiga zaklase vas ovi
... vec je 20 razlike...meni bi vise godila pobjeda Spursa, jer to Bullsima odgovara, da Orlando gubi...ali objektivno brate Spursi nemaju sanse protiv Orlanda
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nema ekipe koja bi sinoc dobila Orlando, na stranu to kako smo mi odigrali...
- 66% procenat suta u prvom poluvremenu
- 67% procenat suta nakon trece cetvrtine
- 60% procenat suta za citavu tekmu
Ni oni sami nisu vjerovali sta sve pogadjaju i ovako nesto tesko da ce ponoviti, ne samo do kraja ove sezone, nego u iducih pet. Ovo je jednostavno "one of those nights", sto bi Ameri rekli. Ja licno, dok sam gledao utakmicu, znao sam se zanijeti i na glas sam sebe pitati "znaju li ovi promasiti nekad"...
Pop je na vrijeme shvatio u kojem smijeru sve ide, i vec u ranoj fazi trece cetvrtine na parket izveo rezervne igrace koji su utakmicu i priveli kraju...
Nista, sad odmoriti malo, pa sa 25-4 krenuti u pohod ka novom dvocifrenom "winning streak-u", trecem u sezoni...
Ni oni sami nisu vjerovali sta sve pogadjaju i ovako nesto tesko da ce ponoviti, ne samo do kraja ove sezone, nego u iducih pet. Ovo je jednostavno "one of those nights", sto bi Ameri rekli. Ja licno, dok sam gledao utakmicu, znao sam se zanijeti i na glas sam sebe pitati "znaju li ovi promasiti nekad"...
Pop je na vrijeme shvatio u kojem smijeru sve ide, i vec u ranoj fazi trece cetvrtine na parket izveo rezervne igrace koji su utakmicu i priveli kraju...
Nista, sad odmoriti malo, pa sa 25-4 krenuti u pohod ka novom dvocifrenom "winning streak-u", trecem u sezoni...
da ali moras znat da se taj Orlando patio zadnjih moze i 5 utakmica s jako losim sutem i moralo je negdje procepit inace problem spursa je odbrana sinoc 123 i jos ste cesto puno primali ,to sam isto govorio za Lakerse kad su pobjedjivali odbrana nije ok i onda im se to obilo o glavu isto ceka i Spurse ako ubrzo nesto ne promjeneYaSSaL je napisao/la:Nema ekipe koja bi sinoc dobila Orlando, na stranu to kako smo mi odigrali...
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Biće bolje jbg. Sreć je bila na strani Orlanda no treba pružiti ruku i čestitati boljem protivniku. Sad aBd krenuti u novi pobjednički niz, dok ne dođu one teže tekme, gdje čemo vidjeti na čemu smo ove sezone. 
BIĆE BOLJE BIĆE BOLJE
Nagradno pitanje dana kako na Lakerse u prvom krugu playofa
???????
Nagradno pitanje dana kako na Lakerse u prvom krugu playofa
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ko odgovori tačno i da neko efikasno rješenje, ima nagradu ja mu pjevam preko msn-a za novu godinu(besplatna muzika uživo
) ali ima i uvjet mora mi dati dvije gige da mogu sebi skidat neke file-ove
ONTOPIC: Danas pauza u NBA, valjda
ONTOPIC: Danas pauza u NBA, valjda
Ja baš imo dobru ideju,al ružno pjevaš tako da ništa
Što se tiče NBA danas pauza malo mi je glupo prva ekipa lige nema tekmu za božić,ali eto
Sljedeća tekma sigurna pobjeda sa Wizardsima onda dvije strašne tekme sa Lakersima i Mavsima
Što se tiče NBA danas pauza malo mi je glupo prva ekipa lige nema tekmu za božić,ali eto
Sljedeća tekma sigurna pobjeda sa Wizardsima onda dvije strašne tekme sa Lakersima i Mavsima
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Skuplji izlaz nego ulaz
Ma šta čemo se umarati i za Božić, neka malo. Upravu si, utakmica sa Lakersima će biti strašna jer valja gledati onog Bryanta cijelu tekmu nakog nakaznog
Reci taj plan da vidimo usvaja li se
Ma šta čemo se umarati i za Božić, neka malo. Upravu si, utakmica sa Lakersima će biti strašna jer valja gledati onog Bryanta cijelu tekmu nakog nakaznog
Reci taj plan da vidimo usvaja li se
Plan je ovakav da odmaramo big 3 cijelu sezonu bez njih možemo uzet 8. mjesto i Lakersi će onda bit sigurno 1. Dallas nije ozbiljna ekipa.I onda prve u PO po jednu tekmu bez Manua,jednu bez Parkera jednu bez Duncana i šta bude bude
Nije fer ovako će biti nezanimljiva liga
Nije fer ovako će biti nezanimljiva liga
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ne valja jer čemo opet gubiti svaku desetu utakmicu do play-offa, bez obzira na rezerve.
A u play-offu pustit čemo lakersima da dođu do tri pobjede i onda samo ubacimo big 3 i....da nabijemo koš razliku malo...
P.S. Kakav je ono komentar, čuj ti mene uzeo pod svoje i neke epove spominješ, nemoj da ti avatar ukradem
P.S.2 Kad čemo mi 1vs 1 da vidiš kako se igra?
A u play-offu pustit čemo lakersima da dođu do tri pobjede i onda samo ubacimo big 3 i....da nabijemo koš razliku malo...
P.S. Kakav je ono komentar, čuj ti mene uzeo pod svoje i neke epove spominješ, nemoj da ti avatar ukradem
P.S.2 Kad čemo mi 1vs 1 da vidiš kako se igra?
P.S.1 Zar nije istina
Mentor
P.S.2 Ja i ti 1vs1 e to stavljam kao jedan od cijeva u 2011,ako ne u njoj onda u toku života.Kako bi te razvalio
U tebe lokacija Novi Travnik u mene Breza skontaću nešto

P.S.2 Ja i ti 1vs1 e to stavljam kao jedan od cijeva u 2011,ako ne u njoj onda u toku života.Kako bi te razvalio
U tebe lokacija Novi Travnik u mene Breza skontaću nešto
- Sexmachineboy
- Kontakt:
P.S.1 Nije istina
P.S. 2 U mene lokacija Novi Travnik, a u tebe "gdje god zatrebam".. riješen problem... znači prvi prioritet u 2011. godini je to da ti dođeš u Novi i da učiš od najboljeg kako se igra.. sam reci koliko si visok da znam s koliko % snage ću igrati
P.S. 2 U mene lokacija Novi Travnik, a u tebe "gdje god zatrebam".. riješen problem... znači prvi prioritet u 2011. godini je to da ti dođeš u Novi i da učiš od najboljeg kako se igra.. sam reci koliko si visok da znam s koliko % snage ću igrati
Ovo je tema oko Spursu, ne 1on1 izmedu vas. I Spurs ne igra nikada i Christmas Day zato sto su dosadni small market team. Ljude hoce da gledaju big market(LA, Chicago, Miami,NY, Boston)
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ti nam reci molim te, mi nismo znali. Kako si to lijepo uočio, svaka čast.D1n0 je napisao/la:Ovo je tema oko Spursu, ne 1on1 izmedu vas. I Spurs ne igra nikada i Christmas Day zato sto su dosadni small market team. Ljude hoce da gledaju big market(LA, Chicago, Miami,NY, Boston)
Što se tiče San Antonia ne bi trebao ni da komentarišem, al inema veze, imam osjećaj da ste svi pomalo zavidni što smo najbolji, pa izmišljate neke glupe razloge.. a eto vam vaši Bullsi, Lakersi i drugi.. Big 3 će pokoriti NBA ove sezone.
Sjećam se da su nekoliko godina na Božić igrali San Antonio i Phoenix
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Trenutno korisnika/ca: ronaldo99, TripleThreat i 5 gostiju.