Haris Medunjanin

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la Omerbavarac » 15 sep 2009, 00:44

Hare, samo pare i eto te u repki. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 15 sep 2009, 00:44

kako možete biti toliki klocevi.momak nam je potreban.Zamislite da se neko povrijedi ili dobije karton ili možda oboje.Moramo imati kakvu takvu klupu.a momak da je kanta sigurno nebi igrao u Primera ligi.A kao drugo Muratović će odigrati ove kvalifikacije i možda SP ako se plasiramo.I šta onda??i sami ste vidjeli da on ne može izdržati čitavu tekmu.Treba nam mladih igrača.A trenutno ih nemamo mnogo na toj poziciji.Za napad se ne brinem tu imamo stvarno klasne igrače
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 sep 2009, 00:46

Da za duzinu klupe se cak donekle i mogu sloziti.
Ali nekoga od igraca izbaciti da bi ne samo Haris nego neko drugi dosao ,,na gotovo,,nema smisla.
Pa makar bio i kvalitetniji.Jer bi se stvorio jaz i razdor medzu reprezentativcima.
A netreba biti previse dubokuman da shvati sta to znaci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 15 sep 2009, 00:49

ako se plasiramo..jel zna neko koliko igraca ide na sp???
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 sep 2009, 00:50

LIvada je napisao/la:ako se plasiramo..jel zna neko koliko igraca ide na sp???
18 ili 22 od toga je 99%
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 15 sep 2009, 00:53

Ja bi njega stavio prije Murata ili Ibricica pa vi pricajte sta hocete, covjek je kvalitetniji od obojice, znaci samo Miske i Pjana ispred njega, rahimic i Murat ce slijedece Kvalifikacije gledati sa tribina jer ce se oprostiti a onda imamo samo 5 igraca sredine terena, znaci Miske, Pjanic, Bajramovic, Salihovic, Ibro i Stilic od ove dvojice zadnjih je 100% bolji, znam da ce me sad neki napasti ali sta mogu, ova dvojica se prvo moraju jos dokazati a Haris je to vec ucinio u Holandiji i sad u Spaniji dok ova dvojica igraju u Hrv odn; Poljskoj koje se nemogu porediti sa ni sa Holandijom a kamoli Spanijeom.
Tracy McGrady!!!

dr_arsla
Kontakt:

Post Postao/la dr_arsla » 15 sep 2009, 00:56

tema je absurdna..Haris se mora zvati po svemu sudeci postoje realne sanse da se i odozove i prihvati igrati za BIH. Mislim da izjave tipa: niko ne treba da se moli, i slicno su deplasirane jer ako mislimo postati ozbiljna reprezentacija onda moramo imati 23 igraca na raspolaganju i situaciju kao sto je trenutno u napadu..mislim da su svi primjetili koliko znaci i kako je lijepo kad izvedes jednog igracinu a uvedes drugog prakticno istog kalibra..

Ne zaboravimo da povrede ne mimoilaze ni nase igrace a kad aBd u Juznoj Africi budemo igrali 3 utakmice u 8 dana trebat ce jos Harisa

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 15 sep 2009, 01:26

Mora HARE,jebote covjek igra PRIMERI ,ebes Bugarsku,Rumuniju,Ukrajinu,Svicarsku,Madjarsku,Poljsku,Austriju,Belgiju,Grcku,Dansku,Norvesku,Hrvatsku,Srbiju,Sloveniju,
Tursku,2.Bundesliga

COVJEK je dobar za repku,puno bi povezao sa Misimovicemo na sredini ,igra tik taka tika taka :lol: :lol:
Zadnja izmjena: fabio, dana/u 15 sep 2009, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 15 sep 2009, 01:28

covjek ima kvalitet za reprezentaciju....svaka rasprava je suvisna...
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 15 sep 2009, 01:40

LIvada je napisao/la:covjek ima kvalitet za reprezentaciju....svaka rasprava je suvisna...
DA upravo tako je :roll: neznam tema je smijesna malo :?: :?: ako je malo reci :?: :?:HARE trebas nam na sredini da budemo jaci jos

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 15 sep 2009, 12:57

haris dobio jos jednog suigraca , :lol: [youtube][/youtube]
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 15 sep 2009, 13:06

daj te ba treba on u repku ako vec ima kvalitet pa sta bi po tom njemci trebali sa felixom sturmom budite malo razumni " porevropski xD "orjentirani
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 sep 2009, 13:12

seha je napisao/la:daj te ba treba on u repku ako vec ima kvalitet pa sta bi po tom njemci trebali sa felixom sturmom budite malo razumni " porevropski xD "orjentirani
nazalost ovdje su svi "patriotski" orijentisani. a u repki ni P od partiotizma.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 15 sep 2009, 13:16

Wolverine je napisao/la:
seha je napisao/la:daj te ba treba on u repku ako vec ima kvalitet pa sta bi po tom njemci trebali sa felixom sturmom budite malo razumni " porevropski xD "orjentirani
Jes jes ma treba bit patriotski orijentisan a ne na ovaj nacin kao neki ovdje. Eto primjer nam svima moze bit Adnan tj Felix Sturm sa zastavim BiH poslje meca al svaka medalja uspjeh se pripisuje uspjehu njemackog sporta ko da je ko kad prigorovrio osim nas iz BH hrvatima i srbima sto vecina njihovih igraca rodjena je u Bosni i tu zivila i karijeru pocela ...
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 15 sep 2009, 14:51

Sjajan igrac gledao sam mec Valladolid:Valencia nebi bilo lose da malo izbornik Blezevic obrati pozornost na njega
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 sep 2009, 15:23

Pa sta sad jel ga zvao Sinan ili se mozda mama opet javila na telefon :mrgreen: :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 sep 2009, 15:33

CRNI_SA je napisao/la:haris dobio jos jednog suigraca , :lol: [youtube][/youtube]
Ovaj mi izgleda ko onaj Bugojanski ,,svjetlo mrki,, :mrgreen: znaci i njega treba zvati u repku :lol:
U najjacoj je ligi,nije sala :roll: :D
P.S Dobar bi bio kao stoper,neprelazna stanica u odbrani.Lopta moze proci ali protivnicki igrac.......pojeden :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 15 sep 2009, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Azdaha
Kontakt:

Post Postao/la Azdaha » 15 sep 2009, 15:51

seha je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
Jes jes ma treba bit patriotski orijentisan a ne na ovaj nacin kao neki ovdje. Eto primjer nam svima moze bit Adnan tj Felix Sturm sa zastavim BiH poslje meca al svaka medalja uspjeh se pripisuje uspjehu njemackog sporta ko da je ko kad prigorovrio osim nas iz BH hrvatima i srbima sto vecina njihovih igraca rodjena je u Bosni i tu zivila i karijeru pocela ...
...ali treba shvatiti i da ljudi idu za boljim uslovima, jer u BiH rijetko ko da uspijem, cast pojedincima(Dzeko)...zar neko stvarno misli da bi Adnan Catic postao to sto je sad da je boxovao pod nasom zastavom i natezao se sa ovim nasim kretenskim savezima, isto tako primjer Amera Delica(tenis, nastupa pod zastavom SAD-a), ko je od nasih tenisera uspio...i razumljivo je onda da gubimo velike sportiste koji odlaze za boljim uslovima...

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 15 sep 2009, 16:36

HARE trebas ovoj repki na sredini

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 16 sep 2009, 04:01

Mrzim igrace tipa Medunjanin! Nemam nista licno protiv njega ali stvarno me nerviraju ovi igraci koji se nikad nisu potrudili da dodu do BIH reprezentacije i sad glume patriote odkako je FIFA promjenila zakon o sportskom drzavljanstvu. Svakako Medunjanin nema mjesta u nasoj repki jel imamo suvise dobrih vezista (Ibricic, Misimovic, Pjanic, Salihovic, Rahimic, Vladavic, Bajramovic itd.)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Zglavkar i 13 gostiju.